47

Анонимен

преди 2 години

Райхстагският процес от Мелбърн- нищо ново при фашистите....

46

Анонимен

преди 2 години

Кво ни занимавате с тези!Утре отиваме при другите тарикати маке..татата!

45

Анонимен

преди 2 години

Ноле, защо допусна да се орезелиш , да станеш за смях и подигравка , кой те подведе . Не прочете ли условията на турнира , получени с поканата . Още едно пет..но за Сърбия.

44

Анонимен

преди 2 години

Хората имат закони и се спазват независимо какъв си. Тъпо е че го надъхаха, че ще играе макар и неваксинирани, а после се оказа че не може, а пък той се доказа като абсолютен гащник и тарикат на дребно, което пък на него не му отива

43

Анонимен

преди 2 години

Цяла Сърбия да станат антиваксъри в знак на солидарност.

42

Анонимен

преди 2 години

Голям е тенисист, но е и голям лъжец и ***! Овъртя се в собствените си лъжи. Хубаво че го изгониха и му показаха че не е над закона в Австралия. Само тук и у Сърбия минават тези финтове

41

Анонимен

преди 2 години

Кой е Вучич ,та да съди цяла Австралия?За разлика от Сърбия там законите важат за всички,нема Ноле ,нема Джоко ,всички са равни пред закона от последният абориген до премиер.

40

Анонимен

преди 2 години

Балканските тарикати са в дилема - дали да се опитват да реват за това, че Джокович е бил онеправдан защото законите на австралийците са "недемократични", или да парадират с това, че Джокович не зачита никакви закони, защото е баш големия балкански сеееееляндур. Наистина труден избор. Важното е, че Джокович току що олекна с няколко милиона, и сега спокойно може да ходи да си ближе раните - ако иска и при Вучич.

39

некой

преди 2 години

До 11Най-великия тенисист показа, че е и най-големия мошеник на дребно..нещо като малко евтино дрипаво джебчийче, зад което даже и Вучич се застъпи..Балканска мизерия форевър!

38

Анонимен

преди 2 години

Пирова победа. Цяла Австралия срещу един тъмен балкански субект. Защо ми напомня на Райхстагския процес???

37

11

преди 2 години

Най-великият тенисист бил заплаха за общественото здраве на австрaлийския ***.

36

Анонимен

преди 2 години

Това сръбско корумпе е най-добре да се занимава с Австралия. Да се гледа своята държава.

35

Да бе да

преди 2 години

Вучич най-добре знае какво искали австралийците. Ама как да накара Джокович да плати един динар данъци в Сърбия не знае.

34

Анонимен

преди 2 години

С оглед на това, че карантините са пълен ашак вкарват те в карантина след положителен тест, ама на следващия ден имаш отрицателен не я отменят, това еподигравка.

33

некой

преди 2 години

На сърбетата , джоковците и на всички техни поддръжници - австралийските политици и законодателство не са ви македонските продажници и марионеткитака че дръжте топката малко така..по-низко. А Джокович беше изритан от Австралия не защото не е ваксиниран, а защото лъже като дърт цоще по-зле - лъжите му бяха с много къси крака, а носа му бая порастнасам си намери майсторада беше станал и казал истината, може би щеше да има по-голям успехСърбите и те загракаха като

32

Анонимен

преди 2 години

До Проста аустралиа "Не разбирам защо един ... спортист е длъжен да спазва някакви там закончета в таз държавица?" Ето ТОВА е истината за балканците. Затова и са на това положение.

31

Анонимен

преди 2 години

Добре е, Джокович, не спазва законите на Република Сърбия и признава, че не е спазвал карантината, подиграва се на сръбската държава, но Австралия се унижила. Австралия изхвърли един лъжец. Сръбският презитент се унижава, че не застава зад законите, които милиони сърби трябва да спазват. Сърбия е страна, която беше в пълен лок даун, имаха вечерен час, нямаха право да излизат от тях, а сега един, дето удря топка добре прави каквото си поиска. Всеки сърбин, който е бил в карантина, е унизен.

30

БАНко

преди 2 години

ИЗЛАГАЦИЯТА БАЛКАНСКА ВЗЕМА ПРЕЗИДЕНТСКИ РАЗМЕРИ !!!

29

Анонимен

преди 2 години

Австралийските добитъци хвалят и защитават душманите си и плюят Джокович.

28

Анонимен

преди 2 години

Единственият който се изложи като пр0.ст балкански кифлация е сърбина.