74

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Извинете, това на Чубaкa жена му ли е?

73

Анонимен

преди 2 години

Трябва да четете Цицерон. Човекът всичко си го е написал - и как да се борите срещу военната диктатура, и как да направите добра демократична република, и как да не допускате повече тирания в държавата ви. Не е трудно, лесно е.

72

Анонимен

преди 2 години

Голямата заплата и бонуса от -1000 лв си казват думата сигурно е -200 кг за разлика от мнозинството гладни бьлгари

71

Стига!

преди 2 години

Вече не ни интересува! Всеки, който говори за Ковид и налага каквито и да било мерки срещу въпросния грип ще бъде сгазен от народа, унизен и захвърлен в забравата на историята!

70

Анонимен

преди 2 години

Тая прилича на платено прасе

69

АнонимеН

преди 2 години

БООГЕИУОМАН- ЖЕНСКИ ТОРБАЛАН

68

Анонимен

преди 2 години

Сертификатите се провалиха в целия ваксиниран свят. Обаче лошото там тепърва започва...

67

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са ментета. Справка САЩ.

66

Анонимен

преди 2 години

До 67Именно, мозък, браво на теб. Точно това се случи с Астра Зенека - Пфайзер ги унищожи чрез търговска война, защото ваксината на Астра беше многократно по-евтина от Комирнати. Иначе търговците не предоставят такива данни, поради причини, които вече обясних. Даннш за потенциални увреждания се предоставят от лекарите, които са длъжни да докладват такава информация на компетентния орган, у нас това е ИАЛ.

65

Анонимен

преди 2 години

Тия дебели гуши не са от круши. Бая свинско и сланинка е преминало през тази паст. Ам чи, тази форма как мислите се поддържа? Не знам как ще преживее без неспирния приток на блага от пропаганда на ваксините и всяване на страх-перманентен и все по-ужасяющ?

64

Ббб

преди 2 години

Трите най-опасни щама.Делта ,Омикрон и Гломб!

63

ПАРАГРАФ 22

преди 2 години

Сагата на плоскоглавите ваксизависими и Голямата Ваксинационна Измама: Ако не им кажат нещо от медиите, според тях не е вярно; ако им го покажеш някъде, то не е вярно, понеже e на по-малък и непопулярен сайт в сравнение с мега-сайтовете като Youtube; на платформи като youtube обаче всяка информация противоречаща на сценария, както и носща съмнение към Великите Вацини, се цензурира. Да търсят сами в платформи като VARES не желаят. Общо взето, обречени са на незнание - по собствен избор.

62

Анонимен

преди 2 години

Яко ваксания концлагер Австралия, вчера регистрира 116 000 случая на заразени с коронавирус! Добре че не пуснаха Джокович, че да не ги зарази...

61

Гледме USA бабе

преди 2 години

В щатите заразата е около 0.3% дневно от цялото население на страната. За бегето това означава да кажем 180 хиляди заразени дневно. Нещо да кажете за сертификатите и ваксините?

60

Анонимен

преди 2 години

Всички такива мракобесници трябва да увиснат на въжето! Това не са хора, а дебели мекотели!

59

Анонимен

преди 2 години

Щом циркулирал едновременно, тогава защо няма смесен вариант с грипа като при омикрон, или вече толкова се оплетохте в лъжите си, че даже няма да си направите труда?

58

БЕЗВРЕДНИ БЕЗОПАСНИ

преди 2 години

Виетнамската провинция Thanh Hoa приложи около 56 700 дози от ваксината на Pfizer и сега спря използването на партида,след като повече от 120 студенти бяха хоспитализирани след ваксинацията им.Три деца също са починали,след като са получили своята ваксина Pfizer в Bac Giang, Ханой и Binh Phuoc през последната седмица. Причина за смъртта е определена като прекалена реакция към ваксина" Една от жертвите беше 12-годишно момче, което почина един ден след като получи първата си доза ваксина Pfizer.

57

Анонимен

преди 2 години

До 62,Хем никой "търговец" няма да предостави доказателства, хем на сайта на ЕМА, ЕК и DEA има информация. И като заговорихме за търговия има и конкуренция между "търговците", всеки един от тях ще предостави информацията за недостатъците на другите "конкуренти".

56

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

С нетърпение чакам публикацията за ДЕЛТАКРОН.

55

Анонимен

преди 2 години

Дори и да не вярвате в преражданията, когато видите Чумата Реинкарнирана може да се позамислите !