39

Анонимен

преди 2 години

Да ги махат, аз много не ходя на кафе и ресторант, но искам свобода, също и за хотелите.

38

Анонимен

преди 2 години

Тези още се оплакват, че в НС няма сертификат, вместо да изискват да се махне за всички. Мирише ми на политика, а не на гражданска позиция. Да не говорим, че те могат да си решат, че няма да спазват незаконната заповед. Иначе на 12ти са добре дошли.

37

Мен

преди 2 години

Колкото и да са прости и противни тия, трябва да призная че са прави. Ако мерките не се спазват и не са задължителни за тези, които ги създават, какво очакваме от останалите?

36

xaxsasбв

преди 2 години

До 32 - Ти не знам на кой свят живееш, ама в 95% от заведенията където съм влизал последната година никой не ти иска никви сертификати. Тая глупотевина я изискват само Макдоналдс и Хеппи-ту.

35

До 30

преди 2 години

Аа...ти си искаш мутрата от Банкя, защото си го познаваш?И освен него..нови хора не трябва да влизат в управленивто на държавата?

34

ИМАМ СИ СЕРТИФИКАТ

преди 2 години

И... ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА ЗА ВАС---------УМИРАЙТЕ БАВНО И ...ТРУДНО!

33

Анонимен

преди 2 години

И с какво са заслужили тия, че да си харчиш парите в тяхните заведения? Репутация ли, обслужване ли, кухня ли? Гледат те надменно все едно си касичка. Ами точно затова си има и техникуми по обществено хранене и курсове за специализация. То всеки може да плесне една маса, кег наливна бира и фритюрник. Това нито те прави управител, нито готвач. Какви извращения съм виждал по ресторантите... То е ужас. Тия една салата не могат да направят, ама какви имена само им измислят - да паднеш. И претенции!

32

До 32

преди 2 години

Естествено че нямам сертификат. Да не съм зомби. И точно затова спрях да ходя. Много пари и бакшиши им оставях. Загубиха ме.

31

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

А намалянето на Ддс да го премахнем ли, или то да си остане? Гадни пепялбари. Дори и със зелен сертификат рядко ходя на ресторанти и кръчми. Гадна храна, навъсени сервитьори и скъпотия

30

Вътре в бранша

преди 2 години

Повечето сме за ОТПАДАНЕ изцяло на сертификатите, а не за това да важат за всички хора. Но няма как да го кажем по друг начин освен горния в статията, защото политиците ни натискат да мълчим, иначе ще ни затрият. Това е истината.

29

до 28

преди 2 години

явно нямаш сертификат и затова не стъпваш в кръчмите - но се съмнявам да проверяват читаво и при тая кофти компания и миризливи и опушени кръчми - няма проблем - ще си го спестя - а повече и без това отива за кетъринга.

28

Евроатлантик

преди 2 години

Гърч до дупка,труда на депутатите не трябва да се коментира!

27

Анонимен

преди 2 години

Фалитите идват, дано можете да правите буркани за зимата

26

До 27 затваряй

преди 2 години

Ти и без друго нямаш пари за кръчма. Кво се пънеш.

25

Затваряй

преди 2 години

Като стимулирате мангъропитеците да не се ваксинират получавате липса на клиенти - едни други си пречите.

24

Анонимен

преди 2 години

Зависите от оборота, не от сертификата на избраните да ни умъртвят. Ама ...пусто натягане.

23

Дичо Иван

преди 2 години

Напомням за видеото от Видин. Но в момента си извън темата иванке.

22

xaxsasбв

преди 2 години

Докато наричаме шепа смешковци с 30% избирателна активност, от която половината платена или зависима "хората, които сме избрали" винаги ще оставаме в делюзията, че тия в парламента са там по желание на народа. Преди няколко месеца 70% от народа погледна листите с кандидатите и рече и отсече, "Тия палячовци не са моите и няма да гласувам". Хората, които съм избрал са семейството, роднините и приятелите тези в парламента нямат нищо общо с избранници, просто снимки в нета дето им се смея по цял ден

21

Анонимен

преди 2 години

хора фалирайте ,Вие не сте работодатели и бизнесмени ,сулю и пулю сложил маси и столове и се мисли за голям бизнесмен ама и ние сме си виновни ,че мълчим и оставяме едни прости хора да ни се качват на главата

20

А,стига ,бе

преди 2 години

Около Нова година заведенията в София бяха препълнени и въобще не гледахте сертификатите.По-добре си вижте качеството на услугата и цените.Там е проблемът.