192

Анонимен

преди 2 години

Този скучен анонимник е просто едно нищо. Пълен абсурд, България загива постепенно, всичко е спряло.

191

Анонимен

преди 2 години

. а ню вци от всички страни са сплотени като с ви нски . ерва Това е положението до още малко.

190

Анонимен

преди 2 години

К а пита ли змът се изчерпа, корупцията му е огнеопасна, моделът е за послушни овце и за свръхалчни хиени. Основма характеристика на лапитализма - бездуховност. Таман за *** от всички страни. *** за силно сплотени засега вж. ковид и ваксодалаверата.

189

хаха

преди 2 години

КИРЕ КРАДЕЦО почна да учи ЕС,много скоро ще ядеш канадски шутове

188

Анонимен

преди 2 години

Менте русофилите да не ни пробутват съветска пропаганда.Да седнат и да прочетат поне една руска а не съветска книга.

187

Туиииъъ

преди 2 години

Ковид 19 е световен бизнес затова трябва да изчезва вече това не е никакъв вирус Просто през тези години купувахме повече маски лекарства и последното е изпробването на ваксините върху човека и то се оказа че много хора умират от ваксините затова действайте и премахвайте всички тези неща

186

Анонимен

преди 2 години

България е бедна на истински държавници и на сплотен народ ,а е богата на продажни слуги и *** както в миналото ,така и сега .Никакво достойнство ,никаква национална кауза , пълно преклонение и раболепие на всяка цена ,надпревара кой да се покаже по верен на господарите дори ако това вреди на интересите на собствения им народ.

185

Кирчооооо

преди 2 години

Е гати надграждането.Цените много нагоре с което ставаме още по зле.

184

Гробарят Таласъм

преди 2 години

Аз съм за излизане от ЕС, и то в търъ и без да питам такива като тебе, така, както нас, никой не ни пита искаме ли ЕС! Айде, домана!

183

Дфгггжжж

преди 2 години

Да така е на концерти нямаше публика но на сцената имаше повече от един човек без маски и нямаше заразени от тях затова този ковид е един бизнесДа развием фармацията като тръгнахме от маските затова трябва да го махате този бизнес ковид 19

182

Анонимен

преди 2 години

Чудим се как да угодим на ЕС. Горди европейски роби. Ако във Франция, примерно въведат коронавирусни мерки, веднага и ние, та дано им се харесаме. Но не им се харесваме, на...Колкото и да превиваме гръбнак, те ни смятат за последни прошляци, каквито сме. Утехата е, че скоро и те ще станат такива.

181

Нкккк

преди 2 години

Премиера Петков светът лъже яката за вируса и ваксинитеДобре миналата 2021 г. Концертите бяха без публика на някой концерти има само един вокал на други има цели групи от около 10,15 души и тогава нямаше заразени от хората на сцената като се има предвид че всички са били без маски това означава че тези мерки в целият свят да носим маски и др. Са само един измислен бизнес за маски и ваксини затова трябва да махаме всички вируси ваксини маски защото това е бизнес нищо друго

180

Яко

преди 2 години

Евала на Европата евала на Кирчо. Свга ще чакаме само още 139 години да влезнем в Шенген а до 8754 година ще отпаднат визите за САЩ щото те ще се разпаднят още догодина

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 221: България е твърде малка и бедна, за да съществува самостоятелно, без алианс, особено в този глобален взаимносвързан свят, където "суверенитет" не е нищо повече от празна дума на байряка на шкембевоеводите. Пандемията показа нагледно, че всички сме свързани и че фикс -идеята за "ние" и "нашето" е пропаганда за динковци, а това което движи благосъстоянието (икономиката, финансите) трябва да са част от световния механизъм.. иначе ставаме сев.корея с битка за корени и трева за ядене

178

До 215

преди 2 години

".....Нищо добро не виждам, всеки влязъл там е затънал до..." - затънал още преди влизането и затова влиза с надеждата да цица. Тия приказки - Какво ни даде ЕС си ги пази за в къщи. ЕС ти дава правото свободно да пътуваш, да работиш, да търгуваш, да си оправиш инфраструктурата за да не те е много срам като дойдат чужденци, какво искаш още ??? Измисляй, Патентовай, Произвеждай, Продавай и получавай Еврозаплата, Европенсия и Евростандарт, не чакай наготово някой да те хрантути и плаща.

177

Анонимен

преди 2 години

Докато следваме повелите на ЕС или ***, или щатски повели, нема да прокопсаме. Нема да прокопсаме, докато не постигнем самодостатъчност, но ето тук се къса нишката. Немаме то пки. Затова ще теглим и ще чакаме заповеди какво да правим във всяка една ситуация. За да си свободен трябва да имаш сили за собствено мнение, което да отстояваш.

176

Анонимен

преди 2 години

ЕС това, ЕС онова... Съюзът е нищо без държавите, така че се научи да поставяш на първо място България и интересите й. Не сме в този съюз за да си дарим територията на банда чиновници в Брюксел.

175

Анонимен

преди 2 години

До Ггййййй: Никой не те кара да носиш маска; стой си в къщи и си дишай кислорода от ракиените изпарения.

174

Анонимен

преди 2 години

Така някога при османското ,,присъствие'' е имало доста Кириякстефчовци които са казвали -,,какво лошо има да сме под сянката на негово величество султана '' , а народ който се разделя и не вярва в собствените си сили сам ще се затрие .ЕС е един послушен васал на САЩ и нищо друго !

173

ЕВРОСЪЮЗА

преди 2 години

Ще се оправи когато изреже всички безполезни, смучещи чужд ресурс държави. Франция, Германия и всичко на Север това е ЕС. Други държави трябва да се приемат само ако имат положителен икономически и търговски баланс.