147

Aнонимен

преди 2 години

Виж линка от 160 и виж дали е фейк информацията или достоверна на 100%

146

Aнонимен

преди 2 години

Официално има съдебно излязло решение за арести от Международния съд по право/наказателен/ за геноцид срещу човечеството и забрана на ваксините. Решението важи за всички държави в света

145

Анонимен

преди 2 години

Хайде ***, поработи върху статия за Конвоя. Стиска ли ти?

144

Анонимен

преди 2 години

Това със съда е малко , като фейк, но протеста в Канада си върви онлайн навсякъде в тубата и фейсбук.Тировете от цялата страна бързат към Отава за да стигнат до 29.01

143

Анонимен

преди 2 години

Техний Трюдо, също кат наший Киро, решил да забрани на тираджиите да карат, ако не са ваксинирани (вероятно и бустерирани). Тоест да избират, или умират от глад, или от вакса. На хората им писнало и се вдигнали. До момента имат събрани 4 000 000 долара за организацията. Полицията ги подкрепя ( в репортажите го има). "Ние не сме против ваксинацията, ни сме против правителството което ни принуждава. Вярваме че всеки канадец е свободен да избира без дискриминация и ограничения"

142

Aнонимен

преди 2 години

Има заповед за арест и на Елизабет 2 и шефката на ЕМА, както и забрана за ваксиниране

141

Aнонимен

преди 2 години

Трюдо се е скрил защото има международна заповед за арест, както и забрана на ваксините убийци в цял свят

140

Анонимен

преди 2 години

До 158Напиши в ютуб или фейсбук CONVOY TO OTTAWA 2022И пак ела да кажеш дали няма нищо в КанадаА и всеки с глава на раменете може да провери сам;)Интернет е голям и истината дебне отвсякъде .

139

Aнонимен

преди 2 години

Направо има международна заповед за арест на геноцид и тотална забрана на ваксините в цял свят

138

Aнонимен

преди 2 години

https://republicofkanata.ca/2022/01/26/breaking-news-january-25-2022-from-the-international-common-law-court-of-justice-iclcj-britain-cancels-covid-measures-after-iclcj-arrest-warrants-issued-against-pharma-ceo-and-anglican-archbish/

137

Анонимен

преди 2 години

До ShshsПо последни данни са над 70 000 тира, отделно пикапи и други мпс-та, а и от щатите се очаквали поне още 10 000 тира.Отделно местните индианци масово са се вдигнали, тъй като имало някакви разкрития за геноцид, отделно медицинските работници и лекари, полицаите , които не искат да се ваксинират и още много други .Амишите също.Трюдо по примера на нашите - бил контактен с ковид и се скрил - това е инфо от преди няколко часа!

136

Анонимен

преди 2 години

нищо няма в Канада , тролвете се напъват защото Канада изпрати оръжия и боеприпаси за украинската армия .

135

Анонимен

преди 2 години

Айде, пак поредната история на пропагандата. А какво ще кажем за 40 годишния Ханс, който въпреки бустера издъхва в интензивното? Казват, че бая псувал майката на СЕОто на Пфайзър.

134

Анонимен

преди 2 години

До Купонджия по природа-а е марш от тука бе !

133

Shshs

преди 2 години

Не очаквайте кой знае какво от сайта днес. Тук се пишат поръчкови статии. Ако искате да разберете повече за случващото се в ковид света може да Ви се стори интересно, че в момента в Канада има протест на ТИР-аджиите (на всички медии им е забранено да говорят за него). Има конвой от над 5000 тир-а, които се движат бавно по магистралите и блокират движението в цялата държава. Навсякъде по мостовете има хиляди хора, аплодиращи ги и скандиращи против зеления сертификат.

132

Анонимен

преди 2 години

Абе вие журналистите се побъркахте. Какви са тези глупости!

131

До Непрофесионално

преди 2 години

"Тази статия е, меко казано, срам за журналистиката." -х-х-х-х- В тази жълтина няма никаква журналистика. Това, дето списва тук, не са журналисти, а маса марионетки, изпълняващи твърде некачествено политпрочъненията на управляващата хунта. Но статията е срам! Прав си! Срам е за всеки човек, който би изразил родобно скодоумие и словестна полюция.

130

Анонимен

преди 2 години

В канада на -40 градуса протестират. Тука ... ресторантьорчетата на маса и пред камината.

129

Купонджия по природа

преди 2 години

Ако желаете България да се оправи в истински вариант и да има истински рай, значи трябва да ме издигните да управлявам България!Запознайте се с мен няма нищо лошо в това !

128

Анонимен

преди 2 години

Добре! Вече ще тестваме новите лекарства и ваксини върху вегани. Щом не искате да е на животни.. ...