51

Хора

преди 2 години

Дори и един процент да са,пак е много,щом става въпрос за хора.Лъжливото успокоение,че си ваксиниран. Фармацевтичните компании ще изплатят ли обезщетение?

50

Чичо

преди 2 години

Изводът какъв е? Ваксинацията трябва да се направи задължителна! Дано новото, нефелно правителство, да предприеме стъпки по въпроса.

49

сал

преди 2 години

Евала, днес.бг! Номер едно сте! НаЙ-добрата статия за деня.

48

Евтина

преди 2 години

пропагандааа! Какви да са като боцканите са има-няма 20%?!?Не казвам ваксинирани, защото това нещо не е ваксина! Експериментална течност с разрешение за спешно приложение и продължението според онова нещо между ушите.Весела Коледа!

47

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е от ясна по-ясно. При набодените защитата е 0. Препарата предпазвал от тежко заболяване и хоспитализация? Ами, че има логика - такива отиват направо при св.Петър.

46

Елементарна логика..

преди 2 години

20% от общото население ваксинирано20% от общите заразени ваксинирани20% от починалите ваксинирани.Това, че по малък процент от починалите са ваксинирани НЕ означава задължително че ваксините пазят, а е пряко следствие от по малкиа брой ваксинирани. Ако хипотетично 100% се ваксинираме, 100% от всички починали ще са ваксинирани. :)

45

Анализатор

преди 2 години

Не е нужно да си математик по професия за да изчислиш следните статистически данни за България по данни на НСИ:Общ брой починали за 2019 = 108 083 души. За 2020 = 124 735 души. Разликата преди и след Ковид е 16 652 човека повече. 16652/365 дни = 45,6 човека на ден теоретично починали от Ковид. Не бива да забравяме, че мнозина не получиха елементарна медицинска помощ заради страха и грешната политика на Държавата.

44

Анонимен

преди 2 години

И с ваксина и без все тая . Те ваксинираните са си толкова . Да питам . Има ли пукясал при повторен кромид? Аз поне не знам някой да е боледувал и после да се зарази и умре.

43

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите с придружаващи заболявания трябва да бъдат задължително ваксинирани... Ясно се вижда 99% от случаите с фатален край са на такива хора...

42

Xxx

преди 2 години

За ваксинирани се считат тези с две дози и минали 14 дни след 2-та доза,тоест в тези 85 %, със сигурност има такива с по 1 доза ,че дори и с 2,но те не се броят за ваксинирани,ако причислим и тях към ваксинираните ,процентът ще е скочи.

41

Анонимен

преди 2 години

Отъравли са се от промяната.

40

Хммллкй

преди 2 години

Лекарите не трябва да работят повече от 7часа защото след тези часове човек не може да мисли реално

39

Абе

преди 2 години

какво стана с резултатите от ПреБрояването на Нацията организирано от Служебното Правителство на Радев начели с Кикорко и Кокорко?! или и то като Изборното броене на Машините?!

38

Муахаха

преди 2 години

че то 15% са всички Ваксинирани и всичките 15% от тях починали от КОВИД, т.е. при Ваксинация Смъртността е 100%!

37

Мдаа

преди 2 години

Ми хора на по -80 г с безброй заболявания в следствие на лошото здравеопазване - могат да починат и от настинка , ваксината ще ги предпазили от настиванеСкьпия ток парно сьщо няма да помогнат

36

Анонимен

преди 2 години

Няма за какво да му моли Куни, той си е негов отдавна. Масон, финансиран от фонд. Рокфелер.

35

Анонимен

преди 2 години

15 процента от умрелите са ваксани. Доста лош показател.

34

Анонимен

преди 2 години

85% от починалите "от ковид" не са починали от ковид, а примерно СЪС ковид. Като и това е относително вярно с оригинала при толкова печени здравеопазващи (дали? ) л ъжци и та тик а ти.

33

Кунчев Воскресе

преди 2 години

така го Пазеше Ваксината, че трябваше на Луцифер да се моли за Ново сърце и сега Демоните ползват тялото му за Аватар, който задвижват!

32

Анонимен

преди 2 години

Преди ваксините нямаше умрели ваксинирани. Всички умрели бяха неваксинирани и не бяха жертви на ковида.