19

Анонимен

преди 2 години

11.Взехте от парите на тези,които са работили при вредни и опасни зя здравето труд и условия,плащали най-високи осигуровки,за да дадете на мързеливите,с малък или почти никакъв принос към пенсионно осигурителната система!На последните 40% плюс,на изрядните и съвестните 1,5-1,9 %! Господ да ва убий!

18

Воайор

преди 2 години

За кака К..ури знаем, че рядко се усмихва;))) затва дайте некое облещена и изцъклена снимка на Кирча и Василев, да има кво да коментираме;)))

17

Реалността

преди 2 години

Моля, някой да напише дали е получил или ще получи нещо от тези? Или всичко е за "наши" хора само!

16

Социалист

преди 2 години

Какви хора избрахме да влезнат в парламента тоя Кирил Петков не е в час с много неща и много други партии дето влязоха в парламента а тоя *** от Възраждане само лае като kyчка, България винаги е била добре когато БСП е на власт БСП е партия над 100 години

15

Анонимен

преди 2 години

Оставка! Комунисти вън!

14

Румениге

преди 2 години

Браво. Мислите за народа

13

Все пенсионерите ?

преди 2 години

За работещите данъкоплатци нищо. За децата нищо. За жените в майчинство нищо. По една случайност повечето държавни служители са пенсионери !

12

Анонимен

преди 2 години

Нали борисов уж купуваше пенсионерите с 50 лева? Нали Борисов купуваше медиците с 1000 лева? Копирате мерките от Кабинета Борисов. Толкова сте неадекватни, че няма и повече накъде. Мен с нищо не сте ме компенсирали.

11

Алооо

преди 2 години

Не се хвалете грам, 32 години съсипия има още прекалено много работа.

10

Реалността

преди 2 години

Спират си техните фирми с мораториум и сега си ги подпомагат с милиони! Но всичко се прави за хората....хахахахаха хахахахаха хахахахаха

9

Анонимен

преди 2 години

Как можахте да допуснете тази да се намърда в управлението на България? Така е като вярвате на лъжците Кирчо и Кокорчо

8

А за нас

преди 2 години

нормалните данъкоплатци, освен че и за това ще плащаме, някакви новини?

7

Шериат

преди 2 години

Пернишки терористи убиват Българи, от МВР и ДАНС подържат терористи!

6

Тероризъм в България

преди 2 години

Иван Гешев поръчва изтезания на своя приятел Юлиян Борисов Георгиев от Перник срещу неудобни критици! Изтезания с СРС и заплахи от мутри!

5

Новия ред

преди 2 години

Другарката *** е най-проваленият, но за сметка на това най-нагАл политик в последните 30 години (само Тиквата й оспорва първото място). За щастие по този начин е на път да унищожи антибългарската партия БКП! ОПГ ГРОБ вече са в небитието. Остава само Д(П)С!

4

Дядо Кольо

преди 2 години

И без теб това щеше да се случи!Пожелавам си в новата година да те виждам колкото се може по-малко,за да не ми се обостря дефекацията.

3

1-n

преди 2 години

Иваго да го Ива.Тая се е изкъртила от бачканеСамо прах се вдига, резултат нулевАаа забравих - спести на клиентите на мобилните оператори по лев и пидесе на мьесецсрамежливо премълчава най голямото си постижение досега

2

Барман

преди 2 години

Честота Коледа, г-жо Нинова и хубаво посрещане на Новата година!

1

Анонимен

преди 2 години

Браво!Само,че и аз съм гражданин и плащам данъци и няма нищо за мен.