58

Анонимен

преди 2 години

Нека да спрем да продаваме тока си на чужди разпределителни дружества и тогава ще можем да контролираме крайната цена на тока в България.

57

Анонимен

преди 2 години

Настинах да седя на студено , вероятно не съм сам . Тез са такива некадърници че няма на къде повече

56

Пешо

преди 2 години

За българите скъп ток, а за чужбината изнасят евтин ток! Най-големите българоубийци са Доган, Пеевски, Бойко и травестита Корнелий.

55

Анонимен

преди 2 години

Не сме почнали да потребяваме повече ток от предишни години, че да трябва да спираме износа. Населението е намаляло, а и бизнеса не се е увеличил толкова драстично, че да ни трябват нови мощности. Няма нужда да си спираме износа, за да имаме нормални цени на тока в България, както преди година. Ние ток не внасяме.

54

Анонимен

преди 2 години

КАТО ПЛАТИТЕ ФЕВРУАРИ 5 ПЪТИ ПО-ВИСОКИ СМЕТКИ ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО!!! ИЛИ ПЪК СТОЙТЕ НА СТУДА ИЛИ НА ТВЪРДА ДИЕТА ЗА ДА ПЛАТИТЕ СМЕТКИТЕ. МОЖЕ И С БЪРЗИ ЛИХВАРСКИ КРЕДИТИ И КЛОШАРСТВОТО ВИ ЗОВЕ!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Прави са управляващите крадливи комунисти. Сега няма никакви последствия за тях и кражбите им. Какво им пука на тях, че бизнеса фалирва и хората изнемогват заради хипеинфлацията.

52

Анонимен

преди 2 години

Къде е МАЯ? Кеде е БИБИЯН? Тези милеещи за българина люде! ЗАЩО няма палатки?

51

Анонимен

преди 2 години

Ако не спреш износа, на внос на гласоподаватели за изборите ли ще разчиташ бе, разбойник.

50

От хората

преди 2 години

Първо-съд за национално предателство на тези които поискаха спиране реакторите на АЕЦ.Второ-недейте си гледа интереса,а този на народа.Може да няма износ и така ще се спре покачването на цената.Стига спекулации с ЕС.Ако сме страна с държавност ще гледаме интереса си.Пример има.Стига сме продавали интересите на народа си.

49

Анонимен

преди 2 години

Не позволявайте да ви лъжат. Маждународния пазар за ток и вътрешния пазар в България са 2 различни неща. Не им позволявайте да ги смесват. Можем да имаме едни цени за вътрешния пазар, защото сме енергийно независими и не внасяме ток и съвсем други цени за външния пазар. В момента се спекулира за сметка на хората и бизнеса в България.

48

Анонимен

преди 2 години

Гърците при същите условия обявиха профилактика на електропреносната мрежа и спряха износа, никой копче не им каза и никой не ги глоби... Тук не смеят да пипнат печалбата на агент Румянцев и неговия Еврохолд дето купи ЧЕЗ...

47

Анонимен

преди 2 години

Само Сидеров още не е ревнал за скъпият ток .А човека от две години е без никакви доходи, и дете има,че и жена му безработна.С и телевизя някаква има.А там тока е бая.Субсидии няма вече.Как оцелява Белката е загадка.

46

защо

преди 2 години

Пурко, защото трябва да пипнат данък печалба и за частните дружества, което значи нормални печалби за наще хора. Е, в България това няма как да стане.

45

Анонимен

преди 2 години

Такива продажници като горния ни превърнаха в енергийна колония на богаташите! Изказването му е безсрамно и цинично, все едно че не е български министър, а гръцки такъв. Защо да помагаме на една откровено враждемна на нас по спора с Македония страна? Защо нашата индустрия трябва да плаща гръцките зелени делюзии и кой ги кара да си затварят тецовете преждевременно!

44

Анонимен

преди 2 години

Tа толкова за АЕЦ Белене, ще ни изтръскат до стотинка за кравата и грижите за нея, за да може съседа да пие евтино мляко...

43

Анонимен

преди 2 години

Ще има последствия ако го увеличите!

42

Анонимен

преди 2 години

40-ти е много прав!!!! това е абсурд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! печелят от нищото!!!!

41

българина

преди 2 години

вижте как манипулират думите и лъжат. никой не иска да се спира износа, ток не мирише и никой няма да те глоби или накаже ако знасяш този от веи и тец 1 и 3, а оставиш аец за българския пазар. просто и елемтарно. само че така печалбите на хиените на борсата ще намалеят в пъти!

40

Зозо

преди 2 години

На некадърен комунист ЕС му пречи.... Класика :)))))))))))))))))))))))))))

39

Пурко

преди 2 години

След като сме в ЕС, и спазваме законите и мерките в ЕС, защо правителството не компенсира ВСИЧКИ българи за увеличените цени на ток, газ, и увеличените цени на стоки и услуги, както е в ЕС??? Защо правителството ни вменява само задълженията, които имаме като граждани на ЕС, но не ни компенсира като граждани на ЕС? Ако, компенсират всички, няма да е проблем износа на ток, няма да се нарушат договорите със съседните страни, и българите няма да плащат за некадърните решения на това правителство...