54

Бay

преди 2 години

забавно глупави сте. :D

53

Пурко

преди 2 години

И аз така мисля, след Ивановден ще ми свърши ракията!

52

(-_-)

преди 2 години

Ваксинираните в същност са истинските жертви! Първо съвсем безвъзмездно се съгласиха да тестват върху тях разни бълвочи маскирани под името 'ваксини', второ оказва се, че те въобще не ги защитават и трето в същност играят ролята на мулета, които разнасят заразата по света.. Дано греша за дългосрочните ефекти, но тестовете с мишки се оказали фатални за мишките след като ги изложили на патогена след третиране, а развръзката още предстои!

51

Звезделина

преди 2 години

Бау, ако те хвана ще ти скъсам зеления сертификат от кекс! Искам да проведа експеримент- какво ще стане ако една заклета антиковидваксърка те накачорти като побеснял омикрон ваксиниран с 3 игли!

50

Анонимен

преди 2 години

Бау е тук! Яко! Здрасти Бау, сложи ли дозата? Само да не откачиш от кеф че ще ви боцкат на всеки 3 месеца и да почнеш да си гониш опашката из форума? Споко. В кучешкия паспорт, дето го наричат зелен сертификат има цели 8 графи за реваксинация.

49

Анонимен

преди 2 години

На 12 януари с Възраждане на протест и да приключва целия този цирк

48

Звезделина

преди 2 години

Стела скъпа, аз си падам по грубичките игри. Обичам да ми влиза трудно и грубо. Така че не ме плаши омикрона. Единственото от което ме е страх е че може да ми хареса.

47

Бay

преди 2 години

До До Бay радвам се, че те развличам! :D Важно ми е!

46

Анонимен

преди 2 години

Математика направо изби *** в канализацията. "Моята система за ранно предупреждение го засече у нас още преди Коледа." Леле! Тая система някаква военна тайна разработка ли е? Витанка, четеш ли какви ги пишеш човек. Или всичко ти е йок?

45

Анонимен

преди 2 години

Витанов е като развален грамофон или клоун с едни единствен трик.

44

Анонимен

преди 2 години

И с какво ще се натовари системата? Със сополи суха кашлица и нощно изпотяване? С това ли? Горките лекари. Май се очаква овцете да тичат да се тестват и така да се създава паника за страшна заболеваемост. Днес бях в Токуда за контролен преглед на детето. Детско отделение. За 20 Мин дойдоха две двойки с малки деца 1-2 годинки. Едното имало Температура инищо друго, другото само със сополи. Познайте дали ще им направят тест за корона? Е така се пълнят болниците.

43

Стела

преди 2 години

Хората са далновидни и се пазят, тук обаче Ковид отдавна няма, всичко е на макс, клубове, молове, заведения- фул... След празниците Омикрон ще ни влезе по трудния начин, и ще го усетим брутално! С нашите 25% ваксинирани, от които може би 15% реални, не е много трудно да се предвиди бъдещата картинка ..

42

Бay

преди 2 години

До До Бay 58 щом казваш, трябва да е така. :D

41

Анонимен

преди 2 години

Проблемите са започнали още миналата седмица, но просто ще издържат да прикриват масовата зараза до Ивановден за да набутат учениците присъствено и да оползотворят съмнителните тестове с които уж осигуряват безопасна среда.

40

koko

преди 2 години

Взехме да съкращаваме срока на ваксинация с 50% за да можем да изпълним плана на СЗО който е 40% ваксинация в световен мащаб - по интересното е колко пари са обещали на правителствата за да изпалнят плана и кой се обалжва ха познайте !

39

Анонимен

преди 2 години

Горд съм че българина не се ваксинира и още по-горд съм че народа е почти изцяло русофилски русофоби в България са само

38

Шах

преди 2 години

Върбане , по просто е .Има вируси с 30---60% смъртнос , но са бавни Омикрон е бързак Събери ги и гледай ???

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42Навсякъде им е ясно, че става дума за манипулация, просто са сметнали, че човечеството е готово за идиокрация :)) Иначе тези *** дето били математици и некакви военни хирурзи да ми говорят за вирусчета е меко казано смешно, тъй като нищо не разбират от това, просто им плаща фарма-мафията :)))

36

(-_-)

преди 2 години

Точно обратното е - ваксинираните са абсолютно незашитени, защото излиза, освн че не работят тия бъркочи, имунната система е компрометирана и става податлива на всякакви инфекции. Бума при най-ваксинираните го доказва. И догодина като започнат да капят като круши от иначе съвсем нелепи инфекции ще говорим пак.. Най-защитени се оказват преболедувалите.

35

Бay

преди 2 години

До 56 просто слабо ме интересува мнението на ниско образовани хора. :D