98

ха-ха

преди 2 години

Кирчо може и по 200 000 да дава на дете за частни училища, той е "на плик", познайте към кого. Не го мислете. Той е измамник от класа заедно с Кокорчо. Вие му мислете!

97

Анонимен

преди 2 години

Кире, оди пални свещ у цръквата бе, и цуни ръката на попо, да те види народо че се кръстиш, християни сме. Или вече сме *** и триполови?

96

Анонимен

преди 2 години

2021г Фолксваген уволни 30 хиляди квалифицирани работници.

95

Колячи, касапи

преди 2 години

Колячи, колячи и касапи трябват за кланиците на запад, и берачи на ягоди и аспержи, и гледачи на стари богати запядняци, и чистачи и миячи. Но ако са талантливи и с висше образование това не пречи, важното е да си вършат работата.

94

Анонимен

преди 2 години

Г-н ОмикроМ, с талантите на България няма да оправите живота на работещите. За децата на работещите нищо, нали? А можехте да пожелаете нещо за повече родени българчета, но не ви стига пипето до там. Жените ви са чужденки. Ако всеки тгърне като вас да търси чужденки да раждат децата на България скоро ще се заличим.

93

анализатор

преди 2 години

ЧНГ,с пожелание за здраве и успехи!С много малки изключения-Не ви ли е срам г.да озлобени герберасти?Минахте границата с дебелокожието си.То не беше,че новите са неуки,неопитни,измамници,нищо неразбиращи/срам е от един коментар на т.нар. журналист "Ники ***"/ и пр.Но времето е на младите,а не на банкянския шебек и негоподобни Айдуци,Ахмед крадеца и неговата разбойническа организасия,не на мисирките ,и разни нечистоплатни "Ен-телектуалци"-Стойчовци,Хараланки,и измислени доцет-ки и професор-ки

92

Анонимен

преди 2 години

Не става. Селяни сме били. Вожда ти пък каза че сме лош материал, тyлупи и какво ли не. На другия ден каза студентите да стават овчари и да копат картофи. Не можем да сварим да се преквалифицираме.

91

Анонимен

преди 2 години

Десетилетия наред производстото изискваше все по-образовани и квалифицирани кадри. Днес нещата са коренно променени. Квалифицирани и образовани вече не са нужни, достатъчни са само малък брой такива, докато обурудването и машините могат да правят и произвеждат почти всичко за да реализират големи печалби на собсвениците, а човекът който ги обслужва не е нужно да е високо платен квалифициран работник. Скъпи електронни схеми се произвеждат от ниско квалифицирани и ниско платени работници които само знаят къде да сложат чипа и кой бутон да натиснат.

90

Industry 4.0

преди 2 години

По дефиниция при капитализма снижаването на необходимостта от човешка работна стока води неминуемо до снижение на цената за която тя се наема, както впрочем и всяка стока. След 4тата индустриална революция за производството не са нужни нито многобройна нито квалифицирана работна ръка. А за да има производсто с евтина работна ръка, някой трябва да купува. И правителствата печатат и раздават пари на населението, иначе производството ще спре и всичко ще рухне, а така агонията на капитализма може да се удължи за определено време за да се търси решение, но засега друго решение няма.

89

Анонимен

преди 2 години

Децата на Петков не са българчета.Сега се прави на заинтересован за децата на България, но децата на Кирил не учат в държавни училища. По над 100 000 лева дава за частното училище на всяко от децата си.

88

Анонимен

преди 2 години

Хубаво обръщение, браво ! и другари, неграмотни селяни ... хващайте се да учите или работите, че никъде няма да ви искат и никой не ви е виновен ... най-много да ви вземат в някоя германска кланица за роби ... и минуси няма да помогнат.

87

Анонимен

преди 2 години

Мене по ме кефи 2800 евро мерезе като у Люксембург, люксембурците много ме кефат мене.

86

Анонимен

преди 2 години

Първо изчегъртай неталантите. Небългарските калинки мариягабриел и подобни.

85

Анонимен

преди 2 години

2000 лева минимална заплата !

84

Демократ

преди 2 години

Аз много обичам демокрацията. При Тодор Живков ни разстрелваха на кльона на границата ако бегаме, и търкахме наровете за вицове, а САЩ взеха демокрацията от гърците и ни я подариха демокрацията и сега можеме да бегаме свободно да коляме в кланиците на запад и да говорим свободно против правителството. Демокрацията е най-добрата система, аз много обичам демокрацията и гърците които са я измислили и САЩ които ни я подариха.

83

Анонимен

преди 2 години

Ако Кирил Петков от 2011г е един с тоя ,това означава че Иван Костов му е учител.Сдд-София 2011г.Нали така?

82

Смешна работа

преди 2 години

Направили няколко снимки и-партия шах с дете чудо в световния елит! Но-това дете никой не го е чувал в световния елит-нито е световен шампион,нито европейски ,а си е едно дете,толерирано от другарите от БСП.Жалко за детето,чего ползват за нечисти цели.А преди 5-6 години тия "шахматни деятели" доведоха до там,че окрадоха милиони и изключиха нашите шахматисти и не им даваха право да участват на световни и европейски първенства.Сега същите тия отново се върнаха-наистина-чака ни "бляскаво" бъдеще!

81

Бойко Борисов

преди 2 години

Поздрави от Банкя! Весела и приятна зима с 2000$ цена на газ, 10 лева хляба, 3.4 милиарда нов дълг и с умните и успели харвардски момчета и БСП. Хепи ню иъ, ние сме в опозиция, ще седим край камината, ще ядем филии с мас и ще ви ръкопляскаме.

80

Анонимен

преди 2 години

До Демократ : за демоикрацията благодари на гърците, те са я създали тази най-добра до днес система, благодарение на която можеш да пишеш каквото ти на сърце, вместо да търкаш нара за някой виц срещу диктатора на деня.

79

О, божке

преди 2 години

Те хората не могат да си платят сметките за газ и ток, той се загрижил за таланти. Какви таланти ще останат на територията, като родителите им не могат да ги гледат и отопляват?! Добре, че засега зимата е топла, иначе на този нямаше да му е до празнословия. Но той това си може най-добре. Да му мислим ние.