35

Анонимен

преди 2 години

Не може да си голям спортист,ако не си голям човек,човек с характер!Аз му се възхищавам и презирам фашизма!

34

Анонимен

преди 2 години

Просто Балканец!

33

Анонимен

преди 2 години

За тях легитимен документ е само зеления сертификат, а Ноле не е ваксиниран. В момента в Австралия протича с пълна сила социалния експеримент под кодово наименование "Ковид-19". Пълна изолация, терор над неваксинирани, а и ваксинирани. Той не знам какво си е мислел като е тръгнал натам? Та те са построили и концлагери за неваксинирани. Има доста клипове в интернет, които ги показват. Късмет, че просто го екстрадират, а не са го натикали там.

32

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, що са тези драми? Предполагам може да направи един пср тест да докаже, че не е болен, не е носител на зараза, от която цяла Австралия трепери и да го пуснат. Но всъщност доказват, че те не се интересуват от това, очевидно.

31

ля ля

преди 2 години

повеече хора трябва да застанат зад Новак - другото коеот ни наложиха е абсурдно и се развива със страшни темпове! въпрос на време е ,,,,браво Ноле браво!!!

30

Емигрантка

преди 2 години

Пак изгубени в превода журналята- телефона му не вземан изобщо, той е получил указания 2 месеца преди това какво трябва да представи и на летището е отказвал да показва документи и да отговаря на въпроси за статута си. Статута в личен и публично не св обявява, но на емиграционни органи за влизане трябва да се покаже. Като се държи по балкански, Австралия му показа че пред бога и закона всички са равни. Всички тенисисти спазиха правилата, само той се прави на интересен.

29

Случаен минувач

преди 2 години

Хора, свободата и демокрацията не са даденост, те се отстояват! Нима ще позволим нов фашизъм през 21 век?

28

Анонимен

преди 2 години

Хора, събудете се и противодействайте. Дискриминацията и безумието трябва да бъдат спрени. Това засяга всички нас. Да си върнем живота и бъдещето на децата ни.

27

АнонимеН

преди 2 години

ТАКА Е : ИМА ПРОБЛЕМ С ВИЗАТА , ЗАЩОТО В НЕЯ НЕ ПИШЕ БОЦНАТ :) НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ИЗРИЧНО ГЛАСИ: НЯМА БОЦ, НЯМА СВОБОДА!)

26

Случаен минувач

преди 2 години

До пародия 23И аз мислех по едно време да си изработя една пластмасова жълта шестолъчева звезда, около 15 см. Но Румен Петков ме изпревари. Появи се с такава звезда с надпис "неваксиниран" в ТВ студио. Веднага последваха протести от всякакви еврейски организации, че не можело така, това било обида към тях, след всички ужаси, които били преживели. И той беше принуден да им си извинява впоследствие.

25

Анонимен

преди 2 години

Евала на Джокович! Ама зомбитата са лишени от мозък да разберат какво направи тоя пич.

24

Анонимен

преди 2 години

Изводите се гаврят с него!С теб сме Нали,светът видя какво е мед.фашизъм.

23

Анонимен

преди 2 години

И без него тенис ще има. Даже ще е по-интересно.

22

Хм...

преди 2 години

До 16 Анонимен Подкрепям те напълно. Наистина Джокович трябва да си тръгне по възможно най-бързия начин от там. Някои власти по света стъпкаха всякакво човешко достойнство и право, налагяйки задължителна ваксинация, без зачитане на личния избор. Не мога да повярвам докъде стигна това разделение на ваксинирани и неваксинирани. Светът се е побъркал. Браво на Джокович!

21

Анонимен

преди 2 години

Правилно решение. Като не си слага ваксина ще си стои в къщи.

20

Анонимен

преди 2 години

Зощо са го разпитвали 3 часа? Да не е престъпник нещо?? Отнемат му телефона и седи под ключ!!! Тия нормални ли са??? След като веднъж са одобрили изключението. Повдига ми се

19

Т.Шак

преди 2 години

Без Джокович Australian Open става един провинциален селски турнир. На мястото на останалите тенисисти бих напуснал турнира, щом не дават да премеря сили с най-добрия.

18

Киро

преди 2 години

Законите са за всички. Правилно или не, без ваксина не можеш да влезеш в Австралия. 74091

17

Случаен минувач

преди 2 години

Това е показателно, как смятат да постъпват с антиваксърите в бъдеще. Фашизмът по целия свят е в настъпление!

16

Пародия

преди 2 години

Фашистите се завърнаха с гръм и трясък в Австралия. И какво е престъплението да му конфискуват телефона. Жълта звезда сложиха ли му или още я шият.