234

Пояснение

преди 2 години

Цифровият COVID сертификат на ЕС за завършен ваксинационен курс важи след втората доза на двудозовите ваксини и 15 дни след поставянето на еднодозовата ваксина на Янсен. Сертификатът за незавършен ваксинационен курс има само при двудозовите ваксини и важи от 15 до 30 ден след поставянето на първата доза.

233

Анонимен

преди 2 години

Да си антиваксър е тежка диагноза.Фактите те удрят по челото всекидневно, но ти продължаваш да не вярваш, че ваксината на 90% те предпазва да не умреш.Не да не се разболееш, а да не умреш или не влезеш в болница.Ноо...антиваксъра го преследват все световни злодеи и конспиратори, коитп искат да го излъжат.

232

Анонимен

преди 2 години

А колко дявола могат да се съберат на върха на една игла~

231

Ох майко

преди 2 години

Тъй като всички смятат лекарите за служители на тайните служби и агенти 007, чакащи разпореждания от конспиративните намерения на правителствата, да запитам: Защо антиваксъра Кацаров, не разкри тоя пъклен план пред гражданите, а им го наби отзад барабар с топките? Ей това беше човека, да каже, няма вирус, не действат ваксините, отпада плана за ваксинация! Случи се по странно, чрез любимата им репресия, някак си изчезна Мангъров! Къде е Мангъров? Защо не говори вече против? Какво стана се случи?

230

Анонимен

преди 2 години

Починали са 142 неваксинирани *** и 15 с фалшив сертификат за една ваксинация с ваксината на Янсен

229

Анонимен

преди 2 години

Процентчето още трябва да се вдига, иначе дикиш не хваща...

228

гробар от ЦСГ

преди 2 години

Ха, само 15 души са починали с поставени три дози! Това не е вярно! При нас има постъпили 58 клиента които са със завършен ваксинационен цикъл. Демек имат поне един бустер!

227

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо неваксинираните *** не правят разлика между нова вариант, нов щам и нов вирус. Май защото, ако можеха и да мислят досега щяха да са се ваксинирали и да да разбрали, че Земята е кръгла, а на плоска.

226

До ЕК

преди 2 години

Лъжеш! Ваксиниран е всеки с две дози на двудозовите и една доза на еднодозовата на Янсен. ЕК не се произнася за това.

225

Анонимен

преди 2 години

С една дума това вече наистина не е някакъв нов щам. А направо нов вирус. Нова година, ново броене. Започваме от 300 000 ваксинирани. Нови сметки на фармите.

224

+++

преди 2 години

За съжаление броят на новозаразените се движи според прогнозите ми и към края на януари очаквам да имаме седем последователни дни с общо над 190000 новозаразени.

223

Гиру

преди 2 години

Я кажете колко от тея цвъкнати с експерименталките размасят вируса , по една инжекция и едно разболяваме .... двудозовите наркомани карат по 2 пъти настинката . Идва видовден и Нюрнбергски конгрес 2 за тикви и ковид фашисти.

222

Анонимен

преди 2 години

Ваксизъм: ирационалната религиозна вяра, че "ваксина" която предпазва на 0% от заразяване и на 0% предаване на заразата, по някакъв магически начин ще спре пандемията, но само ако 100% от хората са с поне 2, не, всъщност 3 дози.

221

ЕК

преди 2 години

Според ЕК за ваксиниран се счита гражданин на ЕС с поставени поне една бустерна доза от одобрените от ЕК ваксини! Всички граждани с поставени една или две дози да се считат с незавършен ваксинационен цикъл. В БГ статистиката счита за ваксинирани 301 000 лица. От тях 144 са постъпилите през вчерашния ден в болница.

220

Плоскоземец

преди 2 години

До Анонимен Засега само тестовете "изискват реимунизация"= Затова вече реимунизираните да броим, щото така целия ЕС е фалшив.

219

Имот.бг

преди 2 години

Очакваме 60 000 трупа Бочко да идва със чувалите и да преперем пари през строителната мафия тухлата ще скочи с още 1000 Е на квадрат на всеки 10 000 починали ..... очаквайте нова поручкова статия за Имотиту и рентиерството от нас

218

???

преди 2 години

1,92 милиона ваксинирани на територията на България и 2,6 милиона български граждани живеещи в чужбина и ваксинирани в чужбина. Колко процента казвахте, че са ваксинираните?

217

Анонимен

преди 2 години

Повечето ваксини, ако не и всички ваксини за всякакви болести, изискват реваксинации. Не знам защо неваксинираните плозкоземци считат реваксинацията за довод, че ваксините срещу Ковид-19 не работят?!

216

към ваксинираните

преди 2 години

наркоманчета: Не си давате сметката, че имунитета ви с всеки изминал ден намалява и вие рано или късно ще се разболеете от същия вирус който в момента разнасяте. Просто това е неизбежно!

215

Истината

преди 2 години

Истината е, че за напълно ваксинирани се водят 1921662 човека, от които 300958 са с бустерна доза. Не е ясно колко от тях са с фалшиви сертификати.