80

до 91

преди 2 години

Той Мангъров на неговия си не можа да дойде, та ние ще ходим. Справка: В началото на май Мангъров прогнозира, че до края на юни Ковид ще изчезне, в противен случай ще си скъса дипломата. През лятото на 21, неговия приятел Кацаров послуша Мангъровия "болните се лекуват, здравите си живеят както преди". В резултат през есента държавата стан гробище. Колко още доказателства ви трябват, за да разберете, че Мангъров е зловеща фигура, която вещае смърт. Някои хитруши, като Първанова, смениха плочата.

79

ШОКИРАЩА СМЪРТНОСТ!

преди 2 години

Кой...кой ще ходи в безбройните питиепродавници?!

78

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще плащате луди пари за чистокръвни (НЕвапцани) кръводарители. Бъдете търпеливи.

77

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно ще дойдеш на Мангъровия, споко. За 2 години от къртенето на пейките, КПП-та, зелени коридори много се промени. Стъкмистиката си върви, бройката също, край се не види. Само де се внимава в аритметиката, да не се окаже че сме 9 милиона или селски град от 200 хил.

76

До До кой

преди 2 години

Още ли не си разбрал, че никоя ваксина не е на 100% ефективна?! --->>> Ама тези пък, съвсем неефективни.

75

Анонимен

преди 2 години

Ваксуваните от страх, че другите не са като тях тракат пост след пост едно и също. Споко бре, ако изтеглиш правилната клечка-минаваш, ако не-светлото бъдеще. Другите не ги мисли, всеки си е решил сам.Но явно еликсира влияе и страхът е голям, а писането успокоява...

74

До кой

преди 2 години

Още ли не си разбрал, че никоя ваксина не е на 100% ефективна?!

73

Анонимен

преди 2 години

Май е време oвцете без сертификат да нямат право да излизат от кошарата си.

72

кой

преди 2 години

До човека, написал по-долу "Сега се разболяват и умиpат разни неваксинирани неграмотни и полуграмотни. Всички останали се ваксинираха."Абе гледам всеки ден по 25% ваксинирани са болни и 10% умрели, та не знам, ако се ваксинираме на 100% кой ще е виновен за умрелите?

71

Анонимен

преди 2 години

Фактите са най-големия враг на неваксинираните ***.

70

Анонимен

преди 2 години

И как няма да расте бройката, като не можеш да си купиш нищо от кварталния магазин, даже и га.щи, ***... без зелената товарителница, а трябва да се блъскаш в автобуса до Кауфланд, Лидъл, където е фрашкано от народ, за да си купиш всичко свободно. А там вирусчето дебне промоцията и рискът е най-висок. И къде е нормалната човешка логика и защо бройката растяла. Когато зелената бележка намали бройката-свирни.

69

Анонимен

преди 2 години

Сега се разболяват и умиpат разни неваксинирани неграмотни и полуграмотни. Всички останали се ваксинираха.

68

Анонимен

преди 2 години

Избягвайте неваксинираните като чумави и ще бъдете здрави.

67

Анонимен

преди 2 години

Сега бустеряците ги лъжат, че сертификачито им ще е безсрочно и те милите вярват.

66

окли

преди 2 години

Израел отмени зеления вакси сертификат, защото е неефективен при положение, че и вакси и антивакси се разболяват наравно. Ама трябва да се чете, не само да се пише..!

65

Факт

преди 2 години

Нов рекорд за тази година по починали за седем последователни дни - 628 починали, което е средно по 90 на ден. Предишният рекорд беше преди един ден - 87 починали средно на ден за 7 дни.

64

Анонимен

преди 2 години

Спазвам единствената сигурна мярка, като избягвам и не контактувам с притежатели на зелев амулет. Засега минавам през ситото. 2 години им чета измишльотините. Тия се врат и влизат навсякъде, заразяват се също разнасят заразата, а с фалшив кетап идва и ужасът. На тия трябва да има зелени коридори, защото в големите хранителни вериги е човек върху човека и още по-рисково. Другите не ходят по молове, кръчми, зали...Спазват си мерки и с ограничени контакти.

63

Внимание !!!

преди 2 години

Дългосрочни последици от преболедуване на коГрипа: т.нар. мозъчна мъгла, отключване на диабет, увреждане на бъбреците. Каза го опитен вирусолог по БНР.

62

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!

61

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

17 ВАКСИНИРАНИ СА СИ ОТИШЛИ?