49

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност е по - добре от това да се горят въглища

48

rusnak

преди 2 години

Хора които приемат 64 пола, нямат право на констатации в такава сериозна област.

47

Анонимен

преди 2 години

Германия няма демократични традиции. След войната я накараха да остави национализма, агресията, войнолюбството насила, чрез оръжие и окупация. 70 години буржоазна демокрация под чужда окупация от САЩ. Това има Германия.

46

Някой си

преди 2 години

Е как няма да е опасна след като си ипозатвориха централите, бяха байрактари кко опасна е ядрената енергия, ЕК и прочие бюрократи им пригласяха, все пак е Германия, и сега завой на 180 градуса..... Е няма как, опасна е :)

45

дрън дрън

преди 2 години

Германия е държава на 150 години стига глу пости.

44

Анонимен

преди 2 години

И аз съм много против АЕЦ, но все някаква базова мощност трябва да имаме. Много сме далече достатъчно ВЕЙ за всичко. При наши население, може би и невъзможно.

43

Анонимен

преди 2 години

И кой направи съврменна Германия - САЩ, Съветския съюз, Великобритания и Франция. Пак те ще я оправят, когато сега пак е излязла от правия път. Не трябва пак да чакат да стане най-лошото и да влизат с бой. Нова окупация на Германия, санкции и подчинение. Заради германските интереси цяла Европа ще бъде енергийно унищожена.

42

Анонимен

преди 2 години

Трябва да накараме окупаторите на Германия пак да я спрат да извърши престъпления срещу човечеството. Американците са там, французите трябва да се върнат в Германия и Русия също да се върне в германия. Става опасно за световния мир и за човечеството. Тази държава не трябва да бъде независима.

41

Анонимен

преди 2 години

Браво. Германците ни водят към следваща национална катастрофа. Скъп газ и ток заради Германия. Ще изритаме Германия от Европейския съюз и ще се оправим.

40

Анонимен

преди 2 години

А швабите може ли да споделят КОНКРЕТНО какъв ще е източника на енергия, който ще замени АЕЦ? Защото еквивалентен по мощности и цена не е известно поне за сега да е открит. Значи те се подсигуриха с руски газ с дългосрочни договори а другите държави не ги интересуват. ОК нека те си закрият всички АЕЦ , но да не ни казват ние какво да правим, ние пък искаме да имаме такива мощности, а гледам и швейцарците имат доста АЕЦ, те ще ги затворят ли?

39

Асан

преди 2 години

Баба Шмеркел и Урсула са най опасни талибанизираха Европа :)))

38

Анонимен

преди 2 години

Олицетворение на радиклано зелени, които сега властват. Самовлюбени и толкова са си повярвали, че не чуват нищо друго. Зор за зелено (най-вече в банкноти), на всяка цена, нищо че и сега тока им е от на скъпите в ЕУ.

37

.

преди 2 години

"Германия ще изключи в края на годината последните си три атомни електроцентрали и ще спре постепенно употребата на въглища до 2030 година." - за да стане това трябва да изморят поне 80% от населението си чрез ваксините. Друг варянт няма!!!

36

Леле

преди 2 години

Ба, си. ***, ***, та що енергийни експерти в тоя сайт! И политици, и ядрени физици... и ваксъри и антиваксъри ... А всеки Божи ден по два-три автобуса хора без дъх...А всеки Божи ден новини за пребити до смърт деца, заклани жени в чували, старци изпепелени в адски мъки... Какво става?! ...Отчаяние? Страх? Бездушие?... НЕ!!! КОМУНИСТИ ВЪВ ВЛАСТТА!

35

Анонимен

преди 2 години

Тогава защо внесоха толкова много ядрени учени?

34

Анонимен

преди 2 години

Германия също смята мнозинството мигранти за ядрени физици, невролози и ракетни инженери.

33

Shark

преди 2 години

Стига са мислили глупости тея. Да вземат да се стегнат, да си оправят бежанците и да ги вкарат в пътя, ако не кой откъдето е. Защо само глупости мислят. Цената на тока ше стане до небето. Зелени сделки, ала бала, глупости

32

Анонимен

преди 2 години

Иронията е, че от ядрени аварии има загинали няколко десетки човека в историята, а от мръсен въздух умират милиони всяка година. От радиация всеки трепери, но за мръсния въздух на почти никой не му дреме.

31

Анонимен

преди 2 години

Съгласно съвременните научни изследвания, въглеродната следа на т. н. слънчева енергетика е четири пъти по-ярка, по-забележима, по-отчетлива и мощна от въглеродната следа на ядрената енергетика.

30

Анонимен

преди 2 години

Плюя аз на фашистите! Те ни унищожават като нация , абсолютно целенасочено.