10

преди 16 години

ее, някои чиновници откриха топлата вода, браво! сега като открият и колелото, вече ще стане супер! ми то никой не дава частни уроци на собствените си ученици. всеки даскал по правило дава уроци на децата от съседния клас и обратно. някой пак е проспал картинката.

9

преди 16 години

Томов, от такива "мислители" като тебе е на това дередже и образованието и възпитанието. Защото информационните технологии НЕ СА и не НЕ МОГАТ да бъдат съобразени с възрастта на обучаемите. Да не говорим за методиката на обучението и специализираните изисквания на всяка учебна дисциплина, пък и за заетостта на родителите...

8

преди 16 години

смях изтръпнали закони неработещи които иска да преподава 4астно да си открие фирма..... ами провинцията пълна анархия както казва моя 4орбаджия тук аз съм европата аз ви коля аз ви беся....

7

преди 16 години

И тва дете като отрасне само без контакт с врасници много ли ще му е добре? Освен това как ще го обучи родителя като е на работа по цял ден?

6

ученик

преди 16 години

Браво Вълчев браво Дънди Ха така те искам

5

Томов

преди 16 години

Училището като институция вече е анахронизъм. Безполезно е и безмислен инкубатор на , зубрачи и престъпници. Със съвременните технологи и достъп до информация, всеки малко грамотен родител може сам да си обучи детето, да го възпита и да му даде достатъчно знания, насоки и да развие любознателността и мисленето. А и в България средното и основното образование нямат никаква роля в живота на човека, освен ако не иска да участва доживотно в "Минута е много". Но дори тогава не му трябват, защото има интернет.Още повече че учебниците в България се пишат по невъобразимо *** начин, пълни са с неразбираема за учениците терминология и по некакъв начин не стимулират интереса към учебните предмети.Та питам аз, ЗА КАКВО ИЗОБЩО НИ Е УЧИЛИЩЕ В БЪЛГАРИЯ!?!?!?!?

4

преди 16 години

нищо не са спрели. На децата от "А" клас частни уроци ще дава госпожата от "Б" клас и обратно.Който иска да дава частни уроци да напусне държавното училище, да си регистрира фирма, да декларира доходите си и да си плаща данъците за тази дейност. Всичко друго е алабала.

3

преди 16 години

Чети по - внимателно, нямат право на своите ученици, а не на всички, смех

2

преди 16 години

Това хубаво, но не познавам учители да дават уроци на собствените си ученици! А и за какви уроци става въпрос? Министърът и депутатите не виждат по-далеч от столицата, защото те стъпват в училище само предизборно, но за какви уроци говорим в провинцията? И вместо да се хвърлят кьорфишеци срещу учителите, защо не кажат как вегетират училищата с делегираните бюджети и как при тази инфлация не се индексират.Още бай Тошо даваше някакво скромно възнаграждение на учителите срещу 24 май.Сега за пръв път от десетки години учителското съсловие ще посрещне празника само с кьорфишека, че няма да дава частни уроци.Възнаграждение няма да има, защото още не си е изтърпяло наказанието, че дръзна да стачкува!

1

преди 16 години

Ухаааааааааааааа спряха им кранчето. Дано сега да преподават по качествено в училище