14

Къде е Кунч000?

преди 2 години

Кунч000 Бустеров сигурно пак се затвори вкъщи и започна да експериментира с бустерите.Само Кантарджийката ни липсваше. Предлагам двамата с Кунч000 да се спретнат парти, където да си бият бустерите.

13

Анонимен

преди 2 години

Слушам! И изобщо да няма вирус трябва да се страхувам от нещо постоянно, все нещо иска да ме убие. Дали е вирус или котления камък все едно. Светът е страшно място и цяло чудо е, че има още живи хора. Отвсякъде дебнат опасности. Добре че са хора като този, че да ни държат в напрежение и стрес.

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя вече не си ли напикава пантофите?

11

мишо

преди 2 години

Тва отивай да го обясняваш на Давид Сасоли

10

Анонимен

преди 2 години

ГЛОБАЛЕН СИГНАЛ: Приблизително 10 милиона души НА ДЕН са настроени на необратимо обратно броене до смъртта с ваксината, която може да унищожи МИЛИАРДИ, ако не бъде спряна през тази 2022г. груба математика и това е отвъд тревожно. Ето защо ни остава по-малко време, отколкото си мислите. И затова на ваксиналните фанати не им пука дали ще бъдат спрени през следващите 2-3 години от съдебни предизвикателства. Дотогава е твърде късно за човечеството .

9

Бay

преди 2 години

,"Това обаче не бива да ни успокоява, защото когато има много голям брой заразени хора, процентът на хората, които ще са с тежко прекарване, също няма да е малък, допълни Кантарджиев." Принципно е прав.

8

Анонимен

преди 2 години

Омикрон е по-лек, но това не бива да ни успокоява, щото иначе милиони дози ще отидат зян, а пари сме давали за тях. Нема да ги хвърляме, я! Щото пък и да ги хвърлим е скъпо! А и още доставки ще има, щото има договори.

7

Шизо Садо

преди 2 години

Това правят Шизофренизи Садисти един път така друг ден пък инак. Маса хора ще развият шизофрения и мазохизъм.

6

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да е лек вирусът Омикрон все пак бустерните дози трябва да бъдат задължителни. И без зелен сертификат никой не трябва да си показва носа навън. Дори Омикрон да протича без симптоми, всеки месец трябва да се бустерира населението. Важното е Фазер да печелят много пари и Уpycпия Лaйнeн да получава opгазъм.

5

Кантара

преди 2 години

Работата с омикрона е на кантар

4

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

След два-три месеца, следващата СMPAД на ковид пропагандата: "новият вариант се кара без въобще някой да разбере, но това не бива да ни успокоява. Препоръчваме на сложилите шести бустер преди повече от две седмици да поставят седми бустер"

3

нъл тъй

преди 2 години

Ааааа не бива, трябва да сме като пружинки, че през следващите две-три годиники още колко такива ще првминаааат...........

2

Браво!

преди 2 години

Най-смисленото нещо, което е казвал досега!

1

Stoyanov

преди 2 години

Не не , нищо не трябва да ни успокоява, трябва от сутрин до вечер да ходим на работа и вечер като се приберем да се тюхкаме за всичко останало. Аз 100 живота няма да живея, краставиците ви криви, прасетата ви не били щастливи, централите си затворете, ваксина си сложете, от ко да се успокой човек?