12

Фалшива новина ли?

преди 2 години

С Ъ с сертификат обещавали изгодни кредити. Обаждаха ми се от ДСК за събеседване. Отивам да ме ваксинират че ще купувам диван .

11

Кирo Важния

преди 2 години

Абсолютна безсмилица е сертификата. В Прaктикер, Бриколаж, Технополис, Техномаркет, в моловете щъкaт 30 човека.Баба Вyна се качва в претъпкания автобус към кayфлaнд със свалена маска. В магазина има вече 500 човека. Вуна, ваксинирана срещу 75 лв почва да плюнчи торбичките и да опипва зеленчука и хляба. Тика се през рамото на всички хора да отбере най добрия зарзават.Прекарва 3 часа в магазина. Стига до касата и се закача на врата на някой клиент та да не я прередят. После в пълния бус.Утре пак

10

Анонимен

преди 2 години

Мдааа...Време е сега д-р Първанова да обясни на г-н Кунчев как стоят нещата с висшата математика...

9

Анонимен

преди 2 години

Премахвайте всички мерки за да се отървем от най-големите пpocтаци и тъпaнapи в държавата, така даже ще облекчим сериозно социалната и пенсионната система.

8

АК-47

преди 2 години

Ало-ооо, не давайте трибуна на такива екземпляри, като тази, да не казвам обидни думи, че ще ме изтриете. И не е никакъв практикуващ лекар. Това е като да давате трибуна на онова комплексирано човече Мангъра. Заради такива като тая, сме на това дереже, висока смъртност, пълни болници.

7

Абе

преди 2 години

Спрете се бе

6

Анонимен

преди 2 години

Математик спори с доктор относно вируси....боже,боже....

5

Анонимен

преди 2 години

Антония Първанова не е никакакъв педиатър, а поредния популист, който иска да извлече политически дивидент от разделяне на нацията. Преди повече от 10 години, тя беше някаква към царската партия и след свършване на обектите за приватизация/крадене, тя бе озарена от идеята как да намери още пари за крадене. Хвана емигрантите, че са се регистрирали за лични лекари, а след това са напуснали държавата и им начисли здрави суми за плащане като заплашваше над 1 милион, че ще им конфискува имотите.

4

Анонимен

преди 2 години

Права е.

3

Анонимен

преди 2 години

Пазят се нормалните неваксинирани и ваксинирани хора. Зелените зомбита си мислят че са безсмъртни.Сертификата е нишо друго освен дискриминация и опит да се делят хората за да се омаловажат основните проблеми - Киро наглосаксонски и простотиите му с тока,***, газта горивата инфлация и кво ли още не.

2

Анонимен

преди 2 години

Тая пък къде е тръгнала да се изказва. Единствената й практика като лекар беше преди 25 години, 3 години като училищен лекар. Аман от самозванци!

1

Анонимен

преди 2 години

Фамилията Кунчев е на път да стане *** дума в България