118

Анонимен

преди 2 години

Бе аре стига плашихте хората бе, засрамете се! Първо било щам, после вариант! Не били компютри, ами били компоти! Все едно нали?А що не кажете колко щама и варианта имат грипните вируси, а? Що не го казвате? Има четири типа A, B, C и D, като всеки от тях има различни варианти, cвински, птичи, човешки, кучешки и не знам още какви!Трябва ли да се осведомяваме за всички тях??? Аре ходете на... знаете къде!

117

Анонимен

преди 2 години

Айде овце, под редица и на опашка за новата ви бустерна игла.

116

Анонимен

преди 2 години

Поредния шамар за овце на ковид ваксинираните

115

Анонимен

преди 2 години

Живот си живеят само тези които не станаха поредната овца на фашизма и дискриминацията която пробутват с агитиране, изнудване и лъжи

114

странно

преди 2 години

ЦРУ избърза с пускането на новия вирус, защото се страхуват да не изпусне пандемията. Явно е спаднал интереса към ваксините и няма нови поръчки. Обикновено вирусите ги пускат есента. Преди това ставаше с грипа, докато не измислиха златния граал наречен коронавирус който ги позлати, докато милиони бяха вкарани в гроба. Ако има ГОСПОД, то тази империя на злото наричаща себе си САЩ, би трябвало да бъде унищожена!

113

ха ха

преди 2 години

Ново плашило измислиха западняците, за пласиране на ГМО ваксините!?!

112

Анонимен

преди 2 години

"Кунче, ти си наред! Кажи ся как ще се казва новия щам, и обясни на простолюдието че трябва да се боцка всяка вечер преди лягане на гладно."===>Само на гладно не става.Трябва да е и на студено. Така по-яко лови бустера.И да не си се къпал колкото може повече дни защото и сметките за водата вече гонят цената на златото.Промяната Продължава.

111

Анонимен

преди 2 години

Овцете ,които мислеха ,че само с три бустера ще си върнат свободата останаха излъгани . Свободата иде след 30 бустера ,но доживелите до него ще се броят на пръстите на едната ръка.

110

Хе хе

преди 2 години

До Sofia Centre"На 12 януари влизаме в парламента и ще сложим край на този геноцид!!!!!"===>Ти само стой и гледай как ще се окаже,че изведнъж България е пламнала от омикрон, а е дошъл и новия щам и трябва на 10 януари всичко да се затвори, пълен локдаун, никой на никъде не може да мърда, няма право да излиза от града.

109

ники

преди 2 години

А ваксините изобщо не са ефективни за всеки щам различен от оригиналния.Факт.

108

Анонимен

преди 2 години

Никнат като гъби. Нов щам е нова игла за овце, иначе няма да имат зелен сертификат :), и нови добавки към пенсиите на подали да им играят на хорото :)

107

Анонимен

преди 2 години

"А тия вакси не са ваксини а препарат за временно спиране на вируса за около 2 месеца. Само фрашкат някакви антитела за малко. Не създават имунитет на организма. И още не знаем каква е истинската им цел."==> Знаем. Трансхуманизъм се нарича. Създаване на нов тип човек - служебен човек го наричат - изпълнява без да мисли, командва се дистанционно чрез електромагнитен сигнал с определени характеристики в зависимост от това какво поведение им трябва в момента.Ваксите съдържат иРНК, информационнаРНК

106

Алко

преди 2 години

Е като идва нов щам, къде ви е новата ваксина??? Защо продължавате да бодете хората с тея ГМО-сиропи? Или още не сте договорили бонусите с производителя???

105

Анонимен

преди 2 години

Така ще бъде докато набодените зомбита продължават да вярват в лъженауката на Рокфелер, Ротшилд, Гейтс и останалите управляващи света сатанисти.

104

Анонимен

преди 2 години

Тия се готвят,поне 10 г да ни занимават с вируси още! Без мен!-:)))

103

Анонимен

преди 2 години

След като изкарах оригиналния през ноември 2020та, а преди 3 седмици се оказа,че съм изкарала и омакарон изцяло безсимптомно. Разбрах го като от любопитство си пуснах тест за антитела и бау от 70 в момента е 687. Така,че и 74747827363 мутации да има да му мислят набодените

102

Право в целта

преди 2 години

Да продължават да инжектират хората и нещата ще се оправят след някоя друга петилетка. Всъщност именно това им е целта.

101

Анонимен

преди 2 години

"Докато ваксинирането, по време на пандемия не спре, ,мутации ще има нови и нови.Аз им се чудя на нашите управници.Как може да искат да поравят една и съща грешка по няколко пъти, и да очакват добър резултат."===>Не ти ли е ясно вече, че това не е грешка, а именно желания резултат.Нов щам - нова ваксина - нов щам- нова ваксина. Или бустерчета от старата, нищо, че не действат. Важното е алъш-вериша да върви.Абе вие още ли не сте разбрали,че за тях сте лабораторни животни.И не само лабораторни

100

Анонимен

преди 2 години

Я вървете сещате се къде вече с вашите " мутации"! Нито съм,нито ще се ваксинирам някога!-:))

99

не съм изненадан

преди 2 години

Във Франция 90 % от населението е ваксинирано, като 40 % са с поставени бустери, така че е нормално там да се появяват новите мутации!