20

Анонимен

преди 2 години

До 1914г. нямаше натовски войски в източната част на НАТО. Така че, първо Русия започна напрежението с анексирането на Крим, който е украински!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 16 - свършиха му парите. Това стана 2014-та за да не стигне до Киев. Това му е проблемът на Путин изобщо. Ако зависеше от него сега руските танкове щяха да са стигнали чак до Брюксел, ама пусто тия войници трябва да ядат и мунициите струват пари, а и войната като цяло е скъпо нещо и дълга война струва по 1 трилион на 7г. Та за това и Русия не може да почва война както си иска щото никой не иска да им купува рублите ако просто печатат, както купуват доларите на американцовете!

18

Анонимен

преди 2 години

Америка няма работа там. Някой казва ли им какво да правят с Мексико и колко да е висока стената. Моле ви се това хуманно ли е стена издигнали. Горките мексиканчета.

17

до 19

преди 2 години

Да ама на картата след Украйна,започва Европа.Учи география и история ,синко.

16

Анонимен

преди 2 години

Къде са ни самолетите F16?

15

Българин

преди 2 години

Московската пета колона от национални предатели и българофоби отново се е разбесняла,!

14

наглост

преди 2 години

Русия е много разтревожена,че НАТО ще изпратят 8500 войници в Европа,след като 100 000 руска армия се разхожда край границите на Украйна ,руския флот започва учения в Балтийско море,друго край бреговетре на Ирландия.

13

Анонимен

преди 2 години

Каква работа имат Сащ да се бъркат в Украйна? Миротворците на цял свят Америка. Където са стъпили трева не расте.

12

Майдан

преди 2 години

Да не вземат накрая САЩ и НАТО да направят инвазия в Украйна, като в Афганистан? Ще ги демократизират набързо, като в Ирак и Либия, само дето в Украйна няма нито петрол, нито газ, нито опиумен мак, само въглища и то в Донбас.

11

Анонимен

преди 2 години

Чета статията и сега разбирам, че Русия е нахлула в Украйна през 2014-та. И защо Украйна още съществува, кое е спряло нахлуването на Русия? Охкането и *** идеологията на западните страни ли? Или когато Путин видя могъщата украинска армия и се изтегли? Или - не, литовската съвкупност от общо 4000 военни, цялата литовска армия, респектира Путин и под заплахата Москва да бъде обсадена, се изтеглиха?!? Боже, толкова въпроси, а няма отговори...

10

бай Геро

преди 2 години

Песков ще се прекръства на Стафидкин, според размера на свилите му се кyмбyли...

9

и така

преди 2 години

и САЩ и не само , следят със загриженост действията на путин относно Украйна !

8

Казуар

преди 2 години

САЩ следят със загриженост действията на Русия относно Украйна.

7

Ха-ха-ха

преди 2 години

Тия отново счупиха нагломера! Струпали над 100 хилядна войска, но това не било "опасност"! Но виж ако украинците поканят 8 хиляди американци да се защитят, това вече било много "обезпокоително"! Ами махнете си войската от там бе, и няма да има причина Киев да кани американци да защитят Украйна!

6

Хм

преди 2 години

Напрежението се нагнетява около Украйна,обаче е много вероятно Путин(като го знаем) да удари другаде.Къде ли ще да е това?Впрочем,може пак да е в Украйна,но по неочакван начин.

5

Владимир

преди 2 години

Абе САЩ са гаранти за независимостта и териториалната цялост на Украйна, за което имат договор. Украйна е член на ООН, призната от Русия. Така че, украинският президент може да помоли САЩ да му помогнат в борбата с терористите.

4

Анонимен

преди 2 години

Нека войната да започне СЕГА! Пускай бомбите, Байдъне, пускай бомбите, Путине! Кръв да се лее, всичко да гори!

3

МАЛАДЦИ БРАТУШКИ

преди 2 години

ГЛЕДАЙКИ РУСКА ТВ РАЗБИРАМЕ, ЧЕ УКРАЙНА СА ФАШИСТИ, А ЕВРОПА/ЗАПАДЪТ/И САЩ СА АГРЕСОРИ, А РУСИЯ РАЗВИВАТ ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВИ, КОИТО СА БИЛЕ "УСВОЕНИ ОТ ТЕХНИТЕ ДЕДИ"- ПОСЛЕДНОТО Е ЦИТАТ НА ПУТИН ОТ СТАДИОН"ЛУЖНИКИ" НА ЧЕСТВАНЕТО НА ГОДИШНИНАТА ОТ УСВОЯВАНЕТО НА КРИМ.

2

Мухахахахаха

преди 2 години

Сега може да се изгаврят с тях като им изпратят помощ за някой закъсал или затънал в преспите танк...?

1

Анонимен

преди 2 години

Многоженеца Димитрии да се не притеснява, защото като той казва на територията на Русия, руската армия има право да трупа войски и да прави учения.Е и американците на територията на НАТО имат право да правят учения.