87

Анонимен

преди 2 години

Пандемията никога няма да спре, никога, в случай че се надявате

86

пери

преди 2 години

Айде, да мирясват вече и да започнат да вършат работата, за която са там. Аман от глупостите им, само тупат топката и се чудят с какви тъпотии да се занимават.

85

Анонимен

преди 2 години

Оставка,не искаме еврото,махайте сертификатите и изчезвайте и вие долни продажбици

84

Ра

преди 2 години

Те и за игрите на Божков казваха, че са честни и няма измама, а какво излезе. На базата на пропаганда и реклама не смятам да плюя на естествените си гени, градени милиони години, Вие луди ли сте или да?

83

Адженда 21

преди 2 години

До верно ли? Какво цитираш документи на ООН, като точно то ни натресе в днешния батак.

82

москва

преди 2 години

Браво правилно решение,има епидемия смъртоносна,целия свят се лекува.Възраждане с маски аиде стига дранкане.

81

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните ГО разнасят ЗАЩОТО СА ОСВОБОДЕНИ ОТ ТЕСТОВЕ,ВИЕ СТЕ ПОЛУГРАМОТНИ И ***.САМО СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ЩЕ ИМА ПСР ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ВАКСИНИРАНИ КАКТО СТАНА В ЗАПАДНА ЕВРОПА.ОВЦЕ СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ,ТВА НИЩО ОБЩО С ВАКСИНИТЕ .НАКРАЯ ЩЕ СМЕ БЕЗ ПРАВА И ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ И ВАКСИНИРАНИ И НЕ ВАКСИНИРАНИ ЗАЕДНО.ЗАЩО ГО ДОПУСКАТЕ БЕ???

80

верно ли?

преди 2 години

Червените фашисти сами ще се самоубиват,че да не ги бесят след трибунала?МИНИСТЕРСТВО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИКОНВЕНЦИЯза предотвратяване и наказване на престъплението геноцид1(Приета от Общото събрание на ООН на 9 декември 1948 г. с резолюция 260 А (III). Ратифицирана с Указ 300 от 23 юни 1950 г. ДВ, бр.153 от 1950 г. В сила за България от 12 януари 1951г.

79

Анонимен

преди 2 години

Усилията им да ядосат народа се увенчаха с успех!

78

Анонимен

преди 2 години

Студ не студ трябва да излизаме на улицата. Иначе боцкане до девето коляно, пък който оцелее...

77

Анонимен

преди 2 години

,,Новият стадион "Варна ще приеме първия си официален мач през 2013 г. Това обяви изпълнителният директор на Спортен комплекс Варна АД Марин Митев днес. ,, ХА ХА ХА ХА ХА Мартинчуу бил ,,боец,, и щял да опрай нещата ХА ХА ХА ХА ХА Аве дайте нещо за ФЕД а . Тез разтресоха пазарите . Изхвърлиха се като чик.ия . Щели да вдигат лихвите. И колко лихви може да плаща една фалирала държава ? В никакъв случай няма да е по голяма от инфлацията. Как може някой да им се вързва на лъжите ?

76

Пунтамаринкин

преди 2 години

По принцип Пунатамарите се сервират винаги в Петък, заедно с фалитите на банки.

75

Точка Омега

преди 2 години

До Анонимен 67 Ти пък голямо прозрение си имал. Всяко поколение си има катарзис. Неслучайно чакаха да измрат всички помнещи ВСВ, за да почне новата жътва.

74

Мъртви души

преди 2 години

Мда, сами си избрахме палачите...

73

Възраждане

преди 2 години

На 12 всенароден протест пред парламента!!

72

Анонимен

преди 2 години

А, този пък- усилията на антиваксърите..дрън..дрън...дрън - не си виждате некадърната медицина дето една ваксина не може да направи като хората, антиваксите ви били виновни. Болниците на запад пълни, нали уж омикрона бил лек, нали уж всички са ваксинирани и буствани, какво става бе? 1% неваксинирани ли ще ви победят великата система? Вересии такива. Не-ка-дър-ни-ци. Нищо не заслужавате вие, нищичко. Аре.

71

ъъъ

преди 2 години

Точно тия "привилегии" бяхме склонни да ви ги опростим, ама вие Не, та Не - искаме Парите! Днешното решение на така нареченото Народно събрание развързва ръцете на новата Хунта за масов терор над несертифицираното население. Не се ли противопоставим решително на 12-ти, нищо добро не ни чака.

70

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ НИ НАЛОЖИ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ,ТА ТОЗИ ЕВРОСЪЮЗ ДА ВИДИ ,ЧЕ НЕ СМЕ СЕ СЪГЛАСНИ И НЯМА ДА ИМ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ГЛУПОСТИТЕ.АЗ ЛИЧНО ЩЕ ПОДКРЕПЯ ПРОТЕСТА НА ВЪЗРАЖДАНЕ,МАКАР ДА НЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ПАРТИЯТА,НО ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО СА ТВЪРДО ПРОТИВ.КИРИЛ СЕДНАЛ ДА ГОВОРИ,ЧЕ НЕ БИЛО ДОБРЕ ПРОТЕСТИ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ,А МИНАЛАТА ГОДИНА ЗА ДА СВАЛЯТ ГЕРБ ,ТОЙ БИЛ НА ПРОТЕСТ ,ПЪК СЕГА..ЗАПОЧВА ДА СЕ ВИЖДА ,ЧЕ Е ЛИЦЕМЕР

69

Анонимен

преди 2 години

Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги близо наште душмани. Кураж дружина, вярна сговорна, ний не сме вече рая покорна! Нека пред света да се покажем, нека му гордо братя докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове!

68

Анонимен

преди 2 години

А защо чак от 24.01, а не от други денпонеделник? За недеоутатите беше така..от днес за утре! А и как така все още не са ваксинирани всички, нали самите те за това призовават?!?!