47

Анонимен

преди 2 години

До и НАТО се разамириса 1 Не чупя нищо, казах ТОЧНО това: че както Русия смята, че оръжия в близост до границите й са опасност за нея, така и нейните в блиозст ДО СЪЩИТЕ ГРАНИЦИ, са опасни за съседите й. Въпреки това Русия претендира, че тъй като оръжията й се намират на найна територия, тя има право да ги държи там, "забравяйки" че те представляват опасност за съседите й. 2) Възраженията на Русия са за територията на чужда на нея държава.

46

Анонимен

преди 2 години

До 59. Не си ме разбрал. Точно това имах предвид - че оръжието на Русия си е на нейна територия.

45

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 55: Как си я представяш тази работа? Русия разполага ракети на своя територия, които са близо до големи градове примерно в Западна Европа, а по някакви причини ракетите, разположени край границата на Русия се оказват много далеч от руските градове. Тунели в пространството ли има, някакъв друг вид геометрия ли ще използват? Много ти работи фантазията.

44

Анонимен

преди 2 години

До До 51/56 Когато Русия или русофилите биват разкрити и техните фалшиви намерения изложени на показ, се уповават на правото на по-силния, но иначе претендират, че искат "преговори". Това е СЪЩИНАТА на двуличието на руската "преговорна позиция".

43

Анонимен

преди 2 години

До 15, От кого Русия е в изолация, от тия дето си мислят, че света е техен ли?

42

Анонимен

преди 2 години

До Не е ли ясно? "Но с ракетите, разположени по границата не е така. Стрелят ли едните (дори и по грешка) ще изстрелят и другите" Това важи и в двете посоки, и въпреки това руснаците нямат намерение да оттеглят на дистанция своите ракети, под претекста, че те се намират на тяхна територия. Познай: ракетите на НАТО също се намират на територията на НАТОвски държави. Или Русия иска да гарантира, че няма да се случи случаен инцидент, в който случай трябва да изтегли ракетите си, или лъже.

41

До 51

преди 2 години

"Аз казах". Хахаха! Кой си ти да казваш,бе! Казват тези, които имат оръжие, вземат решения и имат волята да ги налагат! На някои много им се е спекло отзад, затова много бързо седнаха да преговарят! Еднополюсният свят свърши ако не си разбрал!

40

Анонимен

преди 2 години

Условието на руснаците за отдалеченост на базата на това дали оръжията се намират на собствената територия са демагогия по две причини: 1) Руската територия позволява на руснаците да разполагат в непосредствена близост до големи европейски градове оръжия (включително ядрени), които да ги застрашават, докато руснаците искат от НАТО да се изтегли от СВОИТЕ територии, под претекста, че те са твърде близо до руските градове 2) Русия се опитва да се разпорежда със суверенното право на чужди държави.

39

Не е ли ясно?

преди 2 години

До Анонимен 49: Мисли, и тогава пиши. На бюрата на Путин и Байдън има телефони за директна връзка. Може да се спре изстрелването на междуконтиненталните ракети, има време за това. Имало е случаи когато нещата са били на границата. Но с ракетите, разположени по границата не е така. Стрелят ли едните (дори и по грешка) ще изстрелят и другите. Няма време да се мисли. Затова са дестабилизиращи. И ще забъркат и нас.

38

полюлей

преди 2 години

Свърши са 30 годишния фашизъм, наложен от предателствот в Млата. България се завръща в семейството наПравославните Славянски държави и като член на ОДКБ! Очакваме с нетърпение Руските Освободителни Войски, които ще наложат справедливост и Справедливо Възмездие за Предателите!

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Хич не личи Русия да смята да се изнася зад Урал." Аз казах, ако някой искаше да адресира смешните фалшиви "географски" условия на Русия. За щастие на всички, НАТО са прекалено прагматични, за да изпадат в демагогски войни с Путин.

36

Анонимен

преди 2 години

До 36. Хич не личи Русия да смята да се изнася зад Урал. По-скоро се готви да измете опасността за нея в Европа. Където, между другото сме и аз и ти.

35

Анонимен

преди 2 години

До Не е ли ясно? "Ти, ако си "побъзикаш" малко акъла, можеш да намериш по разумно обяснение за това, защо Русия иска да не се разполагат оръжия на НАТО до нейните граници." То е напълно ясно каква е причината: да се поставят неизпълними условия, за да се прдължи с демагогската реторика, която да е оправдание за всички бъдещи агресивни действия на Русия, под предлога, че се "отбранява". Няма никаква тайна в целите на Кремъл по този въпрос.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 Няма никакво значение къде точно са, ако са способни с тях да преодолеят отбраната на страната пртивник. Второто ти изказване е неясно дори какво значи. Тези страни сами са решили да допуснат ядрено оръжие на тяхна територия, да.

33

Нищо няма да решат

преди 2 години

Този път само ще си поприказват, и това ще е резултата, за съжаление. Докато САЩ се надяват, че войната ще бъде само в Европа, няма да се откажат да разполагат ракети до границата на Русия. Да видим какъв ще бъде отговорът на Русия. Путин им каза "няма да водим безкрайни преговори". Не е проблем да се появи една руска военна база във Венецуела например.

32

Не е ли ясно?

преди 2 години

До Анонимен 36: Ти, ако си "побъзикаш" малко акъла, можеш да намериш по разумно обяснение за това, защо Русия иска да не се разполагат оръжия на НАТО до нейните граници. Защо беше Караибската криза? Защото в Куба Русия разположи ракети, насочени към САЩ. Е, за наш късмет войната беше избегната, САЩ си изтегли ракетите от Турция, а Русия - от Куба.

31

Анонимен

преди 2 години

До 36. Първо: оръжията им са на тяхна територия. Второ: Кой е разположил в тези страни свое (включително и ядрено) оръжие. Трето: Тези страни сами ли вземат решение за използването на ядреното оръжие на тяхна територия (и въобще за военни действия с конвенционално оръжие) или са само мишени на руските ракети, когато някой отвъд океана реши да натисне копчето и да подпали цяла Европа?

30

Пенсионера

преди 2 години

Лошото е че оръжието е на първо място,абита руснаците си го знаят. пълнят Черно а и не знам защо никоя рускиня в нас не се връща в Русия при Путин.мориетоДо Пак по опорката?

29

Анонимен

преди 2 години

До Кой какво търси? Русия не може да си позволи да изостави и руските граждани изкупили масово имоти по българското Черноморие. Затова НАТО спешно трябва да подсигури фланга си в България, че току виж на кремълските пияндурници им хрумнало да спретнат и тук някоя "спасителна операция".

28

Кой какво търси?

преди 2 години

В сърцевината на конфликта Русия-Украйна е положението на рускоезичното население в Донецк и Луганск. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да решат конфликта с военна акция. Ако от Киев искаха, можеха да дадат автономия на Донецк и Луганск и всичко щеше да приключи. Не, те искат военна победа срещу част от своя народ. Е, няма да стане.