11

Анонимен

преди 2 години

Ганьа не се притеснява от 30 годишната корупция и олигарсите които забогатяха на техен гръб а се притесняват от високите цени,и затова реформата в съдебната система била само прах в очите..

10

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се притеснявам само като те видя...

9

Факт

преди 2 години

Крадеца вика дръжте Крадеца.

8

1

преди 2 години

До Анонимен-14 една от многото на тиквата,която до вчера го плюеше,но от както я направи дупетат в 44 Народно Събрание,от банкянския по кадърен за нея нямаше,много интересно,тези дни автора на книгата "Шайката герб-комунисти" антончо тодоров никъде вече не се показва.

7

Анонимен

преди 2 години

Да беше толкова "загрижена" по време на управлението на Герб, но тогава мотивираше и адвокатстваше за всички безобразия на своя шеф. А сега се прави на защитничка на "българите". Този филм сме го гледали десетки пъти. Отвратително лицемерие!

6

1

преди 2 години

Да сачева българите са притеснени,но вие начело с вожда си,изобщо не се притеснявате,имате много да харчите,от "честно" спичелените пари,а народа кучета го яли,и с цялата си наглост,искате да управлявате.

5

Калеко Алеко

преди 2 години

Българите са притеснени от много неща, от цените на тока, парното и газта, от инфлацията и цените на стоките в магазина, от зелените сертификати и другите безумства на правителството, от пълната неадекватност на кирчовците и кокорчовците, от милиардите които се теглят всяка седмица и алтернативата да живеем на кредит в замръзналата си държава..въпросът е докога българският гражданин ще търпи и наистина ли е толкова зомбиран и сляп за случващото се в държавата...бомбата тиктака другаре и другарки

4

нагла

преди 2 години

*** гербаджийска!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Боже колко е красива тази жена!!

2

Анонимен

преди 2 години

Не сме. Кеф ни е даже. Още нагоре цени искаме. Да виждате някой да протестира.??? Не. Значи сме ок.

1

Анонимен

преди 2 години

Не се възползвай от международното положение,Саче.Не ти се получава с дивидентите.