71

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО НЯМА ТУК МАТЯЛ ЗА ГРАНДИОЗНИЯ МИТИНГ В БРЮКСЕЛ??? ПАЗВАНТИТЕ ЕДВА СА ОПАЗИЛИ СГРАДАТА НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ! Е, ИМА НЯКОИ ЛЕКИ ЩЕТИ ПО СГРАДАТА.

70

Спазването на Мерки?

преди 2 години

Това удължава агонията само и проточва във времето извънредните мерки предизвикат се икономически кризи, инфлация и скок в цените. За да преминем бързо епидемията НЕ ТРЯБВА ДА ИМА мерки и НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ. Да не се пречи на хората да преболедуват и да развият имунитет.

69

Вакс Ваксов

преди 2 години

100%...кеф...

68

мяу

преди 2 години

бау

67

Анонимен

преди 2 години

Май наистина антиваксари убиеци в България трябва да се заразят с ковид за да им дойде акъла в празната им безмозъщна глава след като им дойде ковида на главата тогава сте разбират ще този вирус е много опасен

66

Анонимен

преди 2 години

В 99% от случаите на смърт с вируса става дума за доста възрастни хора, а не....... антиваксъри. Всеки от тях е направил избора си и затова не виждам защо трябва да се драматизира с тяхната смърт....

65

Елемаг

преди 2 години

До 71 как да ти го обясня бе пич,до одеве гледах по Босфор Тв репортаж от Ковид отделението.Ми та тоя дето даваше интервю той и без Кромид си е взел дал.Защо отричаш,че просто тая Пландемия изкара кирливите ризи на здравеопазването,а и най-вече показа общата здравна картина на населението!!!Знаеш,че корените са на друго място,а не в тая измислена простотия.

64

Анонимен

преди 2 години

В Англия започнаха ди падат мерките срещу ковида там народа е дисциплиниран и спазват законите и правилата на своята държава докато ние българите сме недисциплиниран народ обичаме да нарушаваме законите и правилата на България и да си правим каквото си искаме

63

Тъжно

преди 2 години

Много бързо ще премине и тази Ковид вълна трябваше да видим повече болни деца както обещаваха да ама няма такива.

62

Буксува

преди 2 години

Вече отминава и тази поредна Ковид вълна. Сега да очакваме нови вируси и следващи вълни.

61

Зозо

преди 2 години

Утре вторник е деня на голямата бройка - 20000

60

Анонимен

преди 2 години

До Елемаг "Хората си ***, всичко се пише корона." И как така главно неваксинирани? Или пак някоя конспирация "обяснява" нещата?

59

Анонимен

преди 2 години

Всеки от умрелите в статистиката съзнателно е избрал съдбата си. Всеки от тях е имал мозък с, който е направил този си избор....... . Изобщо не ми пука за такива хора!

58

Елемаг

преди 2 години

Да ве,обичайната зимна картина на респираторни.ПСР теста не различава Коронка от невинен грип и броят бройки.Докторите са си некадърни,видяхме напоследък.Хората си ***, всичко се пише корона.То остана ли някой,да не му е ясно.Дигайте тоя цирк,че на фона на инфлацията тая заигравка, ще е невинна на фона на това,което се задава!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Кантара каза, че до месец и половина и айдеееееее

56

Анонимен

преди 2 години

до сите антиваксъри и Копейкин нещо би отбой, фва дена по студията един хрисим кротък

55

ДДРОнег

преди 2 години

Нищо, де, утре е вторник , ден за Рекорди...Реалните данни са сряда, четвъртък и петък !!!

54

до факт

преди 2 години

факт е че повтаряш едни глупости като папагал, 15% спад се отчита на острова на седмична база и не само там. Ама четеш бг статии и за тоеа си смешен.

53

Анонимен

преди 2 години

До Факт Факт е, че точно ваксинираните спазват най-стриктно мерките. Работя в голяма фирма, в която за да си на работа физически, трябва да си ваксиниран (а от месец трябва и всекидневен бърз тест). Въпреки, че са ваксинирани, всички прилежно си ходят с маските, дезинфекцират си ръцете и проветряват.

52

Тошко Тслъта

преди 2 години

Свършиха се и тези с фалшивите сертификати, затова няма ваксинирани в черната статистика.