12

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

В България се извършва Геноцид от Пернишки милиции, корумпираните институции потулват жалбите на жертвите!

11

Анонимен

преди 2 години

До Бay ..--.. демек, шефа яде свинско, а всички работници ядат само кисело зеле! но средно статистически цялата фирма ядат свинско с кисело зеле! това е средностатистическата уйдурма!

10

Анонимен

преди 2 години

А къде забравиха камерунския вариант, минал през Франция, няма ли да го включат да стане делтакрон-франку?

9

Бay

преди 2 години

До До Бау 1 милион пъти ви се каза, че не е 100% :D

8

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

"Ваксините не са 100% ефикасни, но снишават със 60% трансмисията", - това вероятно е базирано на данните от Западна Европа, където колкото по-голям процент са инжектирани, толкова по-големи нови рекорди по заразени имат. В Гибралтар със 100% ваксинирани и преваксинирани, вероятно ако не бяха псевдоваксините да снижат трансмисията, щяха да се заразяват по 500 000 човека на ден. Поне според продавачите на изискани дрехи от плат, който само най-мъдрите могат да видят.

7

До Бау

преди 2 години

До Бау: а ти как вярваш точно в тези проценти? Занимавам се със статистика и анализи. Нямаш си представа как едни проценти могат да бъдат манипулирани достоверно.

6

Анонимен

преди 2 години

то пък едно законодателство... по скоро е рушветовзетелство!

5

Анонимен

преди 2 години

Манипулатор, зеленият сертификат е за пътуване между държавите. Но държавите решиха че е удобно средство за принуда за ваксинация, понеже не могат да го направят чрез закон. Законът би противоречал на Конституцията в България и трябва да се приеме от Народното събрание. Т.е по законов път би трябвало да се обсъжда едва от декември '21. И сигурно щеше да е противоконституционен. Всичко се прави по нареждане отвън-мерки, маски, сертификати и т.н. една дирижирана пандемия.

4

Лекар

преди 2 години

Боц боц боц

3

Fg

преди 2 години

Пак ли тоя паникьор. Стига вече

2

Бay

преди 2 години

"Ваксините не са 100% ефикасни, но снишават със 60% трансмисията", обясни още той.Д-р Симидчиев каза още, че ваксините намаляват със 70% хората, които влизат в болници, а смъртността - с 90%." антиваксъра обаче знае за някой при, който не действат и това значи - не действат! :D

1

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Няма да ни пропусне, разпространява се с невиждана скорост в медиите.