149

До Ами

преди 2 години

Минаваш се. Радка взема много повече кинти от теб за пропагандата.

148

Гражданин

преди 2 години

Народа е потресен от различните мнения по медиите.Кризата с ваксинирането у нас е резултат от кризата като цяло в България вече 31 години.Ниски доходи,никакво доверие след 31 години лъжи.Страх от нещо ново което уж е за добро...

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 "Кунчев който два месеца леко кара кови ли? Благодарение на "ваксините" несъмнено." Кунчев, който писахте "жертва" на ваксините, а той оцеля благодарение на тях. Над 42 хиляди антиваксъра нямаха този "късмет", който всъщност не е късмет, а последица от съзнателно решение.

146

Ами

преди 2 години

Ами настинка,настинка,ама бая народ умря. Ако почине ваш близък тогава друго ще говорите. Не знам колко добре действат ваксините,но е факт,че там къдета ваксинираните са поввече, смъртността е по-ниска.

145

Анонимен

преди 2 години

Българинът не се ваксинира, не защото е разбрал, а само от инат, защото другите казали. И естественият подбор си казва думата. Което не е лошо по принцип.

144

Анонимен

преди 2 години

Кое предно правителство се е справило добре *** Радке? Измря един средно голям български град. Само заради рейтинг. По-предните поне имаха някаква смелост да ограничат хората малко, когато нямаше ваксини. Тези се *** тотално.

143

ШОКИРАЩА СМЪРТНОСТ!

преди 2 години

Кой ще купува апартаментите некачествени вече?!?!

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22/151 "Точно така. Ще я изкараме както я изкараха милиони хора. А за хилядите, за които бълнуваш, прочети статистиката от предходните години." Точно защото съм я прочел, знам, че имаме 45 хиляди души в ПОВЕЧЕ смъртност и това е ФАКТ, който никакви приказки няма да променят.

141

До 153

преди 2 години

Гледахме видео от Видин бе умник. Не си ли го гледал?

140

Анонимен

преди 2 години

До 155 -Кунчев който два месеца леко кара кови ли? Благодарение на "ваксините" несъмнено.

139

Анонимен

преди 2 години

До До 149/152 "За теб вече запалих" Вие и за Кунчев "запалихте", но това не променя реалността.

138

88

преди 2 години

Организирахте ли посрещане, червено килимче опънахте ли? Откога го чакате, само това ланкате. Мисля трябва подобаващо да го посрещнете. То не беше преди празниците, след празниците. О*а*к*а*х*т*е се от прогнизи и очаквания - Ванга и Нострадамус пасти да ядат.

137

Анонимен

преди 2 години

До До 144/147 "Направили сме я. Некадърно корумпирано здравеопазване" Бре, това избирателно "некадърно корумпирано здравеопазване" при което измират 95% неваскинирани! Единственото, което се изучихте за тия година и половина, е да скачате от опорка на опорка, като пчелички на цветчета. Жалко, че вместо мед, продукта ви е катран.

136

Анонимен 22

преди 2 години

До Анонимен 141. Точно така. Ще я изкараме както я изкараха милиони хора. А за хилядите, за които бълнуваш, прочети статистиката от предходните години. Аз съм учил и съм възпитавам да градя естествен имунитет. Няма нищо по-хубаво от това, а ти живей в страх, буди се със смърт и се страхувай. Щом ти се живее така.

135

Майстора

преди 2 години

Към момента има НУЛА измерима полза от експерименталните препарати, погрешно и манипулативно наречени "ваксини". Хипотетичната, недоказуема полза - че ще "изкараш по-леко" - е евентуално за много възрастни хора с много отслабена имунна система - АКО ИСКАТ. Но да ми се забранява да влизам на дбществени места, да се затруднява ходенето на работа понеже не съм се инжектирал с препарат който не създава имунитет и не предотвратява разпространението на вируса е излишно и ПРЕСТЪПНО.

134

Анонимен

преди 2 години

До Уууубряя Не е сбъркал. Той каза, че ще имаме спокойни празници и след това да му мислим, и е точно така: до НГ няма да има никакви проблеми с Омикрон, а след това, ами след това ходете да палите свещи .... след като друго не ви идва на ум (въпреки че е очевидно).

133

До 144

преди 2 години

Направили сме я. Некадърно корумпирано здравеопазване. Старците не ги лекуват, защото нямат пари да си платят, нито да ги осъдят!

132

Уууубряя

преди 2 години

"Умрикон" вече е тука!Витанката пак сбърка в гадателството си!

131

Стар философ

преди 2 години

Да не се залъгваме, вълна или не, трябва да се стегнем и да не се разболяваме. Ваксината не е лекарство или жива вода, а само временна защита, да ти даде възможност да вземеш мерки и да се грижиш интензивно за здравето си. То е единственото нещо, което си е твое до смърт. Ваксиниран или не, трябва активно да се бориш в живота, за да оцелееш и да не станеш излишна суха съчка.

130

Анонимен

преди 2 години

До До 141/143 "Я дай възрастта на тези, дето не изкараха настинката! Клоун. Не вървиш вече ." 45 хиляди ПОВЕЧЕ от нормалната смъртност за страната. Всеки може да си направи изводите, дали е "случайно", че става ТОЧНО когато вируса се появи и развихри. Кой е клоуна ще оставя на всеки да прецени.