19

Анонимен

преди 2 години

Азия се развива и плаща повече пари за газ. В Азия никой не обвинява Русия в изнудване, че използва газа като оръжие. Там има нормален бизнес.

18

Анонимен

преди 2 години

Песков също е повторил..., че Украйна няма да се присъедини към НАТО, защото в противен случай Киев би имал легитимна възможност да се присъедини към алианса.Браво бе мустак: ясна и логична мисъл. Индикация за неврологични (от стрес) и мисловни затруднения у путинското обкръжение (марийчето не е по назад с логиката).

17

Анонимен

преди 2 години

Потреблението на газ в Русия расте, газификацията е в разгара си, особено в Сибир и Далечния изток. През предишните десетилетия Русия се отопляваше главно с въглища, сега страната изоставя мръсните технологии.

16

Анонимен

преди 2 години

До tctc - "човек чел и малко българска история може да прецени, че Русия е най-големия враг на България" - - - Приятелю, имам много лоши новини за теб. Най-големият враг на България е много силен враг и опасен враг. България има много силен и опасен враг Дори за САЩ, какво остава за жалка и умираща държавичка като България. Освен това България е 100% зависима енергийно от силния си враг. Продължавай да ревеш и да четеш история.

15

До tctc

преди 2 години

"...Русия е най-големия враг на България...." - България, Албания и Подгорица Нямат Врагове. За да имаш врагове, трябва да си някаква Сила или Икономически Фактор. Малките мушици никой ги не бръсне за слива

14

Анонимен

преди 2 години

Те винаги са били и ще бъдат. Руските релси са на друга ширина от европейските.

13

Анонимен

преди 2 години

Така е, на съвсем различни коловози сме; в Европа сме на влак стрела, в русия на конски вагони.

12

tctc

преди 2 години

човек чел и малко българска история може да прецени, че Русия е най-големия враг на България. Като изключим 1877-1878, никога не са били на наша страна. Затова ми е странно, колко много русофили има в България.. колко много национални предатели

11

За България

преди 2 години

За съжаление, запада означава Америка...Европа доста тъпо не си защитава интересите, а слугува на Англосаксонската зган, която няма никакви скрупули и докато не завладее света няма да миряса...Жалко , че пак България ще пострада накрая...

10

Няма спор

преди 2 години

Така е даже според джобния политолог на Вовата - Сергей Марков, на когото лепнаха прякора "славейчето на Кремъл". И той призна във "Фейсбук" как Западът вижда Русия. Накратко - Русия е в изолация, на практика без съюзници. Извън военно-промишления комплекс е в пълна технологична зависимост. Икономически е все по-слаба. Мизерията е масова. Руският "елит" е прозападно ориентиран. Социалната деградация продължава. Мале-е-е, какво сепуку от главен пропагандист.

9

Анонимен

преди 2 години

Най-голямото наказание е да си комшия с Русия.

8

Анонимен

преди 2 години

Русия продължава да си мисли, че може да казва на държавите какво да правят :)))

7

Анонимен

преди 2 години

E как да са на един коловоз като едните живеят в 13 век....Наздраве, Пескoff

6

Анонимен

преди 2 години

Започвам да си задавам въпроса, как единствено на тема зелен *** са в един коловоз. И те и китайците и западняците.

5

селянин

преди 2 години

гледах на боб бас държа е до 3 дни ке има развръзка от преговорите обаче е лиоша

4

@-@

преди 2 години

Защо лъже, че са на различни коловози? Гледайте интервюто с Шваб, който спомена Путин между новите лидери, минали през неговата глобалистка подготовка - заедно с Меркел, Блеър, Курц, Макрон, тези на Австралия и Нова Зеландия...

3

Анонимен

преди 2 години

Какво ще прави Украйна е само нейна работа, не ваша! Не можете да казвате на държавите какво да правят и какво не. Гледайте си кочииината и спрете да казвате кой как да живее.

2

Анонимен

преди 2 години

Не виждам каква друга вражда може да има между Русия и запада освен правата на хомоболните и амбициите на запада за руските природни ресурси,но и тези две неща не са малко..

1

Анонимен

преди 2 години

То винаги е било така.