46

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите пак са се запенили.

45

Анонимен

преди 2 години

След месец сигурно ще обърнат палачинката, а по-нататък даже ще ги обявят за спасители на нацията. Мутафчийски не го ли наградиха 2020? Просто следват линията с известно умишлено забавяне.

44

Анонимен

преди 2 години

Скоро и най-заклетия ваксър ще проумее, ако не е напълно лишен от мозък, че не само се е набол напразно, но и неизвестни последствия и ако има поне една мозъчна клетка ще се уплаши както за себе си, така и за бъдещото си поколение.

43

Анонимен

преди 2 години

Отивайте ако искате на постоянни портативни системи и на седмица ги зареждайте за да си вливате спасителните субстанции.Ама не мога да разбера що занимавате с това останалите 70% от българите, които нямат и първа доза и нямат и намерение.Диктатура на малцинството ли се казва,?

42

НеРазбрал

преди 2 години

До кога такива под-логи на фармацефтите, ще се разхождат свободни ? Намерила логично обяснение за англичаните, долен лъ-жец е тази, нищо друго. Затвор за такива!

41

Анонимен

преди 2 години

Скоро гледайте как ще има огромен минус за Великобритания .Що не гледахте държавите които въвеждат локдаун ?? Щото така ви изнася !!! С всеки един вариант ще измисляте това ,че било нормално да има мн заразени заради еди кой си вариант .И така ще се въртим като на виенско.НЕНОРМАЛНОТО ЩЕ КАЗВАТЕ ,ЧЕ Е НОРМАЛНО -МИСЛИТЕ ,ЧЕ УСПОКОЯВАТЕ И НИЕ ЩЕ ВИ ПЛЯСКАМЕ ,ЧЕ НИ ПОГРЕБВАТЕ.ТОЕС ОПИТВАТЕ СЕ ДА ЗАМАЖЕТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ,НО ВСИЧКИ СТЕ ЗА СЪД ! ПЪРВО В ЗАТВОР А ПОСЛЕ БОГ ДА ВИ ОПРАВИ.

40

Стига геноцид!

преди 2 години

Тромб да си забие в тлъстото грозно туловище по три игли от всяка от сегашните отрови и по три от всяка от новите. Нали ги рекламира срещу тлъсти хонорари?! Да ги демонстрира тогава, а не да убива невинни жертви.

39

777

преди 2 години

Отивате всички , към трибунала в Хага, с обвинения за престъпления срещу човечеството.

38

Анонимен

преди 2 години

Не благодаря слагай си ти колкото желаеш

37

Анонимен

преди 2 години

Трибунал, трибунааал! Това е вашата дестинация, независимо къде отивате.

36

Анонимен

преди 2 години

Отивате към панделата. Тези които извадят късмет де. Много няма да стигнат дотам.

35

Анонимен

преди 2 години

Аз пък цяла нощ не мигнах и симислех накъде върви света. Вече имам отговор на този изконен философски въпрос-Той върви към нов тип ваксини. Да живей доктор Гломб, че внесе струя светлина в живота ни.

34

game over

преди 2 години

СЗО предупреждава че се очаква нова епидия с Марбургска хеморагична треска Пътищата на заразяване при човека са:при пряк контакт със секретите на болни хора или маймуни;аерозолен (въздушно-капков);полов регистрирани са 83 случая на заразяване на половите партньори от болни, главно в семействата им;чрез кръвни манипулации няколко вътреболнични инфекции;вертикален механизъм в единични случаи.Възприемчивостта е голяма, контагиозният индекс много висок.

33

Анонимен

преди 2 години

значи отиваме към планова чипизация на населението .Нека петилетката по чипизация вземем за две години другари.

32

Анонимен

преди 2 години

Не отивате към нов тип ваксини, а у панделата. Особено след днешния доклад на UK Health Security Agency за увредената имунна система на двойно ваксинираните. З тройно и четворно не се знае още. Тия никога нямало да изградят пълен имунитет към никой вирус вече. Сега става страшно.

31

Професор Гном

преди 2 години

Тя вече си е на заплата за пропаганда. Още малко и ще има достатъчно пари за почивка в Камбоджа!

30

Анонимен

преди 2 години

Гледай колко добре го е измислила доц. Тромб - след 4-тата доза няма да има 5-та доза, че малко кофти звучи. Ще има направо 1-ва и 2-ра доза от изцяло нова ваксина. Хахахах. Нулираме брояча, че много нагоре взе да отива и хората почват да си задават въпроси. Хахаха.

29

Анонимен

преди 2 години

Алоо гломб, 21 век сме, има интернет и хората могат да проверяват това което казваш! Лъжеш безочливо. Чака те трибунал, теб и всички участници в цирка!

28

минчо

преди 2 години

Дрън дрън та пляс... Айдееееее, Борката премахна всички фашистки ограничения, вие кво чакате още? И с ограничения и без, все едно и също, не виждате ли късогледи ***...лоу...мн..ици, че нищо не можете да направите....

27

Хахаххахаххаха

преди 2 години

На тая като ѝ прочета фамилията и все си мисля за ТРОМБ. Ама тя си е така де! Досадна и опсна като тромб от вакисна! Ваксинирай се, кой то пречи! Стига се появява, че си гнуснаа!