38

MBT

преди 2 години

Млад и богат тарикат е Джокович даже бих казал направо гад

37

Анонимен

преди 2 години

До Спорен ли ? "Джокович е пример за подражание. Можеше да си изкара фалшив зелев сертификат," Вместо това той си изкара фалшив позитивен тест. Мдааа

36

Анонимен

преди 2 години

Беше направено всичко възможно по медиите да му подронят авторитета, беше скрита цялата истина, за да го изкарат човек без достойнство и да настроят обществото срещу него, съиграчите му се скриха по дупките си като мишки без мнение по въпроса, камо ли някой да го подкрепи! И това защото отказа да бъде оfsa!!! Винаги е бил над останалите играчи, сега е над милиони оfceдушни послушни обречени.

35

Геле

преди 2 години

И Ник Кириос е с положителна статистика ;)

34

Жоро

преди 2 години

Защото иска да живее и играе в един нормален свят, не да бъде послушно зомби и да се боцка през три месеца засега, след време може би и всяка седмица. А Анонимника който мисли, че е там заради парите, жестоко греши. Ноле може да го купи и продаде хиляда пъти, а този винаги ще е анонимник. Много жалки хора има, особено ваксърите. Яд ги е, че са се прекарали.

33

И аз съм спорен

преди 2 години

То и аз карам кола за 300 бона как мислите дали не газ останалите

32

Уф

преди 2 години

Ами отидете и му направете по една *** като е толкова велик. Десет дни само за някакъв си там тенисист. Те сърбите това имат спортисти. Иначе са кухи от всякъде.

31

дедо Ташунко

преди 2 години

рядко..млад човек е това създание на природата. А баща му е още по- ***.

30

Спорен ли ?

преди 2 години

Джокович е пример за подражание. Можеше да си изкара фалшив зелев сертификат, но има принципи и ги отстоява. Единственият тенис играч с положителна статистика с/у Федерер и Надал. ВЕЛИК !

29

Анонимен

преди 2 години

Повечето спортисти си слагат къде къде по-опасни и вредни неща в трялото от една ваксина, говоренето както го направи и наш Гришо как едва ли не ваксинирането е вкарване на отрова в тялото си е чисто лицемерие, та то дори един аспирин има повече странични ефекти, а вие как мислите тези спортистчета на аспирин ли са?

28

Американците

преди 2 години

Се опитаха още през 1999 г да го унищожат и бомбардираха Белград, но не можаха да го улучат.

27

Анонимен

преди 2 години

Алчен за пари! Като не те устройват условията на Страната Домакин - ми стой си вкъщи бе! Ама..да не изпусне няколкостотин хиляди от "омразните" му долари!

26

Анонимен

преди 2 години

Нагъл сръбски шовинист, безсрамно богат, какво да му харесват той си е гад.

25

ЕЙ ЗАТОВА!

преди 2 години

До Антон Сираков ЕЛА МЕ АРЕСТУВАЙ, ВКАРАЙ МЕ В БЕЛЕНЕ БЕ, Б0КЛУК!ЗАТОВА, ЧЕ СИ ИЗКАЗАХ МНЕНИЕТО (различно от мейнстрима на кагебистката пропаганда)!

24

Анонимен

преди 2 години

До 15. А то Нелчето има ли изобщо диплома? Силно ме съмнява. По-добре от днес.бг да си вземат един квалифициран преводач вместо нея, защото нито може сама да напише нещо, нито да редактира произведените от Гугъл преводача сакати изречения.

23

Да му направят

преди 2 години

Количествен тест за антитела.

22

Активист на БСП

преди 2 години

Защото не кравар!

21

Анонимен

преди 2 години

Изглежда грандиозен проблем за ковид пропагандата е спортист, който иска да е живее и докато живее, да е възможно най-здрав. Ковид пропагандата спестява твърде многото "странни" случаи на внезапна смърт на професионални спортисти или рязкото влошаване на здравето им до степен да прекратят кариерата си. Лошото за кукловодите е, че Джокович е мегаизвестен и няма как да не се избегне полемиката. Колкот до Австралия - там методично строят ковид-комунизъм/фашизъм/нацизъм - с 1 дума - тоталитаризъм.

20

Анонимен

преди 2 години

Когато току що е използвал фалшив тест, за да се опита да излъже имиграционните на една държава, от която цялата си кариера е видял само добро, този въпрос е излишен.

19

Анонимен

преди 2 години

Защото е най-силния. Като си първи си Трън в очите на останалите. Но всъщност на него едва ли много му дреме за разни хейтъри :D