42

Анонимен

преди 2 години

Племенницата на Путин се казва Анна. Милиардерша. някой иска ли и тел номера? Аз го нямам.

41

30 промяна

преди 2 години

Те затова много българи са още заблудени. като дойдоха американците и ни казаха че всички сме капиталисти - спестиха да кажат че ние сме тия капиталисти дето са без капитал!

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя първо да си припомни имената и физиономиите на децата си,внуците си и техните приятели и тогава да се прави на "мъж"

39

аз-ът

преди 2 години

Всеки път когато брюкселските зелки се поведат по акъла на краварите страдаме всички. Хубавото на дългосрочните договори е, че имаш гарантирани доставки на фиксирана цена. Висока-ниска, знаеш какво получаваш, кога и на каква цена. На SPOT пазара получаваш инфаркт, и инсулт и захарен диабет на всяка следваща фактура. А и не знаеш дали въобще ще получиш нещо. Автомобилните производители нямат чипове, щото се подведоха по ам. акъл - да не давали Китай да ги шантажира с дългосрочни договори. Т*паци!

38

Анонимен

преди 2 години

Те затова много българи са още заблудени. Като нахлуха руснаците "братски" в България, са им казвали на селяните "товариш, товариш", да товари на камиона! Те още си мислят че са ни приятели!

37

Леша

преди 2 години

Ще ги пребие със засъхналия си памперс.

36

Последна оферта

преди 2 години

Тия заяления странно напомнят на подкани като на търг...

35

Анонимен

преди 2 години

*** краварска. Последствия има само за нас в Европа дето плашаме високите сметки за ток и газ. И бежанците дошли след вашите воини храним заради вас. Докога Европа ще се чувства длъжна да прави каквото и нареди Сащ.

34

аз-ът

преди 2 години

Най-голямата глупост е ЕС да се подведе по акъла на краварите. Краварите никога не водят войни на собствена територия, а само на чужди. Изключение е бомбандировката на Пърл Харбър. Те са ербап, защото имат газ, невфт и всичко. Тук обаче ЕС зависи изцяло от Русия. Либераслъка си седна на наср*я г*з, след като Катар казаха, че капацитета на тръбите им е на 100% запълнен от дългосрочни договори с Китай и Индия. Русия за какво да напада НАТО, просто спира газа. И икономиката спира. Още утре, това е.

33

Ха-ха

преди 2 години

До АнонименЩо да не би демократите на Байдън хич не попипват? Кой открадна украинския газопренос, не беше ли синчето?

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя дементирал индивид знае ли от коя страна се хваща лъжицата?Склерозирала кукла на конци!

31

Анонимен

преди 2 години

Дайте му залъгалка на Байден да се узпокои малко.

30

Анонимен

преди 2 години

Това го каза вече, дай нещо ново.

29

Анонимен

преди 2 години

Не случайно на руски приятел е "товарищ", някой който товари!

28

Мда

преди 2 години

САЩ са много разочаровани, че Русия не напада Украйна.

27

Луда крава

преди 2 години

Краварите са се разболели от това тежко за нервната ситема заболяване. Друга причина да зациклят така - някой вижда ли?

26

Анонимен

преди 2 години

Племенницата на Путин е милиардерша, притежава въглищни мини в Кемерска област. Мъжът и е губернатор на същата област. Братът и (бивш лекар), е зам. шеф в Газпром. Доходите му, включвайки месечни и годишни премии се изчисляват на над десет, повтарям, над 10 милиона годишно! Не рубли, омразни американски долара! Помислете, товарищи, за кого товарите!

25

Деменцията не прощав

преди 2 години

Явно още няколко пъти ще има едно и също заявление - просто дедото не си спомня кога и какво е казвал, горкия!

24

Разузнаване без 

преди 2 години

Руснаците 'поопипаха', без да влизат в директен конфликт, защитата на НАТО. Резултатите са траги-комични. За руснаците сътоянието на алианса е комично. За нас дето трябва да ни пази НАТО е трагично....

23

.

преди 2 години

Ха-ха-ха. Луд умора нема!