471

Кол4о

преди 2 години

И на мен ми е интересно как ще доказват фашивите, не фалшифицираните. Патолозите ще имат думата сигурно. Нали според някои антиваксъри с ваксините се вкарвали незнам що си, дето променяло днк-то. Сори, обаче ми е смешно!😹

470

Анонимен

преди 2 години

Като си пpoc и господ не може да ти помогне, иначе нямаше да те ощети още при раждането.

469

Анонимен

преди 2 години

А се надявахме на промяна, и тя стана и то каква...

468

Случаен минувач

преди 2 години

"Предполагам или се надявам поне, че не е корумпиран. И че има добри намерения. Но толкова глупав премиер не познава българската история. А безспорно е добър човек. Ако живеех в неговата кооперация щях да му дам ключ от вратата на апартамента си. Вярвам, че нямаше да ми отмъкне някоя изпрана риза или банели за яка. И ако имах котарак и го помолех да му сменя пясъка.... ами щеше да го прави съвестно и навреме.Но за министър-председател се искат и други качества освен добротата", добавя Мишев.

467

Случаен минувач

преди 2 години

Толкова глупав премиер като настоящия българската история не познава. Заключението направи известният публицист Константин Мишев в своя фейсбук-профил."Искрено ви казвам, че ми става по няколко пъти на ден мъчно за Кики... ами не е лошо момче, но е ужасяващо глупаво. Не казвам същото за Асен.... той безспорно е умен. Но Кики му личи от всяка дума и всеки жест, че е много глупав", коментира Мишев в социалната мрежа, явно провокиран от снощното интервю на Петков при Лора Крумова.

466

Развеселена до 521

преди 2 години

А да ти е хрумвало, че фалшиви сертификати се издават от лекари с надлежно включване в системата, сериен номер и т.н.? Просто ваксината не се бие. Никой не говори за преснимани и фотошопирани сертификати. Така че успех на Кирчо! Наистина е смеш*ик (преди ме цензурираха за тая дума, но явно ставаме полицейска държава).

465

Lina

преди 2 години

кирче, не започваш добре. Дано поне съдбата ти е различна от тази на предшественика ти. На всички ни е ясно вече , че си като дребно кученце - обичаш всеки, който те погали и се страхуваш от всичко.Само да не сгрешиш със зелената задължителна звезда... Като ти е толкова любопитно кой от какво е умрял да беше разрешил аутопсиите, включително и на тези млади хора , покосени и от инфаркти.

464

До Развеселена

преди 2 години

Прекръсти се на Некомпетентна.Всеки ваксиниран се регистрира при ваксинация с номер на ваксината и къде е поставена. Всички данни са записани и проверката е елементарна.

463

Развеселена

преди 2 години

Кирчо как си я представя точно проверката? Отива МВР при лекаря, който е ваксинирал и го пита: Вие ваксинирахте ли наистина или не? И лекарят се разтреперва от ужас и си признава всичко, плачейки??? ***! Много рано почна да се излага.

462

Анонимен

преди 2 години

Ми, не е българин, а канадско ***.

461

Случаен минувач

преди 2 години

Да си представим сега: ваш близък умира, а на портата вече хлопат униформени, които правят тараш в къщата и ви водят на разпит...Светата Инквизиция и Сталин репички да ядат... И как точно ще докажат, че прословутият сертификат е фалшив? Ще чакат мъртвият да признае? Или семейството му? Може би ще правят аутопсия, ще конфискуват тялото?Гадория, светотатство, нагло артикулирани от устата на висш държавник, който всъщност мрази своя народ, защото ту става канадец, ту българин, заради келепира.

460

Анонимен

преди 2 години

100 изтрити любвеобвилни коментара към ченгесарския канадец.

459

Анонимен

преди 2 години

Нали народа го "избра", сега може да безчинства из гробищата.

458

Край

преди 2 години

Абе да имаш фалшив сертификат по-укоримо ли от това с невярна декларация да станеш министър в нарушение на Конституцията.За един познат Киро питам. Просто Киро.

457

Анонимен

преди 2 години

Киро е ченге. Това показва истинското му призвание - да въведе полицейски терор. А ние мислехме, че Борисов е лош.?...?

456

Случаен минувач

преди 2 години

И точно Киро да говори за фалшиви документи...Той, който безцеремонно фалшифицира декларацията си за гражданство, когато стана служебен министър!?

455

Анонимен

преди 2 години

До Алекс"Когато се слага ваксината,в кабинета са само ваксинирания и личния лекар.Много ми е интересно как ще се докаже,че лекаря е изсипал ваксината в мивката."==Скенери има които хващат това което е било във ваксата и е минало в организма.Ама нали ако използват такива скенери съвсем ще лъсне истината,та затова ще се опитат някак да го измислят,ама как наистина не е ясно.Още повече щом човекът вече е починал.Нали аутопсиите са забранени.Или за Киро може.На него Конституцията не му е пречка, че

454

ИТН

преди 2 години

Като му видя снимката и почва да ми се повръща също като от предишния.

453

Анонимен

преди 2 години

Зиро ментата, не мери всички с твоя аршин.

452

Анонимен

преди 2 години

До Програмист"Защо от всички принудителни мерки точно против тази се оплаквате?"===>Защото тази е опасна за здарвето и живота.Ако някой те принуди да се застреляш или обесиш дали подлежи на наказателна отговорност?В кой курс се учи?