52

ЖалкоНищожество

преди 2 години

Ти Тул упе, доста пачки и кюлчета извади от джоба на българина,така че нямаш думата!

51

ПроСоТо

преди 2 години

мосю Тиквун,що стана,намери ли си "ОНЯ ТЕЛЕФОН" ?

50

-

преди 2 години

МЛЪКНЕТЕ то тоя бе! Заради него народа яде хурката днес! Как нямат малко срама герберастите???

49

Петя

преди 2 години

България потъва а някакви негодници като активните от Възраждане дрънкат нелепици.Я се разкарайте бе мошеници всичко виждаме .Фашагите и мошениците, некадърницитевън от политиката ама Яко вън.

48

Надя

преди 2 години

Възраждане са опасни за България.Не Борисов а те са фашистите начело с Копейкин.Обсебили са всички сайтове.

47

Този е изверг

преди 2 години

Фашиста Борисов има частна армия от главорези, този мафиот убива Българи!

46

Анонимен

преди 2 години

За кирчовци инфлацията в БГ е най-малката грижа, защото и те, и олигарсите, за които те работят, си харчат парите най-вече в чужбина. Само прокуратурата и КПКОМПИ им пречат на далаверките, затова само те са приоритет. Цените да си скачат колкото искат, никой от новата власт няма да се загрижи особено, предприятията да фалират - така им се пада, каза финансовият министър. Ще съсипят всичко, ще си напазаруват изгодно предприятия и дори цели отрасли и ще отидат да си въртят частния бизнес.

45

До 41

преди 2 години

В Перник кмета е само фасада, на практика управляват мутри и милиционери! Сигурно сте видяли че на всяка спирка за София се пази от 150 килограмова мутра, дори транспорта им е мутренски!ДИВ ФЕОДАЛИЗЪМ

44

нинова

преди 2 години

няма да се ликвидира а ше се приватизира !

43

До 41

преди 2 години

В управляват мутри лкато Юлиян Борисов Георгиев, Дончо 58години бивш милиционер, Стоян, Боби, Мишо-милиционер и други подобни, кмета е само фасада! Тези живеят във Феодален строй!

42

Алеко костантинов

преди 2 години

Престъпника Пожарникар няма място в обществото,а в затвора.Ще ходи завинагис джипката и охрана.НАРОДНА ЛЮБОВ обич към БАРБАс Ганьос Балкански.

41

Комуновируса

преди 2 години

За една година Румен Радев доведе до колапс енергопотреблението в България. Общини,училища,читалища,детски градини и религиозни храмове не могат да си платят тока. А иначе изнасяме и пълним гушките на червената енергийна мафия накупила ВЕЦ-ове, соларни станции и с фирми за износ на електричество. Предприятия ползващи електричество спират производство( ВМЗ "Сопот"). Десетки работни места се закриват. И за това ли Бойко е виновен. Ефекта на доминото ще помете прокси правителството на резидента.

40

Анонимен

преди 2 години

От едната страна слагам РАДЕВ И НЕГОВИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ АПРИЛ ДО ДЕН ДНЕШЕН СЪСИПВАЩИ ДЪРЖАВАТА!ОТ ДРУГАТА ББ!ЕЕЕЕЕ КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ!РАДЕВ И НЕГОВИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ НЯМАТ СРАВНЕНИЕ!

39

Анонимен

преди 2 години

Перник не е ли на БСП? САМО ,ЧЕ ББ ИМ РЕШИ ПРОБЛЕМА С ВОДАТА ЗА 1-2 МЕСЕЦА! ВЕРА СУ ТОЛКОВА СТОЯ ДО СКАЛИТЕ!

38

12г. СвиняПремиер

преди 2 години

Защо Борисов го охраняват 40 главореза?

37

Анонимен

преди 2 години

Тиквоооо, Македония е най-важна, тъй като сега е моментът и не трябва да се изпуска. А това, че бъркат в джоба на българина е ясно на всеки.

36

Борисов и мутрите

преди 2 години

Борисов е направил от малките градове ФЕОДАЛНИ ВЛАДЕНИЯ - вижте Перник и Бобов дол!Там управляват шефовете на Чистота и милиционери!Този управляваше чрез СРС-та, Евро Фондовете ги даваше на Румен Пашата, Бацата, Маджо, Пернишки мафиоти!

35

Анонимен

преди 2 години

Още 6 месеца КОКОРЧОВЦИ И ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ОКОКОРИМ

34

Джедай Мастър

преди 2 години

А най-зле е ти да даваш от джоба си, дето 12 години всичко ти беше държавно, а не дай боже да ги дадеш от чекмеджетата.

33

Waffen SS

преди 2 години

Не е важно кога българина ще има пари в джоба си,важно е какво ще ни заповядат задокеанските ни господари.Ако кажат признайте РСМ, ще я признаем още преди да е засъхнало мастилото на подписа.Важното е да предугаждаме желанията на господарите на България и да ги изпълняваме светкавично.Нека никой не се заблуждава, че правителството има самостоятелност,то има такава, до толкова колкото членовете му да посетят тоалетната