21

БОГ ДА ПРОСТИ

преди 2 години

МОМЧЕТО. ОСТАВИ ДЕТЕ СИРАЧЕ. АНОНИМНИ ЗАРЯТА Е 10 МИНУТИ МОЖЕ ДА СЕ ИЗТРАЕ. АНОНИМЕН КАКВО ДА НАПРАВИ РАШКОВ?!??. ДО ВСЕКИ ЧОВЕК ДА СЛОЖИ ПОЛИЦАЙ ЛИ?!????. КАТО ТУЛУПА ДО ВСЯКА ДУПКА ПОЛИЦАЙ И ОДИ У ЦЕНТЪРА НА СЕЛОТО И БИЙ БАРАБАНА. ПРОСТОТИЯ.

20

Къде е общината

преди 2 години

Къде е общината да глоби сега тези съседи или може би чакат други техни съседи да извадят пак ножовете.

19

Анонимен

преди 2 години

До 123Не. Просто не. Пукотевиците не просто дразнят. Хората имат задължения, гледат деца, ходят на работа. Да можеш да отпочинеш през нощта за няколко часа е безценно, защото иначе си *** дни наред, което ти пречи в работата, в отношенията с хората, в емоционален план. Безделниците, които цял ден и цяла нощ пият и се веселят, нямат право да тормозят другите хора. На някой са му избили чивиите и един от тези безделници е изпратен в селенията на вечния празник, където зарята е вечна.

18

Анонимен

преди 2 години

Рашков вместо по цял ден да плещи глупосто за Борисов... да вземе да свърши малко работа. Има куп проблеми в обществото. Седят там и само за политики говорят. Некадърник... всяка вечер се крадат коли сигурно, апартаменти, не се спазват сумата правила за движение, схеми в малките общини и ко ли не. Тоя цял ден по ТВ бръщолевии едно и също.

17

Анонимен

преди 2 години

Има някои,които въобще не им минава през акъла,че са смъртни.Опитват да ми се надуват с това каква кола карат или друга гъзариия и въобще не допускат,че аз може да съм на ръба да полудея или да съм луд.Дори си мислят,че като звъннат на 112 да викнат полиция това ги пази.И не е важно дали е пиратка фойерверк или друг дразнител.Просто това прелива чашата и те са в смъртна опасност,нищо,че е наглед дребна работа.

16

КАЗАХ

преди 2 години

И аз когато малката беше на 1-3 годинки на няколко пъти бях готов да сваля кожата на няколко пияндурници дето "празнуват" до сутринта.Имало е да стане, станало е......да си правят сметка останалите пияни "празнуващи" не съобразяващи се със никой освен жалкото си съществуване и олицетворяване на силата си със бомбички за 10 лева...КАЗАХ

15

Анонимен

преди 2 години

Когато държавата спи или мълчи по разни причини... това е редно да се случва. Никой повече няма да търпи квартални батки наядени с евтин ориз и пишешки бутчета . Момчета отдавна не сте на мода. По добре си вземайте поука от последните няколко години. Вече неживеем във вашия филм , вие живете в нашия.

14

123

преди 2 години

Това не е нормално.Агресия...да убиеш човек,защото те дразни пукотевица ,музика.Има полиция за това, обади се ,изчакай.Така ли се отнема човешки живот.Ти, който го отне, задаваш ли си въпроса, как ще живеят родителите на това момче.Майка му как ще продължи , това е отгледано дете....Мир на душата му.И най-строго наказание за Убиеца.

13

Ще има още!!!!

преди 2 години

Въпрос на време беше да се случи такова убийство.Тази селения трябваше да спре,но за съжаление с цената на живот.Има и друг проблем при който очаквам да се случи убийство и това е подаване на клаксон по навик от някои нагляри.Засега има само бити за клаксон.Друго назряващо е велосипедисти и тротинеткаджии,които изскачат внезапно.И там очаквам такъв случай,както и пешеходци без предимство,които искат да скочат на капака на колата.И на последно място майки с деца,дето си мислят,че само те раждат!

12

Анонимен

преди 2 години

Гетото Люлин

11

баба мара

преди 2 години

това че се е родило бебе нищо не означава ще празнуват когато завърши университетс отличие сега се събрали все доктори на науките да демонстрират ама каквои те не знаят цяла година чалга викове дандания пиратки това е люлин

10

Анонимен

преди 2 години

Потресена съм от физическата агресията, но тя е предизвикана от психическа такава. Сещам се за сръбското Пуцай кумеее. Тези хора имат бебе, да видим как ще реагират, когато след някой друг месец едвам са приспали детето и съседът празнува бала на щерката със заря.

9

ММММ

преди 2 години

Това е вина на държавата, че няма правила, и няма кой да ги съблюдава тези правила!! Знаете ли какво е да живееш в близост до ромска махала от кражби, пушеци , музика денонощно?? За 12 години кражби и далавери на бойко борисов не му стигна време да понаправи държавата , д а се спомине дано най скоро !!

8

Анонимен

преди 2 години

Зарята не беше ли забранена от 1ви януари?

7

Истанбулец

преди 2 години

Ама как така убит мъж? Жертви на насилие са само жени! Мъжете никога! И затова само жените имат нужда от специална защита и специални привилегии!

6

Губя

преди 2 години

всякаква надежда за този пр...т народ. В крайните квартали на Софето през ден някой аб...ген решава да си прави заря късно вечер. То са фойерверки, то е стреляне с оръжие, то са животински викове от балконите... Без да се съобразяват с никой и нищо. А полицията ЕСТЕСТВЕНО не прави нищо. Мила родна картинка. IQ-то на българите пада по-бързо от броя на населението.

5

Анонимен

преди 2 години

Уникална простотия , къде са органите от 9 РУП , имат ли разрешение да затварят пътя ? Убиеца е престъпник, който трябва да се накаже , но това е селска дивотия ,!

4

Любо питен

преди 2 години

Частни илюминационни мероприятия в градска среда законни ли са?

3

Тук нямаш шанс...

преди 2 години

за нормална държава, цивилизованост е чужда за нас, диващината продължава!

2

Анонимен

преди 2 години

Ужасен народ.