28

Анонимен

преди 2 години

До Василев ...Прав си,но без прокуратура не може. "Човек от най-близкото обкръжение на главния прокурор Иван Гешев се обадил на прокурор, за да му каже как трябва да реши дело, свързано с изборното законодателство. Щом човекът на Гешев разбрал, че държавният обвинител не иска да клекне и да напише каквото му се казва, в пристъп на гняв го нарекъл пoмияp.Oбвинител 1 на практика лобира в полза на политическа партия, изцяло отдадена през последните години на правата и свободите на хората."

27

Анонимен

преди 2 години

А Фандъкова както обикновено ни лук яла,ни лук мирисала.Тая кукла на конци са я инсталирали само да се усмихва,докато другите крадат.

26

Анонимен

преди 2 години

ТруТ иронизира,че Кирил Петков е невинен,а виновен е този,който го е поставил.То и Буци е невинен за 12 години кражби,а онези,които са го поставили за да лапат.Не,че и той не се е облажил,но това е друга тема.

25

София

преди 2 години

Тия и тримата ми се виждат подозрително меки в китките.

24

SHEFA

преди 2 години

СПАСИ БЪЛГАРИЯ-А НЕ САМО СОФИЯ!

23

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО! РЕВИЗИЯТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА -КАСАТА НА ГЕРБ ТРЯБВА ДЕ Е МНОГО ПО ОБХВАТНА ,НО КАТО ЗА НАЧАЛО Е ДОБРЕ!

22

...

преди 2 години

Абе слушах как за една крушка се дават 6000лв.! Това при положение, че за същтата тази крушка могат да се дадът само 1500лв. А в действителност тази крушка барабар със стълба на които е сложена струва 350лв. Така, че ако си мислите, че в столична община няма далавери то сте по-големи киртаци и от бойко борисов и бандатата му!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Тия най-после се събудиха.А далаверите в СО са хиляди.Там ако се разрови мноооого ще замирише.

20

Анонимен

преди 2 години

Разликата отива при хората, които са поръчители и при изпълнителите. Така е с всички обществени поръчки...

19

Ха-ха

преди 2 години

Кметове на райони от ДБ. Какво очаквате. Ясно става за каква съдебна реформа драпат. Да няма кой да ги пипне

18

Анонимен

преди 2 години

Четох, че зам. кметът казал, че сравняват цените на участниците, а не цените на пазара?! И ако участниците се наговорят да надуят цените, както и са го направили ... всичко е точно?! Тия герберасти не се накрадоха бе, а Фандупкова кога ще иде при баце да полива магнолиите или да сади картофи.

17

Анонимен

преди 2 години

Тия нещо са ми съмнителни , като ориентация.

16

Един от мнозинството

преди 2 години

Е, този театър го гледаме вече от година и половина. Продажни медии зад които седят ощипани олигарси с лъжи, манипулации и внушения, зъпочват да създават впечатление колко лош е даден законно избран управник ! Същевремено на "Новият Киро" започва да му се изгражда образ на "борец против сегашната лошотия" и бавно му се очертава ореол около главата. Все пак следващите избори са кметски и побвата трябва да се подготви отдалеко. И после - пак наимния български избирател ще се бие по главата.

15

Коки

преди 2 години

АДФИ с за проверка и закриване. Нищо не правят, взимат си процент от кражбите и прикриват яко!

14

Анонимен

преди 2 години

А софиянци кви са тия лампи близо 6000 лв )

13

Бгг

преди 2 години

А бе на софиянците няма ли да им спирате уличното осветление нощес от 23 до 5 часа ??? То проблемите в страната и без това от там идват. Може и да се предложи и в ЕС да се включи тази мярка в зелената сделка. Някой платен математик бързо ще изчисли колко въглеродни емисии ще спестим.

12

Анонимен

преди 2 години

Спаси София що не излезне срещу летището което бълва смок към града ?

11

Дедо от село

преди 2 години

Пак гласувайте за ПП ГЕРБ и Фандъкова.

10

Анонимен

преди 2 години

Bravo na bonev da baha vs mladi hora taka otgovirni bg njamasche da e nai kurumpurata s mutri mafia darjava v eu fandakiva e sa orokoraturata mn odavna dosta koruozii po neino vreme a i tja miliinerka ja napravihme sofianzi sa smarta na 16 g mm4e ot romski proishod fandakova e vinovna ako besche neinata daschtera setai vnuzi dr schtesche da pravi fandakova s bb saschtitnika i kumunisti gerb dps oschte komandvat bg vse po bedna stava a bigataschite gerb dps jivot si jivejat sram njama

9

Анонимен

преди 2 години

На снимката виждате трима хомо...сапиенса, които когато и да ги обстреляте, все ще е късно!