46

До 50

преди 2 години

Като научиш правописа, тогава. Което значи никога.

45

Анонимен

преди 2 години

Драги антиваксърчета, направете ме горд със вас! Ваксинирайте се, да ви обичам!

44

Анонимен

преди 2 години

Натискайте пърцуцата и сланинката, там ви е силата. За мисленето трябва мозък.

43

Анонимен

преди 2 години

И кои са държавите отменили зелените сертификати?

42

Анонимен

преди 2 години

Събрали се 3-*** *** на конушмак. Единия лъже, другия маже, третия приглася.

41

до 41 от славянин

преди 2 години

Нарковаксърите е ясно, че ще се бодете регулярно за всеки няколко месеца и без да ви принуждават, просто по лично желание и по лично убеждение!

40

Анонимен

преди 2 години

Обикновено по Чорбанов платените, щото им пречи и виждат, че краят им е близо. Но по- добре ужасен край, отколкото ужас без край. Свършено е с марионетките.

39

Анонимен

преди 2 години

Тази драсканици ми напомнят на седянка с надлъгване. Единия толкова леко го изкарал, другия пък още по-леко, пък един експерт даже не е забелязал, че го е изкарал, я виж ти... Само не е ясно как е разбрал, че го е изкарал.

38

Не!

преди 2 години

"Той подчерта, че в нито една от тях доводът не е, че населението е свръхваксинирано. "Доводът е, че този вариант на вируса не може да бъде спрян по този начин", коментира Андрей Чорбанов. " Точен както винаги. Не, не масовата ваксинация е причината да падат сертификати, причината е, че омикрон е безобиден, а бъркочите не спират нищо!

37

Анонимен

преди 2 години

Всички ще са ваксинирате рано или късно. Умнията предпочита първо ваксина и след това да се среща с вируса. Глупавият предпочита да боледува веднъж-дваж и после да се ваксинира. А уврежданията , които вече е получил, са му до живот.

36

Анонимен

преди 2 години

Който прави от зеления сертификат политика не му е чиста работата.

35

Анонимен

преди 2 години

То само експерти тука, бе бате. Единият го изкарал на крака, другия на греяно вино, че някои даже го били изкарали безсимптомно... каквото и да означава това. Брях, чи експерти мааму стара...

34

до 35 от славянин

преди 2 години

Здравият организъм не е въпрос на късмет, а на ежедневна ЛИЧНА грижа за неговото здраве! За късмет говорят само тежко невежите!

33

Анонимен

преди 2 години

Перифразирам: "по добре ТИРОВЕТЕ да дойдат!"

32

….

преди 2 години

Това е манипулирана информация - въпросните държави са достигнали максимално ваксинационни покритие, за това не е необходимо вече да представят зелен сертификат в рамките на държавата - тъй като масово населението се е срещало по някакъв начин с вируса. На всички в коментарите, които твърдят че вируса е само загуба на обоняние за 2 дни мога да кажа да благодарят на Бог за късмета си, защото наша служителка загуби здрав син 37 от Ковид, а друг служител и двамата си родители само за седмица.

31

славянин

преди 2 години

На срещата на протеста на 12-ти този месец, когато пуснаха трима представители на протестиращите в МЗ-то, ми направи впечатление какво каза министърката Сербезова: че отдавна е научно установено, че страхът и паниката увеличават симтптомите на една болест от 2 ДО 100 ПЪТИ! Повтарям - министърката призна че е научно установено че страхът и паниката увеличават симптомите на една болест от 2 ДО 100 ПЪТИ! Сега нали ви е ясно защо е това 2-годишно нон-стоп налагане на страх и паника!?

30

до 27 от славянин

преди 2 години

''Изкарах го февруари миналата година! Една седмица не можах да заспя и щях да си изкашлям белите дробове! Опитах се с разни фервекси, лекарства против кашлица и всякакви! След като мина седмица, и личната ме натъпка с антибиотици! Чак на втория третият ден успях да заспя!''На кривата ракета космоса и е крив! На калпавия организъм все някаква болест му е виновна, че я кара тежко! Моят организъм не е калпав и през последните две години нищо по-сериозно от настинка не съм карал!

29

До някой

преди 2 години

Аз пък го изкарах преди година и половина. Без болки, без температура, само и единствено със загуба на обоняние. Не съм пил абсолютно никакви лекарства. Тогава бях на 52 години. И сега какви изводи да направим от твоя и моя случай?

28

Ваксинираните

преди 2 години

Заразяват значително по-малко, защото развиват по-слаби симптоми, по-малко кашлят и кихат, следователно разпръскват по-слаб аерозолен облак, което ги прави по-малко опасни за околните. Разбира се, подобни аргументи остават под прага на осъзнаване на антиваксърите, защото той е изключително висок.

27

до 24 от славянин

преди 2 години

А каква беше смъртността в много ваксинираните държави спрямо България преди да скалъпят ''епидемията/пандемия''!? Май пак същата каквато е и днес - в пъти по-ниска!? Само че за нарковаксър с IQ като на шимпанзе да мисли асоциативно е непосилно!