123

Анонимен

преди 2 години

Стана ли вече 1 месец откак съобщиха първом за оми-вируса? Може и да е станало.... Та се питам: Как толко бързо разбраха (събраха се данни, проведоха се доказани научни изследвания, публикувани в авторитетни специализирани научни списания и т.н.), че ни казват с твърда убеденост - 75% след трета игла?! Ако няма такива изследвания - и аз мога да изфабрикувам какъвто е необходим анализ доказващ каквото е нужно ))) Ама като гледам новите прогнози на проф. Кантарджиев - май че баш такъв е случая!

122

Анонимен

преди 2 години

А първите две дози каква защита дават?

121

Анонимен

преди 2 години

Много е яко как на всеки 48ч Кантара е с ново мнение по всички въпроси, статистиката между 2 интервюта все е коренно различна. Ваксините винаги действат безотказно около половината от пътите, и като казвам половината имам предвид 10%, така де 90%, да се поправя 55%, исках да кажа 62%, което всъщност означава 34%, но ако включим дишането на въздух стават 79%, обаче заради праховите частици падат на 28% и в крайна сметка така се стигна до днешните 75%. На който не му е ясно очевидно е с ниско IQ.

120

Анонимен

преди 2 години

Дисциплинираните немци ги "убедиха" 70% със сертификатите. Западните обичат да имат някакво VIP тескере, златна кредитна или карта от лидъла и билата. При нас около 30% се принудиха да търсят сертификати не по убеждение, а от нужда. Така. Сега се видя че има застой или плато, както сега е модерно, и хората спряха да се ваксинират на ново. Сменяме тактиката на пласмента на ваксините. Со кротце со благо. Иначе Кирето ще излети като коркова тапа от шампанското на Нова година.

119

Ludoto Lenche

преди 2 години

....tozi ne e nikakav profesor a e izmamnik ,lajets i sharlatanin !!! Tozi ,triabva da bade saden i osaden !!!

118

пърдел

преди 2 години

Абе оставете хората вече с тези вироси и ваксини. Празници са след 2 дена е нова година. Коледа мина преди 2 дена. Не всичко е омекрон

117

Чичо

преди 2 години

Кантарджиев щом е професор,няма начин да не е чел някои материали за Робът Малоун.Ако не,жалко за титлата.Да си скъса дипломата и да не заблуждава повече хората.Ей заради такива индивиди хората не вярват нито на лекарите нито на науката.

116

На Гешев аверите

преди 2 години

Перник - Столица на дрогата и крадените коли!

115

Жоро

преди 2 години

За хероин ли става дума??? Хаххахахс

114

Анонимен

преди 2 години

Някакви мошеници подмятат и дъвчат някакви цифри и твърдения. Това какво ме вълнува? В държавите от бившия соц сме свикнали на скалъпени пропаганди. Тази ли е, други ли са - познаваме ги от далеч и сме наясно, че при такъв неистов натиск и пропаганда нещата не са определено в наша полза. Още повече, че почти всички го прекарахме и имаме доживотен имунитет, който ако не дръгу ни гарантира леко изкарване на всеки следващ вариант и щам. Няма ни една причина да се буча излишно и постоянно с отрови

113

Анонимен

преди 2 години

Днес пак започна канонадата на докторите началници.Няма милост няма умора всеки ден ще ви тормозим.Нямат нито страх от господ ,нито достойнсво. Парите унищжават всичко човешко.

112

Анонимен

преди 2 години

До Страхливец - "През 6 месеца да си бия бустери-мустери" - - Последно е през 3 ,скоро ще намалят още :)

111

Статистик

преди 2 години

Толкова е "ефикасна" третата игла, че в Израел почнаха с четвъртата! А в Белгия, Холандия и Англия болниците са пълни с балами с по три игли! Бай Шиле, мууни едно шкембе с две бири, белким ти се проясни малко остатъкът от сиво вещество!

110

Анонимен

преди 2 години

Смятам, че е нормално за кашлица с хрема да разчитам на организма си и да не го тровя с неизвестни субстанции с неизследван ефект. Още повече, че ковид вече карах и година и нещо след това не ме е повтарял. Както е впрочемпри всички мои познати и близки, които също са карали и които са 90% от хората, които лично познавам. А какво говорят платените слуги на фармамафията, като Ментарджиев и компания, ми е все едно - реклами отдавна не слушам и не гледам.

109

Магелан

преди 2 години

Не е толкова скалъпена пропагандата както преди. Явно са ги подготвили добре с баба Рада, как да не натискат хората, а субтилно да ги подтикват да се ваксинират. Страхът и терорът разбраха не действат на робите, трябва нещо да ги залъжеш, напр. бомбонки и дрънкулки.

108

Анонимен

преди 2 години

*** иска да боледува всички щамове и мутации до второ пришествие . Ухански, британски, делта, омикрон и каквото дойде там наред.

107

ГДБОП

преди 2 години

Така хвърлени цифрите, наистина те карат да се замислиш как пък ги е изкарал точно 75 процента. Въпроса е напълно резонен и логичен. Ама никой го не пита, което е лошото

106

Анонимен

преди 2 години

баййй Шилеее взема яката заплата и се подиграва на балалъците това е страхотна работа лека и доходна

105

Николаус Харпръцумян

преди 2 години

Бай Шиле бил жури в някакво шоу. Тва е все едно учителката по литература да стане чалга певица.

104

Анонимен

преди 2 години

На 74% дава защита, не на 75 ... и съм готов да споря по този въпрос с т.н. "професор" до второ пришествие!