29

Анонимен

преди 2 години

До САЩ не искат никога На САЩ не им пука за тебе. България иска от САЩ.

28

САЩ не искат никога

преди 2 години

Радев на кой свят живее? Или ни смята за идeоти! САЩ никога не са искали нищо от България и страни като България, САЩ дават нареждания.

27

До #30

преди 2 години

Радев се е наврял отдавна там, където поради малоумие ще навре цяла България.

26

До 26

преди 2 години

Хайде това да важи за Ердоган и съмишленици !Съгласен си нали?

25

Анонимен

преди 2 години

А кефи ли те, че този пенсиониран генерал от ВВС взима всеки месец заплата от 15 000 лв?

24

Анонимен

преди 2 години

В САЩ предложиха да изключат Прибалтийските републики от НАТО заради сделката с Русия. САЩ могат да пожертват балтийските държави за стратегическо споразумение с Русия, пише американският анализатор Дейвид Пайн в статия за "Нешънъл Интерест". Публицистът признава, че това може да принуди САЩ да изключат Литва, Латвия и Естония от НАТО.

23

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха лицето на българите с визите, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали и пускат американците да влизат в България без визи като че ли им е бащиния.

22

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че Радев беше инсталиран на власт за втори мандат от американското посолство, а оня лигльо Петков е само кукла на конци за неговите спуснати поръчки, Фактът, е Радев се опрадава за чуждите войски в България говори, че от Вашингтон са му поставили вече ултиматум. Според запознати ракети Иджис от Инджирлик в Турция ще бъдат разположени във Варна за нанасяне на удари срещу Крим в Русия.

21

Анонимен

преди 2 години

В Белгия днес има 27 хиляди заразени и там намя Радев, и там вярват във вируса.

20

Анонимен

преди 2 години

Европа добива 54 милиарда кубика газ, и тези добиви намаляват - и във Великобритания, в Норвегия, в Холандия. А само Газпром произвежа над 500 милиарда кубика газ, и добивите растат, и ще продължават да растат защото запасите на Газпром са над 35 трилиона куб/м газ. Практически запасите на Русия от газ и нефт носят неограничен планетарен характер.

19

Анонимен

преди 2 години

Радев, днес има 6776 души заразени и над 250 починали от Коронавирус заради твоето твърдение, че вирус няма и че статистиката на заболелите се пише от мафията.Значи сега излиза, че ти, Радев си мафиот?

18

Анонимен

преди 2 години

Смърт за фатмашката диктатура! Ще става война. Като не щете мира, на ви секира.

17

Анонимен

преди 2 години

САЩ похарчиха 5 милиарда долара и една торбичка с понички да върнат Украйна отново в Русия.

16

Анонимен

преди 2 години

19 ти Същото за Ердоган и съмишленици!Съгласен нали?

15

Анонимен

преди 2 години

Има данни, че в монета даже правят нов затвор в Ловеч на мястото на концентрационния комунистически лагер, който функционираше до 1989 г. Очевидно Радев и Петков се канят да се разправят с недоволните от високите цени на продуктите по този начин.Кадрите от Казахстан ги плашат и се готвят и за този сценарий!

14

ПиАр Севи

преди 2 години

Плащаме двойно за негативен пост тук. СТАРТ!

13

Анонимен

преди 2 години

Искаме да застрелятеФатмака, като Чаушеску и да въведете демокрация в България.

12

Промяната

преди 2 години

Сега замазва положението-фигуранчето

11

Въпроси?

преди 2 години

И нито дума от Радев за повишението на цените направени от неговото правителство в последните две седмици, за изхарчените през декември 9 млрд лв, за взетите през ноември 3,8 млрд лв заеми, за недостроената газова връзка с Гърция, за спряната АМ Хемус?А, Радев, защо мълчиш по тези въпроси?

10

Анонимен

преди 2 години

Повечето оранжерии в Европа са от трето поколение, защото от 4-то и 5-то изискват много енергия и стоката ще стане непродаваема на европейския пазар. В Русия оранжериите са предимно от 5-то поколение, има вече и експериментални от 6-то поколение които са напулно независими дори от слънчевата светлина.