112

Анонимен

преди 2 години

Тоя лъже повече и от Кирил Петков.

111

реалист

преди 2 години

Милиарди се наливат да ни убедят,че трябва да се бодем.Няма да щадят сили и средства и нагледно ни показват,че даже да се казваш Новак Джокович ще бъдеш смачкан

110

Катеричка Румтавела

преди 2 години

Ако някога реша да се ваксинирам, няма да е в България. По-скоро ще ида във Франкфурт на Майн или Берлин, да ми сложат от хубавото и да ми дадат истински сертификат, а не некви фашистки хвърчащи листчета. искрено Ваш Едноок Смок

109

Анонимен

преди 2 години

Тия *** австралийците и всички други изтръпнали ваксъри по света не знаят какъв автогол си вкарват в момента. Колкото повече разпъват Джокович на кръст, толкова повече хората застават зад него и против ваксърските настроения. И не за друго ами защото се видя, че един може им го набие четвъртит и хората си викат, защо и ние да не можем, сре у лево с измислените ви грипове и препаратчета.

108

Анонимен

преди 2 години

Още ли не са го изгонили от Австралия този сръбски лигльо?

107

-200 градуса

преди 2 години

Ако сложа антифриз във фризера, съхраняващ ваксините, ще замръзне. Какво има в тея ваксини? чипове ли?

106

Игленик

преди 2 години

Аз как мога да бъда сигурен, че не ни инжектират с водно плацебо и да прибират милиарди за "ваксинация" с прясна вода?

105

Пич

преди 2 години

"Какви глупави коментари чета тук! Ваксините преди не са ваксините днес! Днес всичко е да много пари и фалшиво колкото искаш"От всички глупави коментари, твоят се отличава с върховна глупост - забрави само Сорос и Ротшилд да споменеш. Как пък не се уморихте да плещите глупости бе ...

104

Боко Тиквата

преди 2 години

Боко Тиквата рече, че ваксините са с изтекъл срок на годност. Аз за това не се ваксинирам. Иначе да съм си набил 16 бустера до сега. Боко ме уплаши. Още ме е страх.

103

Србе

преди 2 години

До До Србе - те ни бяха поканили, да. Обаче не искаха столицата на съюза да бъде София и за това проекта им се провали. Ако участвахме в този съюз, може спокойно да се каже, че всичко живо ще трепери, като затворим границите и от никъде не могат да минават стоки, всичко ще започне да кляка. Е това обаче Великите сили няма да го допуснат никога.

102

Анонимен

преди 2 години

Какви глупави коментари чета тук! Ваксините преди не са ваксините днес! Днес всичко е да много пари и фалшиво колкото искаш. Как ще се обяснят иначе пробивите при толкова много заболели при 2 или 3 игли. Това е фашизъм и престъпление срещу човечеството! Долу глобалистите фашисти! Долу Австралия! Долу Бил Гейтс и другите там доброжелатели!

101

Неваксиниран

преди 2 години

До *** (111) - Мълчи, робе! Няма как да разбереш действията на свободомислещия човек. Даже няма смисъл да се напъваш.

100

Анонимен

преди 2 години

Американците са зло разсипаха десетки държави за могат пapжoежите там да си нагъват палачинки и кюфтета в макдоналдс

99

Анонимен

преди 2 години

Абе няма кой да му позволи да натрива носа на запада и да се прави на отворен, че и като пропаганда да го поднася! Още повече пък от позицията на антиваксър! Има много други неща да критикуваш запада, но точно на тази тема не е познал!

98

аре стига сега

преди 2 години

не му е излязал пср ощедал е тест на 16тидайте снимки след 17ти

97

Анонимен

преди 2 години

И какво като не е ваксиниран, ще изпозарази половин Австралия ли?! Невсксинираните да не са някакви ходещи аерозоли, пръскащи зарази? Това не го ли правеха едни самолети? А ваксинираните, те са недосегаеми за вируси ангели небесни!

96

Пич

преди 2 години

"Джокович е спазил абсолютно всички изисквания и разпоредби , австралийския съд вече се пройзнесе за това"Съдът се е произнесъл, че не трябва да го държат принудително в хотел с отнети документи. Толкова! Полицията и граничните власти са на ход. Дано бързо да го депортират нахалния сърбин.

95

До Србе

преди 2 години

Те сърбите го бяха измислили че и ни бяха поканили. Имаше такъв съюз 80 години, защо мислиш че американците го разбиха..

94

Пич

преди 2 години

"не не ме интересува на кого вярваш,през месец се боцкаш ако искаш,но защо скачате на тези ,които не мислят като вас"Глупчо, до 10-тата си година са те "боцкали" 12 пъти. Трето око да ти е пораснало, или ипашка да ти е оникнала?! По-умен със сигурност не си станал.

93

До СЕЛЯКА

преди 2 години

Джокович е спазил абсолютно всички изисквания и разпоредби , австралийския съд вече се пройзнесе за това