68

Прайд

преди 2 години

ВСИЧКО ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ГАДНАТА РЪКА НА Ц Р У !!!

67

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Това са Казаци , Те Преминаха от Кирилица на Латиница - Защото са Тюрки , не са Славяни , ще Гледатеер Афганистанн - Серия 2 , ХА,-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, Казаките са Космическа Държава - имат Байконур - Бедна Ви е Фантазията , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

66

Даню

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПравиш ли разлика между казаци и казахи или сомо си чешеш езика.

65

Анонимен

преди 2 години

93, това не са казаЦи а казаХи има разлика, образовай се.

64

До ИМА НЕЩО ВАЖНО :

преди 2 години

Демокрацията е една измама и илюзия, точно като комунизма.................никъде по света няма демокрация............има елити(местни и глобални) и борби за ресурси и власт!!!

63

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Руските Медии Пишат Само , че Руски Отряд е Попаднал В Засада - И Нищо Друго , Казаците Сигурно са ги Сготввили на Яхнияее, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

62

????

преди 2 години

Кой създаде идеологията на комунизма???Руснаците ли???Или немските евреи Маркс и Енгелс...........и двамата от богати еврейски фамилии??Образовайте се!!!Има дебели книги по история!!!Добро утро, селяни прости!!!

61

Татул

преди 2 години

До Анонимен 80Само да ти припомня, че България нямаше да я има, ако не бяха същите тези Руснаци и Финландци, дето си оставиха костите из нашите земи, за да могат сега, го'*** като теб гордо да се наричат Българи! Четете история, но я помнете!

60

ЕРДОГАН

преди 2 години

СВОБОДА ЗА КЮРДИСТАН ВРЕМЕ Е КЮРДИТЕ ДА СЕ НАДИГНАТ СВЕТА Е С ТЯХ!

59

До Русофобите

преди 2 години

Горбачов беше предател, Луканов също.............а комунизмът е измислен в Германия, от немските евреи Маркс и Енгелс, а не от руснаците!!!

58

До 80

преди 2 години

Комунизъм никога не е имало в България.............не манипулирайте хората..........освен това комунизмът не е измислен от руснаците, а от двама немски евреи.........Маркс и Енгелс!!!Руснаците са дали най-много жертви на комунистическите режими по времето на СССР!!!

57

Русофобите

преди 2 години

Да си спомнят, че именно Горбачов и Русия ни освободиха от комунизма през 89 г. Западът се беше парализирал от страх пред СССР.

56

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ИЗПРАЩА САМО ЧЕЧНЦИ В КАЗАХСТАН КАКВОТО И ДА СТАНЕ ПАК ПУТИН ПЕЧЕЛИ МУАХАХАХАХАХАХАХСТ КЮРДСКИТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ПУТИН.

55

До 75

преди 2 години

Племената не се избиват, защото така искат..................а защото има едни ресурси, които трябва да се заграбят от западните фирми.............от лешоядите в Лондон , Париж и Вашингтон............приказките за демокрация и свобода са само една маска, една голяма лъжа и манипулация!!!

54

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Дръжте се Батееее, Идваме от Афганистан, Пакистан, Сирия, Ирак, Либия - да сготвим Рускооо със Картофи , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

53

Анонимен

преди 2 години

Справката ти е грешна. България си е много добре ,без комунизъм. Всъщност България е има от 1300 години . Много преди твоя измислен болшевишки учебник да се появи. Който е написан с нашата кирилица :)))

52

Татул

преди 2 години

То така се почна и в Украйна. Що ли надушвам миризма на крави от цялата ситуация!

51

До С ВОЙНИ В АЗИЯ..

преди 2 години

Мечтай си................хаха..................дори да стане така, ти какво печелиш???

50

АнонимеН

преди 2 години

КАЗАХСТАН Е ПРЕДИМНО ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ И НЕ СА ДОБРИЧКИ КАТО ХРИСТИЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ! В КАЗАХСТАН ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО БЕТЕР СИРИЯ! БАЯ ПУТИНИСТИ ЩЕ БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ КОЕТО ВИНАГИ Е ДОБРЕ ЗА СВЕТА!

49

Анонимен

преди 2 години

Напълно уместно е. Казахите НАМАТ държава. Имат чуждо управление. Както имаха и Азерите. Но те ги изгониха и сега вървят на горе. А дали е уместно, ако беше образован,щеше да знаеш че Левски и Ботев са оприличавани като терористи. Те също са имали държава и се казва България. Смешковци