40

Провидение

преди 2 години

Хора, осъзнавате ли къде живеете? Мислите ли, че ще промените нещо от мизерната си държавица? Идва новсветовен ред наложен от Интернет олигарсите. Те измислиха схемата с вируса, за лични облаги. Станаха тройно по-богати и вярвате ли си, че ще се откажат? Могат да подкупят всеки и всяко правителство.Това, което виждаме е само началото.

39

Анонимен

преди 2 години

При рутинни тестове на екипажа са установени 52 положителни проби, като всички са с леки симптоми. Засега няма заразени пътници. - Това как да се разбира????????????????

38

Кантарджиев

преди 2 години

Чакаме кантарджиев с - 8 те бона заплата да се искаже за -3-4 доза

37

Анонимен

преди 2 години

Новина от ЮК от последните 20 мин. Министъра на образованието е наредил задължително почистване на вентилационните системи в училище. Кунчев нали знаеш, че ние такива екстри в нашите училища нямаме. Нашата вентилация е широко отворен прозорец в гърба на учениците. Та Кунчев да попитам, децата ако са в клас от какво точно целите да ги разболеете, от омикрон или от тежки настинка заради отворени прозорци на студа? Но е факт, определено ще ги разболеете. Само да знаете, болни деца не се ваксинират

36

До 38

преди 2 години

За 60 години не сте преживели и падане на метеорит, земетресение над 7-*** степен по Рихтер, дори нито една война.

35

Анонимен

преди 2 години

Две години не им омръзнаха на тези ковидпсихари, ден и нощ едно и също.

34

Анонимен

преди 2 години

11-та доза пази по-по-най-добре.

33

Мда

преди 2 години

Кунчев е с фалшив сертификат

32

Анонимен

преди 2 години

Очаквам и ония двамата математици да се появят, и ще имаме пълен комплект бостански плашила в новините днес. Как не им омръзна всеки ден едно и също...

31

Анонимен

преди 2 години

Незабавна отмяна на фашистките маски, сертификати и тестове! На 60 години съм и съм преживял десетки грипни вълни, но такова нагло безумие никога не е имало. Шефовете на фармацевтични компании и политическите им съучастници трябва да бъдат съдени.

30

Евроатлантик

преди 2 години

А четвърта доза,кога трябва да си слагат ваксърите,да бъдат истински защитени и свободни.

29

Тралала

преди 2 години

На Кунчев ще му проверят ли сертификата?

28

Анонимен

преди 2 години

Този вярва ли си?На 20 хил.новозаразени дневно (каквито са мойте очаквания за началото на февруари,предвид бързото разпространение и неспазването на каквито и да е било мерки,плюс учениците и 0.00х% положителните им тестове),дори само 1% от тях да се нуждаят от болнично лечение(при застраряваща и болна нация,това е силно оптимистично),това са 200 човека постъпващи в болница всеки ден.Към средата на февруари не само учениците няма да учат в училище,ама и пиленце няма да може да прехвърчи навън.

27

Геноцид в България

преди 2 години

В България се извършва Геноцид от бивши полицаи, военни и милиции на Борисов!

26

Анонимен

преди 2 години

До Поп Алигорко Същото- ангажира болничната помощ, вместо да бъде лекуван някой нормален човек, вместо тези инжектираните с отровите.

25

Анонимен

преди 2 години

Щяло да се стигне до локдаун,ако имало "чувствително влошаване на ситуацията."Значи ще чакаме да стане голямата беля,за да вземем мерки,вместо да предотвратим лошото.Кунчев действа точно като настоящия премиер.Първо изчаква да умрат хора,и след това ще предприема нещо.А казват,че народът бил с ниско IQ.Така като гледам, повечето,които са сложени на високи постове,действат без всякаква логка.Почти всичко е с г.за нагоре.

24

Кислородната тръба

преди 2 години

Ангелчо, къде си?

23

Гхйккки

преди 2 години

Да така е къде то и да отидем или да включим на телевизия по често се говори за ковид и локдаун

22

Поп Алигорко

преди 2 години

Ти като беше ТРОЙНВАКСИНИРАН , какво стана,чадо???!!!

21

Гхйккххйуу

преди 2 години

Вие искате да ни изтриете речника от две години ни пълните главите с ковид 19 и локдаун и маски това най честите думи който ни говорите