139

Ковбой

преди 2 години

Голям брой от ваксинираните , особено тези с бустерните дози...започнаха да показват поведение на комсомолчета пред снимка голям формат на чюфютина Ленин, подобно на хютлерисчетата вперили влажен поглед в мустака на Фашиста. Лумпенизиран поглед, агресия, джендай мераци, неделни ***, абсолютни оптиглисти... Труе стори, прочетох го в Тюрлюгювеч Веле...Вярвайте ми.

138

Анонимен

преди 2 години

Сетиха се.

137

Нико

преди 2 години

От всяка болест може да има трайни увреждания. Дори от грип. Аз лично съм ваксиниран, защото мисля, че е правилно. Обаче не съм съгласен да е задължително, за да водиш нормален живот. Ако се пазихме толкова от другите болести нямаше да имаме такава смъртност. Хаосът и стресът покрай мерките са причинили толкова смърт колкото може би и са спасили. Ракът и сърдечните болести са най-голям убиец.

136

Herr Muller

преди 2 години

Лично познавам преболедували от кастата на "антиваксърите", при които има значителни промени в статуквото - забравят, говорят едно, а правят друго, бъркат колите си долу в гаражите на паркинга, бързо се напиват, имат проблеми с дишането, болки в областта на кръста, появиха се проблеми в работата им с компютър, изпосталяха, някои започнаха и да не се къпят, други - спряха да комуникират с колегите си, да се страхуват от телефонни разговори и т.н. Ковидът ги превърна в други хора.

135

Herr Muller

преди 2 години

Франсетата да се обърнат за "хуманитарна помошч" от браЦка Русь. Само да им дадат двата Мистрала и Путин ще изпрати беззъбо-златнозъбите отпускари да сложат ред изпотрепвайки с кеф дъртите *** и тяхното поколение. Французите имат много мръсен характер и така могат да ти дойдат из-от-зад, да те натопят за неща, които не си извършил, че и Господ не може ти помогна.

134

Конфуций

преди 2 години

"Който ходи като мишка, котките го изяждат" Колко актуално звучи тази сентенция днес. Не се оставяйте да ви боцкат като опитни лабораторни мишки. Българи след няколко дена имате шанса да покажете че не сте мишки, а котки.

133

Болгар

преди 2 години

Късно е либе за китка. 90% набодени и закона приет. Връщане назад няма. Ние да му мислим и да протестираме докато сме мнозинство.

132

Анонимен

преди 2 години

политиците си разбиха държавите с тези сертификати. нали са ваксинирани 90% , какви сертификати искат? нали вече искат непременно ПСР при пътуване, сертификатът не важи, за какво им е?

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 Това са трролове, те не са ваксинирани, просто парите не миришели.

130

ВРЕМЕ Е!

преди 2 години

Днеска ваксинационен сертификат - утре ЛГБТ сертификат!

129

Анонимен

преди 2 години

То ако ставаше с протести, революцията така щяхте да си я направите. Няма ли барикади и гилотини, няма да има ефект.

128

Анонимен

преди 2 години

След зелените жилетки се появи вирус и се изисква зелен сертификат. Иронията е странно нещо

127

В Индия бият

преди 2 години

С пръчки неваксаните, мъдри хора неслучайно са измислили цифрите и много други работи..

126

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоНапълно си прав, особено тия неграмотни същества в този сайт според които остров Кипър е част от Балканския полуостров и разни други такива твърдения.

125

Анонимен

преди 2 години

На ваксарите пожелавам по три игли седмично, по два сертификата месечно, по пет маски на ден и да спят спокойно.

124

Анонимен

преди 2 години

161, ако си ваксиниран, заповядай. Нема да издребнявам я.

123

Анонимен

преди 2 години

Идва 12ти и ще излязат сервитьорите по улиците. Момент, тези, които не са на работа, че антиваксърът е толкова страхлив, че дори от работа не може да излезе да си изрази позицията.

122

Вакса о ли ф е н.

преди 2 години

До Анонимен 156Изложен си на риск и то голям, без значение дали на малкия си му сложил гумичка, качулка или скафандър, щом ти е лапала някоя която е била ковидясала, пътник си. Освен ако не се ваксинираш разбира се.

121

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри бедняци, успокойте се. Ето, 12ти идва. Ще се види колко сте по улиците. Николко.

120

Анонимен

преди 2 години

Браво хората разбраха истината, а в България опашки за васкини има.