112

Ръб!

преди 2 години

В Русия се заразяват и умират без конспирация!

111

до 126

преди 2 години

Ами то по принцип в България протести няма. Има манифестации. Някой трябва да им насрочи дата ако може почивен ден и да е хубаво времето, да им намери транспорт понеже са много бедни и да има музика, микрофони и някой да им говори защо са там. Също така да не е повече от час два и като се прибират да се разходят по витошка.

110

Ръб!

преди 2 години

КПСС, умре!

109

Анонимен

преди 2 години

"Колко протестират в България"Знаеш ли колко си прав? Тук дори някой да се опита да протестира, го заклеймяват като "копейка" или нам къФ си, вместо всички несъгласни да се вдигнат?!

108

Кайло Рен

преди 2 години

Рам ти ри рам тири рам ....заюо се скрихме двама под дъжда .... защото рам тири рам тири рам ...

107

Анонимен

преди 2 години

Значи явно има някакво объркване тук... КОНВОЯ е в КАНАДА, не е в България. На 8200 км е. Не знам на кое се радвате чак толкова :)

106

ХАХА

преди 2 години

Жендърчетата скимтят в опyшените си мухлясали панелки като мишки и не смеят да си покажат навън муцуните!

105

Анонимен

преди 2 години

"Умните" тираджии протестъри...

104

ПроСоТо

преди 2 години

ха ха!..Ега ти майтапа !.."2000" протестиращи?...От няколко дни протестират над 200 000,не две !..И другия майтап:..-Началника на полицията в Отава е ОТКАЗАЛ на Трюдо да се намесят органите на реда,защото..според неговите думи,полицията нямала ресурс да се справи с изключително МИРНИЯ протест..Разбира се,Трюдо се обърнал към армията,но военния министър-някаква дама му отговорила,че армията НЯМА полицейски функции и не може да се намесва..Разбира се,вече повече от седмица Трлюдо е В НЕИЗВЕСТНОСТ

103

Анонимен

преди 2 години

Незнам колко са по улиците в Отава, но има един неоспорим факт че за няколко дни през Go found me, бяха събрани 10 милиона канадски $ в подкрепа на " тираджиите" и то само за няколко дни! Парите са от хора от САЩ и Канада! Те затова и спряха акцията от " кметството" в столицата, понеже нали подкрепата е " слаба"...

102

до 116

преди 2 години

И това "жендър" разбирам, че сте научили нова думичка ама поне я използвайте правилно :)

101

до 116

преди 2 години

И какво ви бърка колко милиона протестират в КАНАДА? Колко протестират в България? :)

100

До 112

преди 2 години

Задължително ли е да са на "едно място" протестиращите? Виж в ютюб десетките километрични опашки от хиляди МПС-та на "любящи" жендъра Трюдо!? И протестите не са само в Отава!

99

Анонимен

преди 2 години

Аз имам само един въпрос... какво ви бърка, че хората протестират в Канада? Те и в западна европа протестират по-отдавна .. и? Какво ви топли вас? Или понеже сега конвой имало и брех голяма работа :) Това е тяхна работа не ваша. Вие няма да излезете да протестирате. Вие чакате някой да ви организира дата, музика, микрофони, транспорт ако може и нещо закуска вода това онова. Така, че изобщо не се гласете :))

98

От Берлин

преди 2 години

Пропагандата как лъже... Десетки хиляди са по улиците на Отава.... Мръсни Сатанисти!!!

97

Възраждане

преди 2 години

Канадска социалистическа революция се случва в момента. Но има пълно медйино затъмнение!! Световните господсри ги е страх, че революцията може да обхване целия свят и да унищожи капитализма като строй!!

96

до 113

преди 2 години

ти имаш ли идея как изглеждат 3 милиона на едно място? :))))смешници

95

До 105

преди 2 години

Протестират над 3 млн. в Канада! Голямо "малцинство" са - дай да видим колко контрапротестиращи, фенове на жендъра с шарени чорапки на обръснатите глезени - Трюдо ще се съберат!?

94

Нане

преди 2 години

Мъ там да се не води гражданска война, пъ наще *** дъ не са разбрале...))) трюдо бил по розово бельо в некъФ бункер и си искал нал кирчу му доставят...

93

СССР

преди 2 години

Браво на на нашите шофьори на камиони в Канада!!! Цяла Русия е с вас момчета!!