81

Анонимен

преди 2 години

Много *** народ има на западВместо да приобщят Русия към Европа,тия тимерути я отблъскват и я тласкат в Евразия,без дори да подозират,че Русия с несметните си богатства и с огромната си теритирия(макар че голяма част от тази територия е европейска по географски признак)ще е значително по добре в Азия от колкото в Европа,поради3.5милиардния пазар на стоки и услуги тамСамо за това си заслужава Русия да бъде приобщена къмЕвропа,като мост между изтока и западаРусия не може да бъде победена с оръжие

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 Как да ти отговоря "къде се губят тези 3000 лева", като вече ти обясних, че си нямаш на идея какви бяха цените тогава. Ето ти едно кратко сравнение: През 88ма средната заплата беше 215 лева. Един килограм кашкавал беше 4 лева. Можеше да си купиш 53 килограма кашкавал. Един килограм кашкавал в момента да кажем, че е 20 лева. Средната заплата е 1600 плю. Можеш да си купиш 80 килограма кашкавал. И такива примери мога да давам по цял ден.

79

Анонимен

преди 2 години

До 79.Вероятно си работил,като прислужник в някое ТПК.Ние и да искаме да дойдат руснаците те няма да го направят,камо ли да ни освободят от беднотията в ЕС.Факт ли е,че сме най бедните в ЕС.Какво повече да обяснявам.А в сравнение с цените днес с цените тогава,сега средната заплата би трябвало да бъде поне 4000 лева.Може ли да ми отговориш,къде се губят тия 3000 лева?Може би в Русия!!!!или в Австрия Германия или друга някоя"висша"нация в ЕС.

78

Анонимен

преди 2 години

Кой не скача е червен!

77

Herr Muller

преди 2 години

Англичаните са гавраджии, но не знаят какво става в България и как ще се топлят българите, ако температурите паднат под нулата. Е, никой няма да умре от студ, но не е приятно.

76

Анонимен

преди 2 години

НАКРАЯ ЩЕ НИ ЗАВРАТ В КОЛЕЛЕТА КАТО ХАМСТЕРИ И ЩЕ НИ КАРАТ ДА ТИЧАМЕ ПО ЦЯЛ ДЕН

75

Анонимен

преди 2 години

Ние българите се топлим с вълнени чорапи и вълнени елеци

74

Анонимен

преди 2 години

Да дуат да се стоплят.

73

Британски Учен

преди 2 години

Хелло диърс. Според едно изследване което направихме наскоро много ефикасно средство за допълнителна изолация и задържане на топлина е вчерашния вестник Таймс. Намачквате го здраво, изправяте и пъхате отделните пейджове под дрехите. Не р много елегантно но топли.

72

Анонимен

преди 2 години

Те ли ще ме цакат с топла бира.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "И то при средна заплата от 300-320 лева обезпечени със злато" В България средната заплата 1988ма беше 215 лева. Не знам къде си мечтаеш за 300-320, но не е било у нас. Путин под "освобождение" има предвид "поробване". Интересно, че не им искаме "освобождението", но те напират да ни го дават.

70

Ха ха

преди 2 години

Еми така ще кажат и на нас

69

Анонимен

преди 2 години

От 73 има и други методи отопление на китайска духалка с краден ток от уличен трафопост, изпитан метод от римляните, топлете на нагрят въздух от охладителя на компютъра, практично за работещи онлайн дето вече целия им живот е он Майн и разбира се отопление с ракия и запалени картони изпитан бедняшки метод от царските конюшни в София.Успех и радост на Английския съветски другарски съюз.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 Нямаш си никаква идея какво представляваше СССР, щом го сравняваш с ЕС. СССР беше глобална диктатура управлявана от КГБ, ЕС е обратното. Но, не се притеснявай, руснаците използват лекомислените приказки от такива като теб и ще ви докарат СССР отново. Да разберете с какво сте сравнявали наистина. Тогава ще е късно за вас, но сами ще си сте виновни.

67

Анонимен

преди 2 години

Като сме кухи така ще стане

66

МАЙОРА

преди 2 години

До Анонимен 57 Спри да четеш Колобок и Правда! Влезе в Дейлимейл- сайта на Брекзитаджийте да видиш там как се жалват от Брекзит!!! Британците получиха перфектната буря! Брекзит, Ковид и Байдън - президент! В момента са в тотална дупка!

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 Няма какво да коментираме ЕС претендираше, че не е като СССР, а се оказа не по-малко вреден мен това ме грее, а не, че СССР бил лош това ми е ясно, но не очаквах, че ЕС ще е като тях.

64

Анонимен

преди 2 години

А щом дотам го докараха последователите на Джони Инглиш още такива съвети мога да им дам- например висша софийска технология за екоотопление чрез увиване във вестници, як запой с водка и групов секс с евтини ***, този е по- популярен в самата Англия-първо щото има много имигрантски азиатски жрици на любовта, а и второ това е единствения начин в Англия да не изпаднеш в ситуацията на Панайот и Пеньо в Биг Брадър, друг опции,, да

63

Анонимен

преди 2 години

До51Ами честно казано,на мене ми звучи абсурдно.Руснаците,сами разтуриха СССР за да се отърват от нас,дето им висяхме,като воденичен камък на шията.Бензин 0.22 ст.Нафта 0.08 ст.газ-2.38, пълна 20 л.бутилка.И то при средна заплата от 300-320 лева обезпечени със злато.И Путин неведнъж е казвал,трето освобождение няма да има.Та това което казваш е абсурдно не само от наша гледна точка ами и от руска такава.А ако се надяваш Запада да ни помогне,е напразна надежда.По лесно му е да ни унищожи.

62

Дърт Вейдър

преди 2 години

Страшна криза братче, спряха ми тока на енергийния меч! Ше скачат не ами и ше се търкалят.