35

Добрев

преди 2 години

Да,в Канада тече огромно протестно движение срещу Ковид-мерките и все повече проте стиращи се включват в това движение,което,за жалост ИЗОБЩО НЕ СЕ ОТРАЗЯВА в на шите медии,докато там кандците поставят своего рода рекорди по стоицизъм и зазгриже ност за шофьорите и другите участници-безплатно ГРАЖДАНИТЕ РАЗДАВАТ ХРАНИ,ГО РИВО,подслон за шофьорите,но това Е ТАБУ за нашите ' ДОБЛЕСТНИ И ЧЕСТНИ " ме дии,за които е по-важно,че за юбилея на английската кралица са объркали надписа на сервизи ?!

34

преди 2 години

Това не бяха ли онези малобройните дето уж били такива и онакива ...Дето не трябвало да им се обръща винимание щото били лоши ?Онези същите за които медиите като цяло не искат да пишат.

33

До друг лекар

преди 2 години

Ами честито! Пожелаваме ти успех в новия живот! Би ли бил така любезен да ни оставиш да мислим, каквото желаем и да се оправяме в нашите животи, както намерим за добре?

32

Лекар

преди 2 години

Друг лекар, ами успех, аз останах тук, преборих системата и ходя в западна Европа да си харча парите

31

Друг лекар

преди 2 години

Ей, много си се издигнал, няма що! Честито! Аз съм лекар-специалист в северна Европа. И с други колеги тук ви се чудим на манталитета. И благославям деня, в който напуснах България преди 14 години.

30

Анонимен

преди 2 години

Трюдо са го дали на химическо. Не могат иначе да почистят кафявото.

29

Daa

преди 2 години

Това е една добра новина

28

А бе

преди 2 години

Киро да се свърже с Трюдо по Гриндъра и предложи помощ! Може да прати Ленчето с кремчето да преджоби протестиращите. Като останат без пари и ще си тръгнат.

27

Лекар

преди 2 години

Друг лекар, абе, не че се хваля, ама съм доста добър, щом съм се откъснал от здравната каса и работя на частно! А ти какъв си бе мишок

26

Забележете

преди 2 години

тона - говорят за собствения си народ като за врагове и престъпници !!! Ето това са слугите на евреиския нов световен ред !!! Ето това са лугите на евреиските фарма монополи !!!

25

Алекс

преди 2 години

Нещо КОВИД фашизма в Канада не се получи.Браво на канадците.Трюдо да си взема нова карантина и да скатава.

24

пенсионер-ветеран

преди 2 години

на Минус 30 Градуса по Целзии, Канадците са на Улиците, а Барба Ганиос е Доволен, на Плюс 6, Плюска пред Монитора и Коментира Хора с Напреднало Демократично Мислене, готови да Замръзнат Живи за Свободата си! Истински Герой са Канадските Протестиращи!!

23

Друг лекар

преди 2 години

Ти какъв лекар си, бе! Самозванец! Я недей да срамиш съсловието!

22

Анонимен

преди 2 години

Айсе скоро и Вашингтон...

21

Лекар

преди 2 години

Интернет Конспиратор, споко бе пич! И на тая система ще и намерим цаката, па и знаеш, срещу кешовица може да си изкараш, какъвто искаш документ

20

Горд Бял Мъж Расист

преди 2 години

Братя и Сестри, Време е да Смачкаме Комунистите Веднъж и Завинаги, след което да Прочистим Държавите си и се Спасим от Инфлационното Лихварство на ЮдеюСемитите!

19

Анонимен

преди 2 години

Канадците вече се освободиха и си върнаха държавата, а вие стойте и търпете премиера ви Дънди Прешъс да ви баламосва.

18

Анонимен

преди 2 години

Ам' да си вардят синагогите...?

17

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Офчъици вижте Новата Корица на Списание "НюзУик" - Заглавия "Вирус Завинаги", Изображение - ЗаГолено Рамо с БезБрой Лепенки и на Лепенките Пише Делта, Омикрон, Бустер 1000 и т.н. Това ви Чака - ДоЖивотен Абонамент към ФармаМафията, докато Химията им ви Убие. Ако нямате Химия - няма Работа, няма Самолет, няма Влак, няма Преминаване на Граници и т.н. Желязната Завеса по Време на СССР-Ряпа да Яде, тогава поне можеше да Избягаш в САЩ,а сета Затвора е Глобален- няма Къде да се скриеш! Затворници сме!

16

Лекар

преди 2 години

24, давали са свастики, свастиката винаги е била за късмет и просперитет, свастика задължително се вплита в българските килими дори