171

СССР...

преди 2 години

..можеше да бъде спасен. - Надали, хората се бяха променили, искаха лъскави дрешки, разложението беше започнало - така става когато всичко е готово и осигурено. Не се цени.Сега ситуацията за Русия е много по-добра, без разните "арабески" и украинци. Въпроса е да развива технологии и въоръжение. Това е задача и приоритет N1 за оцеляването.

170

Анонимен

преди 2 години

И руснаците замениха комунизма с капитализъм. Избраха си диктатура, макар и не народна, а сегашната Русия е като огризка от имперската Русия.

169

Анонимен

преди 2 години

Норвегия точи от тръбата но парите от продажбата не потъват в нечии джобове а отиват директно в държавния универсален фонд който се използва за нуждите на населението .

168

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да открием нефт и газ и при Кирил ще живеем богато като Норвегия и всички ще работим чиновници в сверата на услугите и ще взимаме по 5 хил евро заплати, важното е че ГЕРБ си отидоха, с Кирил всичко ще се оправи.

167

Анонимен

преди 2 години

Норвегия е една запустяла шведска провинция и няма никаква икономика и производство, само точат от тръбата нефт и газ и продават. В момента Норвегия се угоява с парите на европейците, продаеват газ по 2000$.

166

Анонимен

преди 2 години

Русия на 15 декември изпрати на САЩ и НАТО виждането си за бъдеща източна Европа - без НАТО и изтегляне на военните структури и бази от там. Освен това НАТО не трябва да се разширяват повече на изток и със страни от бившия СССР. Русия предложи на САЩ да дадат отговор до 14 януари. С това Русия иска да поправи грешката на Горбачов, който не поиска никакви писмени гаранции на щедрите обещания на Запада.

165

Анонимен

преди 2 години

Норвегия е била много бедна, докато не откриха нефт в прилежащия шелф. След това даже не искат да влязат в ес. Важното е във властта да не се допускат престъпници като банкянската тиква и всякакви демокрадци слуги на сащ.

164

до Анонимен

преди 2 години

""""Комунизма е за маймуни, не за хора."""""" --- Ти пък кво разбираш от държавно устройство и от социална защита, бе! Докато ние строяхме Соца в Бг , у Скандинавията построиха Комунизма!!!! В норвежките затвори живеят по-добре от доста "свободните" българи! Потърси из Нета да видиш как живее масовия норвежки убиец Брейвик, нашите пенсионери могат само да му завиждат!

163

Гражданин

преди 2 години

Светът на предателя Горбачов се сгромолясва!

162

ПроСоТо

преди 2 години

лелеее!..Тоя бил още жив..?!

161

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо не са създали Съюз на Бившите Съветски Социалистическите Републики и да си решат проблема. Изглежда толкова просто.

160

Анонимен

преди 2 години

като мокри гaщи.

159

Анонимен

преди 2 години

Китай обяви приключването на експрорприяцията на приватизаторите. Всеки участвал, или помагал, или бездействал при приватизацията от 90-те години получи доживотна каторга. Сега вниманието се акцентира към приватизаторите в другите бивши комунистически, съгласно интернационалните завети на Мао. Най-напред, най-близките.

158

Анонимен

преди 2 години

Империя на ердоган паша? Турция е обградена отвсякъде от Русия, на юг вече граничи с Руската империя в Сирия. Това което виждаме от турция са опити да се съпротивлява на примката -- продажба на оръжие на украйна, организиране на тюркски съвет, инвазия в Сирия. Самата Сирия си поиска една област от турция незаконно анексирана преди ВСВ.Реконкистата на Балканите още не е завършена, подобно на Пиренейския полуостров, откъдето през 14 век окончателно бяха изтласкани арабите.

157

Анонимен

преди 2 години

Комунизма е за маймуни, не за хора. Няма човек, който да страда за тоя зоопарк.

156

Анонимен

преди 2 години

СССР изкара 70 години и беше световна икономическа и военна сила. А ЕС и 40 години не можа да изкара, само присъединяването и разграбването на източна Европа му даде малка глътка въздух, но сега вече е свършено.

155

хахахахаха

преди 2 години

едно нещо може да си го кръщаваш, както си искаш,същността му си остава същата ,козметични промени с гръмки имена ,типично по комунистически!!!

154

Анонимен

преди 2 години

Предател, и живее на свобода!

153

Анонимен

преди 2 години

Един от най-големите руски предатели!

152

Анонимен

преди 2 години

Слава На Рейгън.И Тачър.