35

Сащ

преди 2 години

Сащ, убили 40 млн с безумните си войни, включително 1000 жени и деца в Югославия до нас. Че и една умна американска ракета падна в Горна Баня

34

Анонимен

преди 2 години

Русия е на 2-ро място в света по хероинозависими.

33

Анонимен

преди 2 години

САЩ 3.5/100000 убийства годишноРусия 8.5/100000

32

До Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

В америка, най вероятно ще доживееш 40. После не знае. Я наркос, я ученик с пистолет, я психопат ще ти пресече пътя. Може и кула близнак в сърцето на америка да те затрупа.

31

До умниика

преди 2 години

Колко да е по голямо населенито на сащ. 2,5 пъти повече. В Русия заминали милион, в америка 4.Математика

30

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До В чикаго --- Пропуснал си да кажеш на зрителите какво става, когато някоя дърта баба се сгромоляса на тротоара и се поломи. Я кажи кой (кои) идват и ЗАЩО. Не успорвам другите данни. ;)

29

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Другото е по-интересно. Числеността на популацията в Русия - държава 51 пъти по-голяма от Япония, а с население кажи-речи колкото островната държава и с отрицателен прираст, което означава... Русофилиатът от задунайци да продължи... Looool

28

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Какво има за чудене? Вестник ДНЕС е написал точно и ясно данните, които съществуват във всички сериозни световни алманаси и справочници за населението по държави, или: Russia: Birth rate - 9.71 births/1,000 population (2021) // Death rate 13.4 deaths/1,000 population (2021) // Population 142,320,790 (July 2021) Някои читатели са много отворени. Да се научат да смятат и калкулират. Реднеците в САЩ го правят от воле.

27

Анонимен

преди 2 години

Лексиката на днесбг не разрешава черен рекорд, а само антирекорд, каквото и да означава на български!

26

До Юс тудей

преди 2 години

Виж колко е населението на САЩ и сравни с това на Русия или мислиш, че това не е важно, а?

25

Щирлиц

преди 2 години

През ВСВ загубихме 30 000 000 живота !? Повече няма да е така !!!

24

В чикаго

преди 2 години

Нашата Бърза помощ ще ви се види като 5 звезди в сравнение с щатите.Оставете филмите и сериалите.В голям град час и нещо е нормално.Първите въпроси са има ли социална осигуровка. Ако ще да умираш.След още час и нещо те поемат в болницата.Веднага се звъни на роднини за плащане.Болниците там са оборудвани х 10 от нашите. Дори селските. Но са хипер търговски дружества. Повече от нашите. Искат си парите бързо.

23

Анонимен

преди 2 години

Преди пет години казах на русофилите че семето на Путин не струва и наближава денят когато няма да има достатъчно солдати да пазят Кремъл и Мавзолея на Ленин, а те започнаха да ми говорят глупости че Путин давал матерински капитал и всички руски *** щели да се надпреварват да раждат солдати. Е сега кацнаха на моя.

22

И там

преди 2 години

Пишат всичко що мре ковид

21

Юс тудей

преди 2 години

The total number of deaths in the United States increased from 2.4 million in 2009 to over 2.8 million in 2019.И то без ковид 3 млн американци си заминават всяка година.Май в демокрацията не е много по розово от кремъл

20

Американска Мечта

преди 2 години

В щатите може да те гръмнe някой нeгъp докато си купуваш бургер, че си го погледнал лошо.Или някой бездомник под моста че друг бездомник му спал в кашона

19

Юс тудей

преди 2 години

Те крaварите с голямата демокрация не са много по назад.

18

Анонимен

преди 2 години

Зер аз не мога да вляза в данните на Росстат, та да се доверявам на онези кап*** от АФП! Ето каква цифра прочетох - 304500!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19------------Най-смешното, приятелю, освен че са унизително семпли и не могат да го направят да изглежда достоверно, е това, че мислят, че има някакво значение!

16

До Костадин:

преди 2 години

Абе, ти да не си Костадин Костадинов, известен още като Костя Копейкин? Да не си се натаралянкал до козирката, че тази нощ стана американофил? Или го играеш хитро - двоен агент. Като се сметне, че си в отбора на ГЕРБ-ДПС, може да се броиш и четворен агент. Евала батко, гепи шaлтepa!