30

така е

преди 2 години

С ваксини или без хората със заболявания ще го прекарат много лошо, но това не е причина да се затвори здрав човек със здрава имунна система. Настинки има всяка година, а от грип също има много починали. Просто е време цирка да затваря, че инфлацията ще им изяде главите.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33Те от БАН са доказани едноклетъчни на държавна заплатка :)))

28

ПРОСТ ОТ НАРОДА

преди 2 години

ДАНО НЕ ПОЗНАЕШ

27

факт

преди 2 години

Мерките срещу вируса се оказаха по-убийствени от самия вирус....

26

учЕн

преди 2 години

Така е, всички ще умрем!

25

до 26

преди 2 години

В експеримент участвате вие ваксаджиите. Оня ден от Брюксел директно ти го казаха, че няма научни доказателства за ползата от няколко последователни дози. В момента ви ползват за опитни мишки, кое не ти е ясно?

24

Анонимен

преди 2 години

Това нали го казаха още за първия КОВИД преди Делта, че рано или късно всички ще изкараме коронката, затова беше първото затваряне за "2 седмици само" щото ние че ще го изкараме всички, ще го изкараме, ама да не претоварим здравната система. Е не е претоварена въпреки, че от 2г ни плашат, че аха, аха и да я претоварим, а медиците не са излезли на 1 протест или с 1 становище, че имат някакъв проблем. Взимат си по 1000лв отгоре и си кютат и не са се претоварили. Само БЛС периодично искат още кинти

23

Анонимен

преди 2 години

Ей, не разбрахте ли за 2 години , че траен имунитет няма. Големи мераклии имало да карат ухански, британски, делта, омикрон и каквото там дойде. Не случайно сте най-глупавите в Европа.

22

Анонимен

преди 2 години

Ние цялото семейство се заразихме! Ама го прекарахме безсимптомно! Но няма да се ваксинираме, защото личният ни лекар, не ни съветва да предприемаме такъв ход...

21

Смърф

преди 2 години

До АнонименМоето семейство го изкара миналата седмица. Два дена температура и после два три дни отпадналост. От понеделник и в петък бяха здрави. Но сега трябва да си седят вкъщи карантинирани още пет дни.

20

Смърф

преди 2 години

Доцент Мангъров го каза още март 2020, че всички ще го изкараме. Тогава обаче затворихме всичко. Ако бяхме пуснали вируса, отдавна щяхме да сме приключили с тази пандемия. Вече почти не познавач човек, който да не то е изкарал този вирус. Различните щамове, разбира се. Така, че смятам, че края на пландемията ще свърши тази пролет. Чисто и проста няма да има непрекарал или неваксиниран човек.

19

Анонимен

преди 2 години

Да, но в цивилизацията хората са ваксинирани . Отново сте участници в грандиозен безсмислен експеримент, да карате масово омикрон без ваксини. Светът ще натрупа база данни отново от вас, ***!

18

До Анонимен 1

преди 2 години

"Тогава за какво са тия мерки?" - - - За отчетност на управляващите слуги пред световните ковид господари! За да дофалират малките предприятия. Да се окрупни още повече големият монопол. Да се унищожат слабите, които "висят" на осигурителната система. Да се опо ростачат децата без образование. Понеже сега такова няма. За нищо друго не послужиха и няма да послужат. Терор. Фашизъм. Нацизъм. Геноцид. Това са мерките, зелените шестолъчки и насилственото инжектиране.

17

ВНИМАНИЕ! - ЦЕНЗУРА!

преди 2 години

До Анонименчиста проба комунистическа!

16

АНАЛОГИЯТА

преди 2 години

ТОВА Е СВЕТОВНИЯТ БОЛШЕВИЗЪМ - КРАЙНАТА ЦЕЛ НА КОМУНИЗМА!

15

Анонимен

преди 2 години

Целият свят се тресе от омикрона. Има вече достатъчно наблюдения за тези изводи. Да, всички ще го срещнат, а дали ще имат леки или тежки симптоми, зависи от ваксинацията и индивидуалното състояние на заразения. Вижда се, че във ваксинираните държави има рекорден брой заразени, но в болница са малко - неваксинирани или много стари и болни хора.

14

Анонимен

преди 2 години

Това е ясно. Още от март, 2020 г., бе ясно, че всички ще минем и ковид, както всичко друго заразно респираторно вирусно до сега. И повечето минахме. Нямам нито един познат, колега, роднина и приятел, който да не е минал вече. Просто поредният грип. От който мафията направи пачки и не смята да се отказва скоро да издевателства над населението, да го мори, трови, да окастря правата му. Има овце, готови да повярват. Има хора - мислещи, които от ден първи разбраха играта и проумяха идеята на цирка.

13

АНОНИМЕН

преди 2 години

Евала БАН!

12

Анонимен

преди 2 години

Значи вируса така или иначе ще зарази и бустерираните, всички ще го карат, НО. Хайде да се ваксинирате. Логиката кърти и извозва. А да, щели да го прекарат по леко. Да го разправя на колегата дето е с 40 градуса въпреки че е бустериран както му е реда.

11

Анонимен

преди 2 години

Извинявайте Днес, забравих, че тази дума е цензурирате :))))