419

И реланата история:

преди 2 години

До Анонимен: Русия губи всички войни! НЕ Е ФАКТ! А всико писано от теб е от паралелна история на НАТО. Много им се иска да е така ама НЕ Е - ФАКТ! Виж статистиките за производство на военна техника. СССР още от края на 42 година вече е ясно че печели войната - краварите са притеснени че европа ще стане комунистическа и се решават да замъкнат каквото могат....

418

Размисли на глас

преди 2 години

До Отговор: Аз питам след 30+ години 'свобода' какво ни помогнаха американците, не какво от вечната съветска техника не сме нарязали и е останалои да работи ?! Отговора ти е в стил бг пословицата: "Питали магарето кой ти е бащата, то отвърнало - Коня ми е вуйчо!"

417

Herr Muller

преди 2 години

До Ентропия --- Дори и в съветската бальшая енциклопедия няма да намерите подобни данни, а Свещената Библия казва: НЕ ЛЪЖИ ! Войната ДНЕС се води срещу терористични държави и такива, които оказват помощ на тази сбирщина от ***.

416

Herr Muller

преди 2 години

Терористите са в Русия. Късопаметната публика е забравила какво се случи в края на 2002 в театър "Дубровка", за да докаже на всички яловата същност на съветските специални служби - Алфа (KGB) и "Вимпел", а тоже и на СОБР, и милиционерските СПЕЦНАЗ. Подобна ситуация изживяха две години по-късно в училището в Беслан.

415

Мен

преди 2 години

Не съм гледал това изявление но като гледам Путин има ултиматум към САЩ не към неутрални държави и като гледа НАТО вижда САЩ а другия пълнеж на НАТО като територия. Колко време биха издържали дори и Англия и Франция без САЩ

414

Живот или смърт

преди 2 години

За Русия е въпрос на живот и смърт. Дреме им дали в НАТО ще са 38 или 44 държави.Ако 38 мутраци искат да те застрелят, и ти можеш да се предпазиш като ввземеш Украйна за щит, ще ти пука ли да мутраците са 38 или 44 ако имаш ход с който можеш да се спасиш

413

Ужас от ...

преди 2 години

Такава тежка пропаганда не е имало и по време на комунизма. Миротворците от НАТО, добрите оръжия и добрите ядрени ракети на добрите от НАТО. Става ми лошо от

412

Ха-ха-ха

преди 2 години

За русошвестърчетата НАТО била "терористична" организация? Да паднеш от смях! Верно ли с такива глупости пълните главите на промитите мозъци на мужиците?

411

Отговор

преди 2 години

Какво са направили рашките, нещо не е ясно! От всичко което са направили, единствено АЕЦ-Козлодуй работи ! Всичко останало отдавна е фалирало! Самите рашки сега какво произвеждат? Освен някоя друга ракета или военен самолет, за друго не се сещам!

410

Ентропия

преди 2 години

фгн е терористична организация, която изби десетки милиони в Ирак, Сирия, Йемен, Либия, Афганистан. Античовеците проведоха геноцид в източна Европа, който отне живота на повече от 40млн. човека. Глад, нищета, мизерия, робовладелски строй, чалгаризация, наркоманшщина, васална зависимост. Катастрофа. Милиарди за войни има, но за заплати, училища, детски градини, болници и добър живот, няма. Диктатурата на демокрацията=война и смърт.

409

Размисли на глас

преди 2 години

30+ години на демокрация и 'свобода'.... за това време рашките вече ни бяха направили електроцентралите, атомната също, заводите за машиностроене, бяха ни снабдили със техника за лека промишленост и селскостопанска техника... И си прахме еко био храните сами че даже експортирахме... А сега американците със пряко срвнение за същия период - освен да са се окопали в нашите военни бази какво са ни донесли? И още твърдите че са 'добрите' и ни мислят доброто?

408

Анонимен

преди 2 години

Ако имаш имение за 80 милиона евро, едва ли ще започнеш ядрена война.Е, може да поблъфираш с темата, та дано уплашиш некого ... ХА ХА ХА ХА

407

Анонимен

преди 2 години

"защо нато се разширява на изток и загражда русия след украина..." _________________ Питате ли се защо тези страни подават заявление и работят години за да влязат в НАТО?! Първо, те искат в НАТО! Защо? Руски ботуш, милиони убити от "своите", глад, тормоз, липса на елементарни права и свободи... А защо Казахстан се отдели от русия? Защо прие национализма за своя политика, вместо да остане? и т.н.

406

Лалугер

преди 2 години

Саули Ниинистьо - тоя ли ви е кумир :):):) Американофилите, не се излагайте бе!

405

Американокакашки

преди 2 години

Американофилчетата - не знаете какво става нали? И ви е яко страх, нали? Не бойте се, те рашките не са отмъстителни като собствениците ви!

404

Анонимен

преди 2 години

Соростутката пак се наела, алоу льольо, никой не му дреме за джендърските ти изпълнения. Путин прави точно това което трябва, терористите на запада ги изчиства. Русия става вср по силна и цру анс и подобните нище не могат освен да тролят по нета чрез ***.

403

Анонимен

преди 2 години

До "тия така и неразбраха, че като падне ракетата няма да има никакво нато а и те няма да ги има" ___________________ Само една ли има рашъ? А дали държави в НАТО нямат барем една? И ще седят, наблюдават и чакат? Въпросът е двупосочен. И все едната страна сипе заплахи, гледа натовци през прицел..... Абе, някакъв комплекс за малоценност, май.

402

Анонимен

преди 2 години

"...Господ здраве да му дава и да го дари с дълъг живот,за да се страхуват жендъри и кравари ,и за да има мир на Земята!" --------------------- Мир? Путин? Русия? Имперски амбиции. Крим? Донбас? Казахстан сега? А доскоро Афганистан, Ангола, Мозамбик, и др. в Африка, Латинска и Южна Америка? Виетнам, Корея и т.н. Изобщо не съм забравил по-близка до нас Европа - Унгария, Чехословакия...

401

Джендър би неутрален

преди 2 години

Долу Путин

400

Анонимен

преди 2 години

До """До Гореща новина "Реално погледнато Рейгън измами Горбачов че ако се изтеглят от ГДР НАТО няма да се разширява." Това е фейк нюз разпорстраняван от Путин, за да си оправдава военните агресии към съседите си. Горбачов многократно е потвръждавал, че по време на преговорите, в които е участвал, въпросът с разширяването на НАТО въобще не е стоял.""" ________________ Извинявам се за минуса! Без да искам. Прав сте. Не е обсъждан въпроса НАТО да не се разширява! И Горбачов го потвърди отдавна.