146

Ельоменат

преди 2 години

Браво, а сега държавата да им върне пак 20 процентното ддс и да им спре помощите

145

Анонимен

преди 2 години

До Обективно - Работещи млади хора ... половинита толупи бяха на по 45+ и работят "шефчета". Изключение правиха лигльовците от студентски град, ама ... те па от кво са се уморили? От афетите, сигурно, дето не ги пускат о 2 седмици.

144

Анонимен

преди 2 години

Взера глобиха 60 човека, тяхната кожа ... Че свиряват и личните карти вече, така че не минава далаверкта, да покажеш на някой друг. С фалши трябва ... ама знаете - ако ви зардържат ... не я вадете.

143

Обективно

преди 2 години

ПРОСТО НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ОТ ПОДОБНИ ЗАБРАНИ! РАБОТЕЩИТЕ МЛАДИ ХОРА ТРЯБВА ДА РАЗПУСКАТ НЯКЪДЕ. ОМИКРОН СЕ ЛЕКУВА ПО- ЛЕСНО И ОТ ГРИПА, НО НЕ САМО С ВИТАМИНИ КАКТО ЧУВАМ, ЧЕ ПРАВЯТ НЯКОИ ДЖИПИТА. ИМА ПОНЕ ОЩЕ 20 ОТЛИЧНО ДЕЙСТВАЩИ ЛЕКАРСТВА БЕЗ РЕЦЕПТА!!

142

Анонимен

преди 2 години

Те на места охраните повече и по-лоши от полицията, а мутрягите имат хора с съда ... как се оправяш с такова нещо?

141

И ловец съм и рибар

преди 2 години

Типично българското - Спазва закони и изисквания, смао като ми отърва. Като не и отърва се оправдават. Като ме ухапе по ***, казвам "Къде са законите ..."

140

Анонимен

преди 2 години

До АДМИРАЦИИ 163 - Минали са банда пропаднали пияни залгари, покрай Ганди ...

139

Анонимен

преди 2 години

До АДМИРАЦИИ С бързи темпове вървите към унищожаването на държавата. Може би така е по-добре за всички. На нейно място ще дойде друга, която всъщност знае как се управялява държава. България няма да изкара още дълго по този начин. 20-30 години максимум.

138

Bob

преди 2 години

Ако законите не важат за депутатите защо да важат за простолюдието?

137

Защо?

преди 2 години

Държавата не 7м вдигне ДДС то и спре помощите. Отделно да ги глоби за не спазване на разпоредбите. Те ти бюджет.

136

мак

преди 2 години

Да ги затворят веднага и завинаги. Какво е туй нещо, не стига, че могат да работят, те се правят, че са над закона. Нагло племе.

135

АДМИРАЦИИ

преди 2 години

Аз по нощни барове не ходя, но мога сано да кажа ПОЗДРАВЛЕНИЯ, БРАВО! Така се прави. По същия начин Махатма Ганди е решил въпроса със забраната за добив на сол от местното население. МАСОВО ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ и забраната е паднала!

134

чети внимателно

преди 2 години

"По телевизията показват убили бизнесмен в чалготека, убили бизнесмен в таверна, когато съобщят, че са убили бизнесмен в библиотека, тогава ще се оправим..." - Теди Москов.

133

Сава

преди 2 години

Да им отнемат лиценза, долни чалгари.

132

морски

преди 2 години

До Истината - Ако се събираха данъци от всички, ако в такива заведения не се продаваше бял прах, а най-вече, ако не се крадеше на космическо ниво в Бг, тези чалгаверни щяха да фалират скоро-скоро!

131

Ааас

преди 2 години

Букви заведения. Ще останат само най добрите, предлагащи добра услуга. Другите чао.

130

Анонимен

преди 2 години

Браво ,подкрепям заведенията! До кога с тези ограничения,при все че персоналът е на 100 % ваксиниран и посетителите също, за да влязат.

129

Не ни пука

преди 2 години

Да създават нови фабрики и да ходят всички алибеговци да работят реално. Балонът се спука и крайно време е да се преквалифицират, т.е. мързелът вече свърши.На никой не му пука за разни ресторанти ,дискотеки и т.н.-мръсотия ,лоша храна ,лошо обслужване, заплати под масата ,цени високи-90% са за затваряне и без Ковид

128

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисъла да има закони и разпоредби, ако няма санкции за спазването им и контрола е про-форма. Депутати си влизат в парламента без сертификат, въпреки правилника приети от същият парламент, мут рагени собственици на заведения не спазват мерки, клиентите им не спазват мерки.Имам един въпрос към управляващите: какво всъщност управлявате като всичко е на Самотек. Единственото за което ви е грижа е да се държите на власт, всичко друго е фалш.

127

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, защо сте ревнали срещу заведенията? Някой да ви е бил с пръчка да ходите там ? Право на избор е, нали? Ревнете, че Киро лъжата погази закон и конституция и сега четири години ще обслужва чужди интереси и ще мандръса народа ни ! Нима заведенията нарушават някакъв закон? Кои наложиха тези ограничения и пандемията? Същите тези,на които такива, като Кирчо и Кокорчо обслужват интересите им!