16

martony

преди 16 години

Стара информация... Последните две седмици усилено се работи върху удължаването на изходните тръби в Черно море, вслествие на по-голямото количеството фекалии, поради увеличаващото се варненско население.

15

Petrich

преди 16 години

koi sra v moreto barzo dasi kazva e varnenliiite kolko golqmi poserkovci bili samocqlo cherno more posraha

14

преди 16 години

пляс,пляс *** дишайте фекалите-водното ...

13

Proximus

преди 16 години

Бургас завижда на Варна задето се води се води морска столица. Варненци пък завиждат на софиянци задето окопирват бизнеса и парите са в баш-столицата. Няма какво да се лъжем.Софиянеца пък обича често да нарича тези от останалите градове : селяни, провинциалиасти влагайки доста негативизъм и презрезние. Ииии как да не ги мразиш :D

12

преди 16 години

ха ха та сега ли го разбрахте бе *** журналисти? Всяка гудина по-Варненския плаж си плуват гуйненца и смърди ужасно . Не помя година в която да не е затварян плажа. Аз от 3 години слизам към Обзор на плаж. И много ми е смешно като дойдат Софиянци как се гнусят ама догодина пак идват на плаж. И вместо да изроптаят към власта в София да скастри Варненския кмет ,те си мълчат и всяка година идват да плуват в говненца и урина. *** Софиянци аре направете нещо нали сте много Еко-настроени.

11

преди 16 години

Ееее е това новина ли е?? Всяка година откакто се помня половината Варненски плаж се затваря заради плуващи фекалии и миризми!! Аз и за това спрях да ходя там на плаж. Това е от годинии и всяка година пишат за кво? Нищо не се променя.. Не проумявам как може Първо да вкараш фекалния канал в морето!! И като си решил да замърсяваш плажа си защо поне не си вкарал тая тръба по-навътре??? Примерно на 100-200 метра а тя влиза на няколко метра в морето и си плуват цяло лято из варненските плажове.. И колко *** трябва да си да гласуваш пак за същия кмет??? Иначе сме морска столица ама на кой? Столицата на лайнярите ли сме?

10

преди 16 години

Аз по-голяма завист от варненската не познавм. Не съм нито от Варна нито от София.

9

Proximus

преди 16 години

Да ама нали се сещате че от нова канализация, нова пречиствателна станция не се печели особено, или поне не за едно лято. А струва много. Във Варна се изливат много пари, но не заради самата Варна а с идеята е че за кратко време ще се възвърнат многократно. А инфраструктурата : пътища, ВИК са все огромни инвестиции които се възръщат бавно. За това няма и да се направят скоро... щото така е по лесно. За това и това лято ще се къпем в л**няна вода.

8

преди 16 години

Привличане на туристите ! Особено чуждите ! Руска усрана работа ! Те затова и туристите са ви само руски мутри !

7

преди 16 години

Прав си,но не може да се отрече и пробелмът,въпреки че "Софиянците" правят Оооооооще по-голям!Софийска завист ( направо нов термин трябва да се измисли ).Инвестициите във Варна са много,много строителство,канализацията е стара и т.н.Време е да си размърдат и да направят тази прословута пречиствателна станция!

6

L

преди 16 години

Abe stiga ste pisali gluposti be da e.ba sofiiskite vi .i da e.ba samo podlugvate obshtestvoto - shte poknete ot zavist niakoi den ei hahahah

5

6yHToBHuK

преди 16 години

в управлението - в морето!

4

Az bqh

преди 16 години

кой *** в морето???????

3

theNiksan

преди 16 години

Ела на ФЕКАЛО-Бийч!

2

Kolega...

преди 16 години

...ela na kAKAO beach... ;)))

1

DevilishSoul

преди 16 години

А СЕФТЕ - Гуввна по по варненския плаж...