84

Анонимен

преди 2 години

Тия от тези ваксини полудяхаДа седнат да забранят воениндействия и ядрени опити И ще се оправи природата а не да си правите срещи за решаване пробем със климатСкоро ракът ще се среща при всеки 2ри от тези бомби

83

Анонимен

преди 2 години

Акъл от *** не ща! Ясно!

82

Анонимен

преди 2 години

За мусаката не знам,но ако доживея времена в България две п-далчета или момиченца да се целуват публично на улицата,майките им ще ходят в черно след това,предупреждавам от сега!!

81

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

НАЙ-БЪЛГАРСКОТО ястие е "имам баялдъ" с него нашите прадеди са провеждали деислямизацията на Балканите!

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонименфиш енд чипс не е английско и не е ястие българино

79

Анонимен

преди 2 години

АСАДИСТ АЛГАФАРИ Е БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И Е ТУК ЗАЩОТО ОБИЧА ДА ЯДЕ СВИНСКА МАС

78

Анонимен

преди 2 години

А откога мусаката е българско ястие? Изобщо има ли автентично българско ястие? Англичаните поне си има fish and chips.

77

Анонимен

преди 2 години

АЛГАФАРИ ДА СИ ГЛЕДА АСАДИЗМА И ДА НЕ СЕ БЪРКА В МУСАКАТА

76

Анонимен

преди 2 години

"екологът" Апостол Дянков е толкова еколог колкото ИДИЛ са държава, червен неврастеник с болен мозък

75

Анархия

преди 2 години

Една крава, каручка, нивичкаи пушка те правят независим от системата, а това не им харесва. Да ни дадат право на едни налъми, тениска на година и опашка за дневен порцион са мечтите на тая ***.

74

пияница мистик

преди 2 години

Който знае английски, да гледа филма "Don't Look Up" (Не поглеждай нагоре). Засега го няма с превод обаче. Участват Леонардо ди Каприо, Мерил Стрийп, Дженифър Лоурънс, Кейт Бланшет, Джона Хил, Рон Пърлман. Изобщо цяла плеада супер звезди. Филмът с черен хумор и убийствен сарказъм прави една дисекция на съвременния свят в който живеем. Ако го гледате ще ви стане ясно какъв е отговора за мусаката :)))

73

Анонимен

преди 2 години

ПРОУЧВАНИЯТА НА АНТАРКТИДА И МУСАКАТА? САМО БЪЛГАРСКИ *** МОЖЕ ДА ОБВЪРЖЕ ТЕЗИ ДВЕ НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА.

72

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз муската я правя със свинско месо. А на тия кравари,които са правили това проучванеим давам един съвет и той е да се доближат до някой гнусен "Макдоналдс",точно до изпаренията от приготвянето на арабо-еврейските бургери и да се наслади на вонята на дзверска np.ъдnя. Не вредни емисии,а отвратителни nърдucuu. Макдоналдс е еврйска храна,приготвяна по традиция на Аврамистичните холокости.

71

Еко

преди 2 години

Незабавно спрете продажбата на Свинско месо, картофи, лук, яйца, йогурд чушки и домати в UK! Дайте пример и спрете унищожаването на планетата! Започнете от UK!! BBC убеждава англичаните да се откажат да ядът храна. Виж риба може да ядът зщото си я ловят сами (поне докато е останало някаква риба в океана)

70

Тъпанар

преди 2 години

Те индийците вместо да се занимават с глупости, да вземат да си ограничат раждаемостта, че това е по-сериозен въглероден отпечатък от това, че няколко милиона ядяли мусака. Само в Индия и Китай живее кажи-речи половината човечество. Да не говорим за кухните им. И да си сменят свещените животни. То май това им е проблема на тия.

69

Анонимен

преди 2 години

До ПРАВИЛНО===== новата дума е "политик"!

68

Анонимен

преди 2 години

До 2. Че то всичкото "телешко" в България е всъщност говеждо.

67

Правилно

преди 2 години

Щом мусаката е вредна, то значи свинската кайма, яйцата, киселото мляко и картофите са вредни. Веднага да се забранят всички тези продукти в магазинната мрежа на UK!!. Англичаните няма да ядът свинско яйца, йогурд и картофи! Бан от магазините в UK!

66

Землянин

преди 2 години

До 81 Веганите не са чак толкова малко. Вече са около 10% от населението в Западните Държави. Има много популярни личности вегани, като Новак Джокович, Луйс Хамилтън, Ариана Гранде, Били Айлиш, Бил Клинтън, има и футболисти - Смолинг, Белерин и Гнабри.

65

Лицемери

преди 2 години

Британците пътуват по цял свят със самолети, ловят риба без да спазват никакви международни норми, унищожават завинаги живота в цели морски територии и заличават цели морски видове. При все това ББС се е хванала с нашата мусака. Долни лицемери! Защо въобще им се обръща внимание на лъжите?